Битките на Мортал

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ Jun 1 2009, 18:24) Глупак...Ако с роднината не се гордееш,то не трябва да живееш...поне не тук.Ако го кажеш на правилните хора това такива бойни точки ще ти направят...

Ходи да играеш romfleet по-добре.
Аз със родината си се гордея и никога дори за миг не ми е идвало наум да я напусна а съм имал възможност,а това че има българи които оплюват всеки който постига нещо където и да е и все се опитват да дърпат надолу,ги има или ще кажеш че не е така!!!Това не означава че не обичам родината си и като не ме познаваш не обиждай,аз ще се въздържа да говоря като теб,това говори за липса на елементарно възпитание!
Последна промяна от m0rtaL на пон юни 01, 2009 7:32 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ Jun 1 2009, 21:24) Ходи да играеш romfleet по-добре.
То понеже има ромфлийт в момента... :) Дали не мина и година, откакто го спряха.

Относно разликата България/българи има една приказка - Бог създал Рая и го кръстил България... после се замислил, рекъл "Прекалено е хубаво" и тогава пуснал българите. Не си вадете грешни заключения, просто има разлика между страна и народ. И мен ме е гнус от повечето ми сънародници, които не са народ, а са стадо животни, ама тоя форум няма да помогне, колкото и словоизлияния да мъдрим. ;>
Последна промяна от LoaD на пон юни 01, 2009 7:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 1 2009, 21:28) Аз със родината си се гордея и никога дори за миг не ми е идвало наум да я напусна а съм имал възможност,а това че има българи които оплюват всеки който постига нещо където и да е и все се опитват да дърпат надолу,ги има или ще кажеш че не е така!!!Това не означава че не обичам родината си и като не ме познаваш не обиждай,аз ще се въздържа да говоря като теб,това говори за липса на елементарно възпитание!
Родината е само едно парче земя,но хората,които са се жертвали за него,го правят велико.А всички сме потомци на тези герои и всеки заслужава уважение.Има умни и глупави хора и винаги ще има.Не се подигравай на глупавите,защото хората се променят и не знаеш кога ще те настигнат и те ще започнат да ти се подиграват.Проблемът не е,че сме българи...Хора,които оплюват всичко има по целият свят,ако си мислиш,че са само тук,прежали се и отиди за 1-2 месеца някъде другаде и ще видиш - навсякъде са.Беше глупаво от твоя страна да кажеш онази глупост и на мен лично ми стана гнусно като я прочетох...Да,аз съм българин и се гордея с това!
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ Jun 1 2009, 18:53) Родината е само едно парче земя,но хората,които са се жертвали за него,го правят велико.А всички сме потомци на тези герои и всеки заслужава уважение.Има умни и глупави хора и винаги ще има.Не се подигравай на глупавите,защото хората се променят и не знаеш кога ще те настигнат и те ще започнат да ти се подиграват.Проблемът не е,че сме българи...Хора,които оплюват всичко има по целият свят,ако си мислиш,че са само тук,прежали се и отиди за 1-2 месеца някъде другаде и ще видиш - навсякъде са.Беше глупаво от твоя страна да кажеш онази глупост и на мен лично ми стана гнусно като я прочетох...Да,аз съм българин и се гордея с това!
И аз се гордея с факта че съм Българин!Затова нека си стиснем ръцете и очаквам да ми се извиниш задето ме обиди,а аз се извинявам ако ти се е сторило че не обичам родината с моите думи,повярвай ми не е така!
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 1 2009, 20:23) аха ясно значи кво следва да се изтрия ли че някой ми е казал че избивам комплекси?По вашата логика всеки който постигне нещо я в играта я в живота я в работата си избива комплекси жалки сте,но ви разбирам българи сте!
Зависта е голям порок да ти кажа. Предполагам знаеш приказката , че в ада никой не пази казана с българите. Я някой е тръгнал да излиза я другите ще го дръпнат. :p140:
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jun 1 2009, 21:43) То понеже има ромфлийт в момента... :) Дали не мина и година, откакто го спряха.

Относно разликата България/българи има една приказка - Бог създал Рая и го кръстил България... после се замислил, рекъл "Прекалено е хубаво" и тогава пуснал българите. Не си вадете грешни заключения, просто има разлика между страна и народ. И мен ме е гнус от повечето ми сънародници, които не са народ, а са стадо животни, ама тоя форум няма да помогне, колкото и словоизлияния да мъдрим. ;>
Хората не са си избрали да са животни,те стават заради средата,в която живеят.Тя простотията си ходи по хората и не само тук е така,но има места,където е по-добре,защото има ред и дисциплина.Когато почнат да се затварят боклуците всичко ше е наред.Всякви наркомани ти предлагат тревица навсякъде,учителите влизат пияни в час(не в мойто слава богу) или пък са шизофреници,а полицаите за 20 лева и майка си биха ти дали.

А разврата идва от всякъде,а повярвай ми не е тръгнал от българия,все пак доста хора,които познавам,по-възрастни,не са правили секс преди сватбата си.
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 1 2009, 21:56) И аз се гордея с факта че съм Българин!Затова нека си стиснем ръцете и очаквам да ми се извиниш задето ме обиди,а аз се извинявам ако ти се е сторило че не обичам родината с моите думи,повярвай ми не е така!
Добре,прав си,извинявай,но повече не се изказвай така,защото наистина ми стана гадно...

:a055:

Сега някой админ може да поразчисти малко темата,че ти я поуспамих :p040:
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ Jun 1 2009, 19:07) Добре,прав си,извинявай,но повече не се изказвай така,защото наистина ми стана гадно...

Сега някой админ може да поразчисти малко темата,че ти я поуспамих :p040:
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Тая тема стана дълбоко философска :a014: :74:
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Потребителски аватар
sexyman
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 16, 2008 10:16 pm
Контакти:

Мнение от sexyman »

Тая тема стана дълбоко философска a014.gif 74.gif

......

Хлапета какво очакваш от тях :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=4211]http://bulfleet.com/?recruit=4211[/url]
Отговори