Кой е тоя рехавия, че се крие кат плъх ...голяма тайна..явно наистина е доста рехав..тя е много лесна играта , като целия топ сте от 1 миша дупка и няма конкуренция..нали..ама то винаги си е било така де-още от времето на хан Кубрат.
Стар-евала ман, как поддържаш още
игрово темпо нз
seazar написа:QUOTE (seazar @ May 27 2009, 00:36) Кой е тоя рехавия, че се крие кат плъх ...голяма тайна..явно наистина е доста рехав..тя е много лесна играта , като целия топ сте от 1 миша дупка и няма конкуренция..нали..ама то винаги си е било така де-още от времето на хан Кубрат.
игрово темпо нз
Ти може ли да не се обадиш неподготвен и да не оплюеш всичко и всеки ? От много време бе публична тайна в играта, кой е, а съвсем наскоро и тук във форума се разбра ! Мисля, че всеки САМ определя кога и как ще играе и какво да направи.
seazar написа:Цитат(seazar @ May 26 2009, 22:36) Кой е тоя рехавия, че се крие кат плъх ...голяма тайна..явно наистина е доста рехав..тя е много лесна играта , като целия топ сте от 1 миша дупка и няма конкуренция..нали..ама то винаги си е било така де-още от времето на хан Кубрат.
игрово темпо нз
Така ли стана?Щом от съюза са в топа и изведнъж-мишки!Ти тъп ли си?И кой е виновен като няма конкуренция,ми дай да не се развиват хората че на теб така ти харесва,смях
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 27 2009, 10:12) Така ли стана?Щом от съюза са в топа и изведнъж-мишки!Ти тъп ли си?И кой е виновен като няма конкуренция,ми дай да не се развиват хората че на теб така ти харесва,смях
Не е тъп батко ти Сезар. Тъпия си ти ( вслучая) защото защитаваш една мишка, която се показа от дупката горе в планината
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 27 2009, 13:15) Не е тъп батко ти Сезар. Тъпия си ти ( вслучая) защото защитаваш една мишка, която се показа от дупката горе в планината
Голяма завист, голямо нещо..
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
seazar написа:Цитат(seazar @ May 26 2009, 21:36) Кой е тоя рехавия, че се крие кат плъх ...голяма тайна..явно наистина е доста рехав..тя е много лесна играта , като целия топ сте от 1 миша дупка и няма конкуренция..нали..ама то винаги си е било така де-още от времето на хан Кубрат.
игрово темпо нз
seezer е играч ии с 2 ръце съм за тфа където каза...