Имахте ли камери ?
-
TheEvilSide
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
- Контакти:
fabrikata написа:Цитат(fabrikata @ May 18 2009, 21:39) е мене тая кранта по литература ми вика ааа невъзможно да се падне алеко невъзможно ама его на падна се и тя както го говорешпе никои не са е готвил от класа за него и пляс резнаха ни квитанциите
деба за алеко и ние небехме учили много
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Tо винаги е до късмет... втория срок на 12-ти у нас почти не стъпвах, камо ли пък в училище, класният се скъса да мрънка и да философства, накрая му затворих устата с 6-ци и на матурите, и на предварителните... :>Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 18 2009, 21:34) малиии добре че аз отървах матуритеинъче много му бях отпуснал края 12-ти клас
![]()
Камери във всички български училища ще има знаете ли кога? Когато направят изборите през седмица, тогава даже и хубави пътища може да доживеем, на снимка поне.
Как бяха тази година матурите? Кои бяха най-лесни и кои най-зли?
Последна промяна от LoaD на пон май 18, 2009 7:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
TheEvilSide
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
- Контакти:
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
брачеда ми преписал на матурата по бел.. аз му викам камери.. ? той вика да бе.. питал даскала оня му отговорил "никога не е имало и никога няма да има"
вика аз си носих помагалото по бел.. и даскалките му се паднали комшийки и викали " който ще преписва ся да почва "
и съм си решил до година с целия сак с разработките по бел да вървя

и съм си решил до година с целия сак с разработките по бел да вървя
Последна промяна от PycHakaa на пон май 18, 2009 9:22 pm, променено общо 1 път.
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Глупости говоришRaid написа:QUOTE (Raid @ May 18 2009, 21:37) матурата беше лесна , ако сте отговорили на всички въпроси вярно без съчинението имате 6
А иначе и при мен камери нямаше (35-то), но пък специално в мойта стая бяха 2 крайно неприятни квесторки, които само като си обърнеш главата и те почваха
И 41-ви въпрос ме заби тотално :D
Последна промяна от hammer на пон май 18, 2009 9:29 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]