не ми говорете за мини в този рунд имах само в началото,после ми бяха на ниво 0!Итова място в статистиката го постигнах с много,много труд,и каква е тази "стара песен"и"ще се научат"?И смятам че много пъти съм писал за нечестната игра и наливаниците!А транспорт не съм ползвал въобще,ако искате го и махнете,не ми пука!charovna написа:Цитат(charovna @ Apr 1 2009, 14:31) Стеф, ще се научат![]()
Обърнете внимание на правилото за ползване на търговския център. А за транспортите: Дупе да е яко на всички, които се пробват![]()
Разискване на промените за вселена спиид.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
-
tresor
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
- Контакти:
интересно, от едно върпосче интересна тема се заформи, благодаря на всички за участието
като прочетох внимателно всичко след мен ми дойде друга идея:
така и така има награди (ако не се лъжа за първите 3-ма в общото) защо те не се дават на първия по ресурсни точки, първия по бойни и да речем едната да е за съюз (с грамоти за съюзниците
)
1:1 мисля, че е супер хитро, поне няма първи авери през целия рунд да се карат на края на рунда за псевдо битки, псевдо наливания и псевдонезнамсикаквоси. така и да копаеш напредваш, и да се биеш напредваш, а като правиш и двете напредваш двойно
роял искам да го питам едно: кел файда друже като си на 10к да можеш да нападаш "големио батко" при положение че е почти сигурно че е с 16 шпионаж и ше те бие в четвърт рунд с осмина флот, даже не можеш и да го крадеш
друго, друго ... какво?! така и не разбрах как се хваща тънката разлика между псевдо финална битка и уговорен в скайпа дуел с цел наливане, май още трябва да я уча тая игра
като прочетох внимателно всичко след мен ми дойде друга идея:
така и така има награди (ако не се лъжа за първите 3-ма в общото) защо те не се дават на първия по ресурсни точки, първия по бойни и да речем едната да е за съюз (с грамоти за съюзниците
1:1 мисля, че е супер хитро, поне няма първи авери през целия рунд да се карат на края на рунда за псевдо битки, псевдо наливания и псевдонезнамсикаквоси. така и да копаеш напредваш, и да се биеш напредваш, а като правиш и двете напредваш двойно
роял искам да го питам едно: кел файда друже като си на 10к да можеш да нападаш "големио батко" при положение че е почти сигурно че е с 16 шпионаж и ше те бие в четвърт рунд с осмина флот, даже не можеш и да го крадеш
друго, друго ... какво?! така и не разбрах как се хваща тънката разлика между псевдо финална битка и уговорен в скайпа дуел с цел наливане, май още трябва да я уча тая игра
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Защо да не се взима рунд с wp?И транспорти не ползвам многознайко!!!steff1 написа:Цитат(steff1 @ Apr 1 2009, 14:27) Единственото интересно предложение, което прочетох.
Всичко останало е "старата песен, на нов глас". Хората не щат да знаят как се прави рециклатор и танкер, ама искат рундове да взимат с wp.Иииии .....позволените транспорти. Не завиждам на администрацията, честно... Успех момичета!
![]()
Именно. Казах го с иронияtresor написа:Цитат(tresor @ Apr 1 2009, 18:14) роял искам да го питам едно: кел файда друже като си на 10к да можеш да нападаш "големио батко" при положение че е почти сигурно че е с 16 шпионаж и ше те бие в четвърт рунд с осмина флот, даже не можеш и да го крадеш
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
рециклатори и танкери никаде не е казано че някои трябва да знае как се правят , слушах теориите за тях и с забраната на транспорта иии.... ко стана пак си имаше ацц-та небалансирани ,а и дали искат да ги зимат с боини точки ....хммм е то пък такива дето искатда ги зимат без боини точки и какво не им завиждаш на админите ??? те не са ли затова там да следят за спазване на правилата ? невиждам какав е проблема са си следят транспортите и рециклажите , а за точкит$е (ресурсните и бойнита ) могат поне един път да направят нещо умно и да гоподложат на гласуване вместо поредния админ да се прави на нобелист и да си експериментира теориите.steff1 написа:QUOTE (steff1 @ Apr 1 2009, 17:27) Единственото интересно предложение, което прочетох.
Всичко останало е "старата песен, на нов глас". Хората не щат да знаят как се прави рециклатор и танкер, ама искат рундове да взимат с wp.Иииии .....позволените транспорти. Не завиждам на администрацията, честно... Успех момичета!
![]()
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Момченце, тва е моето мнение по въпроса и като не ти харесва си е твой проблем. А дали ползваш траспорт или не, пък най -малко ме вълнува. Много се кефя на такива кат теб, дет си мислят, че слънцето грее само за тях и са център на вселената! И ако обичаш по-леко с епитетите!m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 18:17) Защо да не се взима рунд с wp?И транспорти не ползвам многознайко!!!
ПП: Сори за спама!
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Скритата класация е нещо наистина интересно само че ще има доста работа - не трябва да се показват и точките на играчите в галактика а само кога са били последно онлайн и дали са в коефициента за атака
Също така и сложното търсене да показва само хората които са в коефициента за атака на дадения играч и по никакъв начин да не се вижда на колко точки са
Ето това вече наистина би било интересно според мен 
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Добре батенце,не грее само за мен,да не би само за теб да грее...мнение имал ами и аз имам!!!И да ако не бяха ненаказаните измамници поне по wp щях да съм първи,и то с честна игра,пък и без рециклатори постигнах достатъчно,ти си ги строй и не ме занимавай!steff1 написа:Цитат(steff1 @ Apr 1 2009, 15:24) Момченце, тва е моето мнение по въпроса и като не ти харесва си е твой проблем. А дали ползваш траспорт или не, пък най -малко ме вълнува. Много се кефя на такива кат теб, дет си мислят, че слънцето грее само за тях и са център на вселената! И ако обичаш по-леко с епитетите!
ПП: Сори за спама!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Аз не виждам, тогава след като водиш перфектната за теб тактика, какъв ти е точно проблема?!m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 18:13) не ми говорете за мини в този рунд имах само в началото,после ми бяха на ниво 0!Итова място в статистиката го постигнах с много,много труд,и каква е тази "стара песен"и"ще се научат"?И смятам че много пъти съм писал за нечестната игра и наливаниците!А транспорт не съм ползвал въобще,ако искате го и махнете,не ми пука!
Четем, ама май нищо не разбираме!
Код: Избери всички
15. Коефициент за атака:
- По ресурсни точки - може да изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към акаунти които са на коефициент 2 - т.е. от 2 пъти по-голями точки, до 2 пъти по-малки точки
- По статистически точки - всички акаунти над 50 000 статистически точки могат да изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към всички акаунти над 150 000 статистически точки, стига ататакуващият да е с по-малко статистически точки от атакувания акаунт.Ама няма как да ти подсказвам как трябва да играеш.
Една от причините да намалим бойните от 3 към 1 е безумното ви камикадзиране в играта всеки път... Сами ще разсъждавате върху това...
Скритата класация води до абсолютната дезориентация и пак ще има приказки от сорта на своеволна администрация!
Айе, без тия!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
проблема ми е че с тези точки ще съм извън топ 20 при новите условия а толкова много труд хвърлих,за да съм там където завърших,тъй че какво точно не разбра?misterya написа:Цитат(misterya @ Apr 1 2009, 15:32) Аз не виждам, тогава след като водиш перфектната за теб тактика, какъв ти е точно проблема?!
Четем, ама май нищо не разбираме!Нали си боец, докажи колко си боен в рунда...Код: Избери всички
15. Коефициент за атака: - По ресурсни точки - може да изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към акаунти които са на коефициент 2 - т.е. от 2 пъти по-голями точки, до 2 пъти по-малки точки - По статистически точки - всички акаунти над 50 000 статистически точки могат да изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към всички акаунти над 150 000 статистически точки, стига ататакуващият да е с по-малко статистически точки от атакувания акаунт.![]()
Ама няма как да ти подсказвам как трябва да играеш.
Една от причините да намалим бойните от 3 към 1 е безумното ви камикадзиране в играта всеки път... Сами ще разсъждавате върху това...
Скритата класация води до абсолютната дезориентация и пак ще има приказки от сорта на своеволна администрация!
Айе, без тия!