наказан е за превишени часове за да се наспи...DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Mar 26 2009, 14:23) Битките са радващи и ме съмнява дали е наливане това.Това според мен е начин по който айса се пробва да превокира админите и албиторията и да бъде наказан сторма
и се пак ми е чудно дали, зареди това е наказан
![]()
[Nightwish]icedeath vs [x]storm
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- Death_King
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 05, 2009 3:16 pm
- Контакти:
тои по принцип си е наказан и заради това 4е не е спал 48 4аса и е бил 24 4аса онлине
но не знам за6то иска да накажат сторм.сторм си е добур игра4 и е 4естен

Последна промяна от Death_King на чет мар 26, 2009 5:07 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2124193][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415558][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415558][/url]
Ама, Сево, не, то и аз ще те почна тебе, щото ти си виновния.
Ще ти дам дълъг пример. Това е като cs-a по локалните сървъри. Не знам играеш ли, но ще ти дам пример - в моментът, в който влезе някой, който си използва мозъка по предназначение, дори когато играе, пък камо ли да има добри рефлекси, да е съобразителен, да има богат опит, доза тактичност, идеологията му за играта не се изразява в "вървя напред и като видя някой стрелям, пък каквото уцеля...", и докато играе, си ползва слушалките по предназначение - реват като че ли живота им е в опасност. Недай си Боже, пък и късмет да има. Как може просто...
Същото е и с играта - то не е само да цъкаш на миничката за метал и да се чудиш как така не си поне първи в класацията, к'ви са тия наглеци пред теб. А с тия бойни точки (да ми се не види колко съм гаден, пак се заяждам с това божествено и гениално нововъведение, ах...) вече си има и универсалното доказателство, че всяка битка е 100% наливане. Ако е измежду топ акаунти - поне още 400% отгоре, тъй като няма по-логично нещо от това да наливаш конкурента си, за да те бие по точки.
Дотук си на 500% виновен. Ти си топ-акаунт все пак, нямаш право да правиш битки, но също така ще ти се смеем, ако акаунтът ти не е поне на 95% само флота. Никой от конкурентите ти няма право на грешки или да е разсеян, защото пак ти ще си виновен за това.
И това са ти само прегрешенията по default. Що за грешна личност си ти... Но като почнеш и да им се връзваш по форума, циркът става пълен. Тогава не само си на 1000% виновен, ами даже си позволяваш да се защитаваш! 'Бе, ти за кой се имаш ?
Ще ти дам дълъг пример. Това е като cs-a по локалните сървъри. Не знам играеш ли, но ще ти дам пример - в моментът, в който влезе някой, който си използва мозъка по предназначение, дори когато играе, пък камо ли да има добри рефлекси, да е съобразителен, да има богат опит, доза тактичност, идеологията му за играта не се изразява в "вървя напред и като видя някой стрелям, пък каквото уцеля...", и докато играе, си ползва слушалките по предназначение - реват като че ли живота им е в опасност. Недай си Боже, пък и късмет да има. Как може просто...
Същото е и с играта - то не е само да цъкаш на миничката за метал и да се чудиш как така не си поне първи в класацията, к'ви са тия наглеци пред теб. А с тия бойни точки (да ми се не види колко съм гаден, пак се заяждам с това божествено и гениално нововъведение, ах...) вече си има и универсалното доказателство, че всяка битка е 100% наливане. Ако е измежду топ акаунти - поне още 400% отгоре, тъй като няма по-логично нещо от това да наливаш конкурента си, за да те бие по точки.
Дотук си на 500% виновен. Ти си топ-акаунт все пак, нямаш право да правиш битки, но също така ще ти се смеем, ако акаунтът ти не е поне на 95% само флота. Никой от конкурентите ти няма право на грешки или да е разсеян, защото пак ти ще си виновен за това.
И това са ти само прегрешенията по default. Що за грешна личност си ти... Но като почнеш и да им се връзваш по форума, циркът става пълен. Тогава не само си на 1000% виновен, ами даже си позволяваш да се защитаваш! 'Бе, ти за кой се имаш ?
Последна промяна от LoaD на чет мар 26, 2009 5:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Sagittarius
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
- Контакти:
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
5:31m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Mar 26 2009, 12:57) на един език ли говорим?НЕ СА ПРЕЗ СЕКУНДИ погледни битките по-добре!
5:32
5:33
5:33
Първата минава,кво искаш повече....
НЕ е наливане според мен поне а и според много хора като чета други постове.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
така ето го и моя отговор на цялата история.
Решението дойде от вчерашния ден 25.03.09 рожден ден на жената, вместо да празнувам аз не спах цяла нощ защото се гонихме със Сторм , сутринта вместо да честитя празника на жената аз я моля да ме сиитне за да поспя час и пак да си пазя корабите съответно последва отказ и аз вместо да я разбера аз се скарвам с нея и деня тръгва наопаки работя на 2 места и нямам възможност да спя по час когато си реша за разлика от сторм, не смятам че сме приятели при положение че сме се видяли веднъж за един час. съответно деня мина отпуска от дневната работа следобяд лягам със детето ми което е на 3 години, лягам гледам атака от сторм айде пак 4акане и сметки за посрещане но знам 4е е шубе и нема да се остави да го срещна и да се реши всичко ( погледнете ми инфото ) само 4е не издържах и съм заспал хоп настигна 300 рецки пука ми имам 12к спирам 2 други атаки и пак малко спокойствие. ве4ерта на нощната работа сторм много добре знае работното ми време защото не веднъж сме говорили по скайпа и какво да видя той спинка от 00.00 до 2.00 знае 4е по това време се прибирам и лягам, шубето нема да лети по флота а ще бута планети затова вдигнах вси4ко без бойния флот и алармата за след час ЗНС тата летят за 2,15, 2,30минути до мен ставам и ко да видя атака само със ЗНС тата по планета без нищо, мисля мисля пускам спай флота му на 2.106 мисля трезво в 4 през ноща и недоспал
и викам време за това ве4е няма или му помагам да си затвърди първото място и да ме остави намира или още 4 дни до края мъки и недоспиване и евентуално кавги със жената или първото и си прекарвам 4 дни добре отпуската, резултата е налице колкото до честност и истини няма такова нещо 90% от думите на сторм са лъжи, добър играч
може би но .... тук мислех да сложа един разговор от скайпа но ще из4акам малко да видя какви неща още ще напишете форумни плъх4ета. наистина не трябваше да поства битките защото пак писах на админите за решението ми а тези който имат малко акъл в главата ще ме разберат , другите пак ще пишат глупости. успех на всички в живота защото той не е игра.
Решението дойде от вчерашния ден 25.03.09 рожден ден на жената, вместо да празнувам аз не спах цяла нощ защото се гонихме със Сторм , сутринта вместо да честитя празника на жената аз я моля да ме сиитне за да поспя час и пак да си пазя корабите съответно последва отказ и аз вместо да я разбера аз се скарвам с нея и деня тръгва наопаки работя на 2 места и нямам възможност да спя по час когато си реша за разлика от сторм, не смятам че сме приятели при положение че сме се видяли веднъж за един час. съответно деня мина отпуска от дневната работа следобяд лягам със детето ми което е на 3 години, лягам гледам атака от сторм айде пак 4акане и сметки за посрещане но знам 4е е шубе и нема да се остави да го срещна и да се реши всичко ( погледнете ми инфото ) само 4е не издържах и съм заспал хоп настигна 300 рецки пука ми имам 12к спирам 2 други атаки и пак малко спокойствие. ве4ерта на нощната работа сторм много добре знае работното ми време защото не веднъж сме говорили по скайпа и какво да видя той спинка от 00.00 до 2.00 знае 4е по това време се прибирам и лягам, шубето нема да лети по флота а ще бута планети затова вдигнах вси4ко без бойния флот и алармата за след час ЗНС тата летят за 2,15, 2,30минути до мен ставам и ко да видя атака само със ЗНС тата по планета без нищо, мисля мисля пускам спай флота му на 2.106 мисля трезво в 4 през ноща и недоспал
Офффф пак простащини тука !!!Що не вземете да попитате айса що не ги е върнал вместо да ръсите простащини ?!!?!Или к'во са ще ми излизате с номера,че е баннат и не може ?!Ако е т'ва проблема само ми кажете и аз ще го питам.А айде за момент да помислим малко.Никога ли не ви е хрумвало,че айса може да има семейство ... дете,а ?!А пък представете си,че може и да му се спи .... леле какъв е тоя човек дето СПИ?!Зарибени кретени сте всички тук!!!Не познавате нищо друго освен тази игра.... нямате личен живот.Пък да не говорим,че тази игра е живота на 1 даден играч,който сиг. знаете кой е ама аз ще си замълча,за да вземете да размудате тея мозъци малко !
а ти пък изобщо не трябваше да се обаждаш, кой наля сторм със 50 милиона рец преди 2 ве4ери 4е 4ак се и моли да не пипам реца за да не се превърне битката му във финална, казах 4е лъжите са много в тази игра. а какво се оказва сторм прибира 15кк метал 35кк кристал и 5к газ, я да видя 4естен ли си или пак ще пишеш глупостиFrost_Demon написа:Цитат(Frost_Demon @ Mar 26 2009, 16:02) тои по принцип си е наказан и заради това 4е не е спал 48 4аса и е бил 24 4аса онлине![]()
![]()
но не знам за6то иска да накажат сторм.сторм си е добур игра4 и е 4естен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()