ами като толкова сте отворени испратете децата си да умрът за майка България после ще са герои от тези съюзи винаги има изгода и земи прочети какво написах но има и втора възможност балкански синдром твърдоглави до крайAwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ Mar 22 2009, 04:03) Глупава federaciq ... съюзници са докато имат изгода ако нещо стане и тези "съюзници" станат врагове кой ще те пази бре ?
Аз лично бих бил доволен ако има задължителна казармичка за всички тогава ще гледам половината педалчета дето се имат за големи мъже как се гърчат ще ми бъде голям кеф![]()
Спам по сериозна тема ...
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Идеята в темата беше друга.
Обаче е хубаво, че грешно или не, логично или не, явно някои от вас са си разсъждавали вече по въпроса. А знаете ли, че хората, от които това наистина зависи - не са посветили и 10 секунди от живота си, дори да се замислят, че... дори не им се мисли по въпроса.
P.S.: То и аз съм на мнение, че в 21ви век, що ти е оръжие и подготовка за война едва ли не, обаче тук няма значение кое е логично и кое не. САЩ всяка година, дори в дните си на криза, произвеждат такова количество самолети, хеликоптери, бронирани машини, куршуми, оръжия, ракети, подводници, самолетоносачи, уморих-се-да-изброявам-вече и кой-знае-какво-още, сякаш ще нападаме Юпитер, ама 'а, де? За чий? На планетата скоро няма да има място за хората, от оръжия. Ако, недай Боже, а болни мозъци по света - не малко, влезне в употреба и 1/1000 ядрен арсенал, с който разполага горката ни планета, ще се молиш да си ходил в казарма или поне страната ти да разполага с достатъчно армия. Поне да спиш по-спокоен. Или пък друго - в крайна сметка, все още човечеството не е дорасло толкова, за да не се налага мирът да се пази (буквално и преносно) все още.
Обаче е хубаво, че грешно или не, логично или не, явно някои от вас са си разсъждавали вече по въпроса. А знаете ли, че хората, от които това наистина зависи - не са посветили и 10 секунди от живота си, дори да се замислят, че... дори не им се мисли по въпроса.
P.S.: То и аз съм на мнение, че в 21ви век, що ти е оръжие и подготовка за война едва ли не, обаче тук няма значение кое е логично и кое не. САЩ всяка година, дори в дните си на криза, произвеждат такова количество самолети, хеликоптери, бронирани машини, куршуми, оръжия, ракети, подводници, самолетоносачи, уморих-се-да-изброявам-вече и кой-знае-какво-още, сякаш ще нападаме Юпитер, ама 'а, де? За чий? На планетата скоро няма да има място за хората, от оръжия. Ако, недай Боже, а болни мозъци по света - не малко, влезне в употреба и 1/1000 ядрен арсенал, с който разполага горката ни планета, ще се молиш да си ходил в казарма или поне страната ти да разполага с достатъчно армия. Поне да спиш по-спокоен. Или пък друго - в крайна сметка, все още човечеството не е дорасло толкова, за да не се налага мирът да се пази (буквално и преносно) все още.
Последна промяна от LoaD на нед мар 22, 2009 4:42 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Викторе, малко се пообърка накрая. Ако бъде използвана 1/1000 от адрения арсенал на планетата, едва ли ще пука на някой дали е ходил където и да било ... Мисля, че толкова е нужно, за да бъде унищожена планетата, тъй че и да си ходил, и да не си ходил .... То заминало ...
Феди /съкратено на федерация/, не си прав. Ама изобщо не си прав. Това, което беше написал в ония голям пост, аз го бях написал в четвъртък на 2 листа, че да си изкарам 6цата по ГПС. И, 'ай сега да ти разясня това ГПС. ГПС е Глобални Проблеми на Сигурността. Виждаш ли внимателно ? А да ти кажа ли, какво ми се наложи да разяснявам преди около месец ? Пак по същата дисциплина ? О, ще ти кажа. Наложи се да разяснявам, защо се създават съюзи. И след всичко, което изписах, трябваше да стигна до извода /защото аз го знаех, ама трябваше да стигна до него/, че едни съюзи, когато станат много силни, стават предпоставка за несигурност към държавите, не участващи в тях и, също така, стават предпоставка за създаването на нови съюзи, които да осигурят сигурност. Или с други думи, ако влезеш в стаята, горе, над дъската, пише "Първата фаза на войната е мира". И за да ти кажа, защо разсъждаваш тъпо, ще ти напомня, да отвориш някоя страничка, която е сърчмашин, да напишеш 6ти май 2007 (2006) и да се порадваш на парада, проведен в Русия. Там, когато един човек, наречен Путин, показва, че Русия отново е играч и може да се опъне не само на САЩ, ами и на НАТО като цяло. И тогава може и да прочетеш защо противоракетния щит, който се мъчиха да изградят американците няма да има особено важна роля. Има и още нещо. Ако си следил какво стана с Грузия тука преди няколко месеца. Защо си мислиш, че ако 2та полюса /разбирай САЩ и РФ/ тръгнат един срещу друг и РФ случайно реши да мине през България, първо някой ще ни помогне, второ, дори да ни помогнат, ние ще ги дочакаме ? Защото сега сме в НАТО, а НАТО е САЩ ... И тем подобни простотии ... Ей ти факти, на който искам пак така да им "сложиш" един пост и да ги омаловажиш !
П.П. Евиле, все още и служа и уча ... в следващите 4 години и 3-4 месеца ще е така. И за да бъда по-точен НВУ-то.
Феди /съкратено на федерация/, не си прав. Ама изобщо не си прав. Това, което беше написал в ония голям пост, аз го бях написал в четвъртък на 2 листа, че да си изкарам 6цата по ГПС. И, 'ай сега да ти разясня това ГПС. ГПС е Глобални Проблеми на Сигурността. Виждаш ли внимателно ? А да ти кажа ли, какво ми се наложи да разяснявам преди около месец ? Пак по същата дисциплина ? О, ще ти кажа. Наложи се да разяснявам, защо се създават съюзи. И след всичко, което изписах, трябваше да стигна до извода /защото аз го знаех, ама трябваше да стигна до него/, че едни съюзи, когато станат много силни, стават предпоставка за несигурност към държавите, не участващи в тях и, също така, стават предпоставка за създаването на нови съюзи, които да осигурят сигурност. Или с други думи, ако влезеш в стаята, горе, над дъската, пише "Първата фаза на войната е мира". И за да ти кажа, защо разсъждаваш тъпо, ще ти напомня, да отвориш някоя страничка, която е сърчмашин, да напишеш 6ти май 2007 (2006) и да се порадваш на парада, проведен в Русия. Там, когато един човек, наречен Путин, показва, че Русия отново е играч и може да се опъне не само на САЩ, ами и на НАТО като цяло. И тогава може и да прочетеш защо противоракетния щит, който се мъчиха да изградят американците няма да има особено важна роля. Има и още нещо. Ако си следил какво стана с Грузия тука преди няколко месеца. Защо си мислиш, че ако 2та полюса /разбирай САЩ и РФ/ тръгнат един срещу друг и РФ случайно реши да мине през България, първо някой ще ни помогне, второ, дори да ни помогнат, ние ще ги дочакаме ? Защото сега сме в НАТО, а НАТО е САЩ ... И тем подобни простотии ... Ей ти факти, на който искам пак така да им "сложиш" един пост и да ги омаловажиш !
П.П. Евиле, все още и служа и уча ... в следващите 4 години и 3-4 месеца ще е така. И за да бъда по-точен НВУ-то.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
НАТО е продукт на студената война, този съюз имаше за цел да се противопостави на ЕВЕНТУАЛЕН удар от страна на съвецкия съюз(създаден е за отбранителни цели) но студената война приключи.И политиката им се промени изцяло(в предния ми пост е уписана).Защо Русия трябва да се доказва? Нима се чувства застрашена?И ако е така от какво? От страните които снабдява с газ ли? И какво биха спечелили ако има война?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 05:06) Викторе, малко се пообърка накрая. Ако бъде използвана 1/1000 от адрения арсенал на планетата, едва ли ще пука на някой дали е ходил където и да било ... Мисля, че толкова е нужно, за да бъде унищожена планетата, тъй че и да си ходил, и да не си ходил .... То заминало ...
Пък и какво толкова има България,че да я нападат?Ние сме в нато за да имаме съюзници ако недай си боже някой закъсал ни атакува.
В моя пост истъкнах и други фактори освен НАТО.Явно за много малко хора тук не е известно че войната не е само военна сила но и политика.
Както каза ван какво стана с Грузия. Тя не е член на някой военен съюз и сега си пати а и доколкото знам РФ имаше причина за нападение.
Но съвета на европа реши казуса засега!!!
Последна промяна от federaciq на нед мар 22, 2009 5:43 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
-
joko75
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
- Контакти:
А бе да ви кажа имаме нужда от армия но не и от такава каквато беше
ето един пример:
служил съм в Харманли в под:24 160 (вече не съществува)бяхме 800човека личен състав+400команден
всичките претаковани връзкари ама както и да е,тръгваме на учение на турската граница там нашият полк има позиция и целта е машините да успеят изминат заветните 40-50км или малко повече не си спомням точно.
Дойде денят:тръгнахме към 5"30 сутринта към 120 машини(камиони,бетеери,танкове,самоходни гаубици и др.) и се почна:някой даже не можаха да напуснат парка по пътя през 400-500м закъсала машина,
и крайния резултат беше 28 яки возила успяха да издържат "дългия преход"и мойто джуги успя ама стигнахме 1"30 след другите че загряваше та го охлаждахме чат пат
беше 48год.дзвер заванлията
м/у другото средната възраст на возилата беше 35год с малки изключения.
Та да си доидем на думата:целта на нашия полк по време на война беше да да задържим евентуален враг в случая тогава беше Турция 45мин
е как да стане като ние не можем да излезем от парка
та моето мнение че на нас ни е нужна малка,мобилна и добре въоражена със съвременни оръжия и техника армия.
А бе не че ще ни помогне нещо ако някой реши да ни думка ама ей така за респект поне
служил съм в Харманли в под:24 160 (вече не съществува)бяхме 800човека личен състав+400команден
Дойде денят:тръгнахме към 5"30 сутринта към 120 машини(камиони,бетеери,танкове,самоходни гаубици и др.) и се почна:някой даже не можаха да напуснат парка по пътя през 400-500м закъсала машина,
и крайния резултат беше 28 яки возила успяха да издържат "дългия преход"и мойто джуги успя ама стигнахме 1"30 след другите че загряваше та го охлаждахме чат пат
м/у другото средната възраст на возилата беше 35год с малки изключения.
Та да си доидем на думата:целта на нашия полк по време на война беше да да задържим евентуален враг в случая тогава беше Турция 45мин
та моето мнение че на нас ни е нужна малка,мобилна и добре въоражена със съвременни оръжия и техника армия.
А бе не че ще ни помогне нещо ако някой реши да ни думка ама ей така за респект поне
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
Ама всички сте големи професори ... Защо не отидете в парламента, че разбирам - там били на привършване! 
Последна промяна от free_styler212 на нед мар 22, 2009 6:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
То се пука по шефовете, че мало и голямо иска да краде, от де го изкопа тоя глагол "привършва" по случаяfree_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Mar 22 2009, 20:03) Ама всички сте големи професори ... Защо не отидете в парламента, че разбирам - там били на привършване!![]()
Keep space clean, it's not yours.
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
както сезар каза трябва да има наборна служба ,пък може и 1 месец да е, но човек трябва да види наживо каквое.
гърч да има.
и аз в момента съм воиник /химик/
гърч да има.
и аз в момента съм воиник /химик/
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини