Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 6 2009, 13:19) mIRC беше преходна гавра с хората. И с тия команди и глупости, брееее, аз ако влеза сега не знам как ще се оправя. Ама няма смисъл, неудобно е. Скайпа и на ICQ разказа играта. Ама така е, кво ми се правят на оборотни, че не могат да направят нещо просто и удобно за хората, ами... тиквеници.
Та какво общо имаше форума .
Лоаде тампня е тая мирка ама като те аднат в някой канал киснеш горе гордо със оп
То стана като лисицата и гроздето при тебе нищо лично
Последна промяна от Mo`Money на пет мар 06, 2009 12:26 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Да, със сигурност. Цял живот мечтая да съм оператор в някой задръстен чат-канал или домакин на общ чат в скайпа. Исках даже това да следвам като специалност, ама няма. Животът е несправедлив.
Последна промяна от LoaD на пет мар 06, 2009 12:32 pm, променено общо 1 път.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 6 2009, 13:26) Да, със сигурност. Цял живот мечтая да съм оператор в някой задръстен чат-канал или домакин на общ чат в скайпа. Исках даже това да следвам като специалност, ама няма. Животът е несправедлив.
За мен чата омря още тогава го казах и на скреемар-а , когато започна да правят пъпчасали ла партии админи който знаят 5 команди на кръст на който татковците им имат парички да плащат на сина им удоволствията и най вече когато дадената личност започна да ме банирва като съм иденат . кво повече да говорим
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Пешко, всички модератори минават през изпитателен период. Но периода при всеки е различен и е според времето, което той/тя - модераторът може да отделя на форума. Сиреч, някои се научават и се справят по-бързо, защото имат време, а други - по-бавно, поради липса на време.
Освен това, всеки един станал модератор е бил предварително проследен и оценен, като потребител във форума и за форума. Недей да мислиш, че всички са на приятелски начала...
Последна промяна от misterya на пет мар 06, 2009 12:50 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Петре най - кореннопоклонно те моля, вземи учител по БЕЛ и в частност граматиката.Съвсем почнах да не ти разбирам постовете.По отношение на правата, мислиш ли че ако теб те насадят на същите пачи яйца няма да се намери някой който да гледа и в твоята копанка?.
Последна промяна от niki_god на пет мар 06, 2009 1:15 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 6 2009, 14:10) Петре най - кореннопоклонно те моля, вземи учител по БЕЛ и в частност граматиката.Съвсем почнах да не ти разбирам постовете.По отношение на правата, мислиш ли че ако теб те насадят на същите пачи яйца няма да се намери някой който да гледа и в твоята копанка?.
Ники харесвам те заядлив , но не и остроумен .бил съм насаден на пачи айца , а там не се искаше да знаеш перфектно граматиката или кирилицата . за мен не е важно дали знаеш да пишеш ,а как ти сече пипето
Последна промяна от Mo`Money на пет мар 06, 2009 2:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]