[Black Army] divmaks VS [*NoRuless*] jorkaz
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Именно ти сам го спомена с какво-с отборен дух хората му казват.Бяхме зад вас,догонихме ви ,минахме ви,мачкахме да и аз ги биех сега почвам да се ядосвам защо не останах докрая,а си дадох ацц-то тогава друго щяхте да пеете,но нищо до нови срещи а те ще са скоро!Поклон за шампионите
интерсно ми е дали ще си я защитите или такъв отбор повече няма и да съществува?!?
-
SoulHunter
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 08, 2005 9:57 am
- Контакти:
Hardcore, толкова ли е голяма завистта?
Мислех, че поне ще имате достойнство да признаете, че бяхте надиграни. ФАКТ.Мисля, че няма смисъл да спорим за доклади.Те са на лице и не сме сметнали за нужно да ги пускаме във форума.Както съотборника отбеляза - не искаме да унижаваме хората.Случило нещо на някой, за да изгуби флот, защита и форумните сеирджии като вас почват да сочат с пръст и да дават акъл каква била флотата що била...какви били %-тите.Мисля, че този рунд премного се доказвахме и резултата е в наша ползва.Моля, стига нападки.Имахте цял рунд (6 месеца) да направите нещо.ТОЧКА!
Не разваляйте хубавата тема с битката на човека.Заслужава го.
Браво Див!С тая битка ке влезеш у историята!

Мислех, че поне ще имате достойнство да признаете, че бяхте надиграни. ФАКТ.Мисля, че няма смисъл да спорим за доклади.Те са на лице и не сме сметнали за нужно да ги пускаме във форума.Както съотборника отбеляза - не искаме да унижаваме хората.Случило нещо на някой, за да изгуби флот, защита и форумните сеирджии като вас почват да сочат с пръст и да дават акъл каква била флотата що била...какви били %-тите.Мисля, че този рунд премного се доказвахме и резултата е в наша ползва.Моля, стига нападки.Имахте цял рунд (6 месеца) да направите нещо.ТОЧКА!
Не разваляйте хубавата тема с битката на човека.Заслужава го.
Браво Див!С тая битка ке влезеш у историята!
Добрите момчета отиват в рая,лошите където си поискат!!!
emotions ;)
emotions ;)
ех мале.. егати зависттта наистина ..
айде хардкор, докато ти беше лидер имаше един надпис : " Войната с Блек Арми вече е факт, очаквайте първите битки.." и до колкото помня, ти сам обяви войната.. защо не помня да е имало занулени от наще.. освен няколко касираниа докато сме били на работа , училище или просто не сме били онлайн ?!
айде хардкор, докато ти беше лидер имаше един надпис : " Войната с Блек Арми вече е факт, очаквайте първите битки.." и до колкото помня, ти сам обяви войната.. защо не помня да е имало занулени от наще.. освен няколко касираниа докато сме били на работа , училище или просто не сме били онлайн ?!
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
Аз ли4но сам на страна на ка4о,за6тото в блек арми има много пове4е боици :
divmaks WP: 678,711
Letto WP:420,522
Svilko WP:447,767
lazarpet WP:229,018
просто велики!!!!!
п.п а и това не са вси4ки!!!
п.п2 а и за рецурсни то4ки могат да се похвалят:
divmaks (4 min. 1,889,087 точки)
ATAHACKO ( 795,990 точки)
тва е от на4алото владееха и накрая се доказаха!!!
просто велики!!!!!
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....
To be continue ...
To be continue ...
И един мармот завивал шоколада в станиолPetkata96 написа:Цитат(Petkata96 @ Feb 21 2009, 22:55) Аз ли4но сам на страна на ка4о,за6тото в блек арми има много пове4е боици :
просто велики!!!!!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.