Може би отново спам тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

charovna написа:доброто старо време, а там такива работи нямаше, като атаки със сонди например (IMG:style_emoticons/default/a086.gif)
Чаровна, май различна игра си играла ти тогава :) ... атаки със сонди си имаше и ако не се лъжа точно във вселена 2 (за рунд 1 пиша, разбира се) се появи един акаунт с 300к сонди. Или ако не друго, то винаги атакувахме нечии празни колонии със сонди, за да разберем проучванията преди атаката за зануляване. Тактически ход баш от доброто старо време.

И по едно време ги бяха пуснали, после ги спряха... аз както при всички други нововъведения - пак не разбрах защо и кои са тия "играчи", с които всеки път се твърди, че се консултират промените. Да им кажа да спрат тетриса и да погледат малко как се играе флийта, ако чак толкоз не могат сами... :>
Последна промяна от LoaD на чет фев 12, 2009 4:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

freeico написа:Цитат(freeico @ Feb 12 2009, 15:57) Оказва се че няма вселена подходяща където да насочиш новобранец, а това е ресурса който е най-ценен. Всички сме били новобранци, кирки, каси и сме тук защото е имало условия да проходиме.
Новобранеца сами си го изгонихте с тези бойни точки :P

При класиране по ресурсни точки някой като занули новобранеца, докато последния се възстанови, атакуващият му е станал зелен. А сега като занулят новобранец, възстановява се и пак същото про го занулява :dizzy: И след третото, четвъртото зануляване новобранеца си вдига чукалата и зарязва акаунта :a055:
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

crom написа:Цитат(crom @ Feb 12 2009, 18:01) Новобранеца сами си го изгонихте с тези бойни точки :P

При класиране по ресурсни точки някой като занули новобранеца, докато последния се възстанови, атакуващият му е станал зелен. А сега като занулят новобранец, възстановява се и пак същото про го занулява :dizzy: И след третото, четвъртото зануляване новобранеца си вдига чукалата и зарязва акаунта :a055:
Не бе, луд ли си. Ти пък... Я стига, много по-добре си е с бойни точки. Наливам се от акаунти, дето съм ги регнал с прокси и развивал не повече от 2 дни... какво по-добро от това. И не само този бонус, но това като за начало е добре. (не че го правя, ама мога от раз)
Последна промяна от LoaD на чет фев 12, 2009 4:08 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 12 2009, 17:02) Не бе, луд ли си. Ти пък... Я стига, много по-добре си е с бойни точки. Наливам се от акаунти, дето съм ги регнал с прокси и развивал не повече от 2 дни... какво по-добро от това. (не че го правя, ама мога от раз)
Не си прав, стига желание да има всичко става.Ехххх, как се гоних с един от уарез щото ме нулна след нулирането - разбирай трансове и меги.Ама накрая го минах по флот и го надвих.Еххх младост, спомени.Тъй че хъс, желание и търпение - може и не точно в тоя ред.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ти си се гонел. Хвали ми се. Тия като нас и да напълнят играта с бъгове и 5 пъти да ни строшат корабите, и с чук да ни халосат по главата, все ще играем. Така ако нас ни слагаш за сравнение, де си тръгнал, то всичко винаги ще е наред :) . Ама нали знаеш онова за бардака и старите *****... :>
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

ами да със сондите винаги е можело да се атакува , не знам кой го казва това ,че преди не е можело тоя сигурно е играл друга игра. та за сондите ,това е най голяма тъпотия да не може да се атакува със тях. според мен това си е един вид кораб, който си има и своето развитие .каза и лоад е имало играчи със 300к сонди и мен са ме летели със 200к по предния рунд във 1-ва и както и аз .а също така и те правят големи поразии. ако има на планетата има само трансове 200к сонди през спокойно събарят 100 транса ако са 0 ниво де :dizzy: Че що някой се чудиха тогава що трансовете ми бяха 10 ниво на от атаките на каос, все ми събаряше по 50 бройки трансове при абгреита се намалиха на половина загубите :dizzy:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе не, то вече няма смисъл да се пускат атаки със сонди, тъй като ще "извратят" и тях. Дет' се вика, тая простотия, наречена "бойни точки" в този вид е достатъчно зло засега, че и се разраства :) . Ще чакаме освен да деградира докрай играта, туко-виж се направи нещо ново и качествено пък тогава... и ако може да има връзка с всичко останало, не да се въвежда наслука, с няква неясна никому цел, дори на тези, които са го въвели. Което само по себе си е някак... неловко...
Последна промяна от LoaD на чет фев 12, 2009 4:29 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Адаш, играта не е същата, но играта се изроди.И тези промени ПОДКРЕПЯТ допълнителното изродяване и господстване на "про"-тата
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 12 2009, 16:02) А това е най-голямата простотия, която може да се измисли.Първа и втора са ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ и обединяването им няма да го коментирам с епитети, че някой с крехка душица и зелена табелка ще получи пак невроза.
Ангеле, що си мислиш, че това е моя хрумка? Така го е решил батьо ти Ривър, така и ще стане ;)
Па за моята крехка зелена душица никой не пита :dizzy:
Да, тотално са различни и най- отговорно заявавам, че доколкото зависи от мен, а то хич не е много, ще се боря със зъби и нокти, едната от вселените, която остане да бъде с правилата на Втора.
Моля се и на Господ, разбирай Диос, да не я промени прекалено много, така че да ме откаже и мен от играта.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 12 2009, 17:21) Адаш, играта не е същата, но играта се изроди.И тези промени ПОДКРЕПЯТ допълнителното изродяване и господстване на "про"-тата
Викторе, ний сме взели дали, мисля даже играем по инерция.

Адаш, от тез нововъведения най голямото "зло", се оказаха бойните точки.То и преди с ресурсните някой се оливаха, а сега е повсеместно явление.Явно в тая насока трябва а се предприемат мерки.Абе мен ако питаш изчезна хъса, всички го ударихме на тънки сметки( пустото му его и класация :c022: )
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”