Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Jan 27 2009, 19:34) Па кое му е интересното на тия битки . Мултито ми друг път да не съм чул такива своеволия .Само финални битки уважавам . Касата си е каса - няма се научи .Ама ха. Не правете друг път така ще вземе ви накажат . Ххахахахах
Приятна игра на всички . рунда ще си го направим интересен - ако не ни го развали .....
Незнам само какво е хвалите със ВЕС , като вие спяхте , аз бях на смяна тогава и аз ударих Психара
И да не сте писали повече по форума ,че сме мултита , като ни хванат тогава можем да говорим .Ще дойде някой лош админ и изгоряхме
Последна промяна от TeRrOrIsT на вт яну 27, 2009 7:05 pm, променено общо 1 път.
Той психаря ,че си е каса, каса е..учудващо дълго се задържа без да го касират(говоря и за миналия рунд).ама "Жедая "каза,че бил 1000 класи над мене и затва си трая(муахахха).Пък и кво да се комнетира тоя цирк..иначе BEC с и го знам от едно време че си е хиена..като са гониха с каос в 1ва.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 27 2009, 18:58) Ми направи ти 130к точки за няма и месец да те видим дали ще имаш повече флот.
Еми живот и здраве ако направя (в което дълбоко се съмнявам тъй като булфлита не е част от живота ми , а просто развлечение в свободното време което става все по-малко) резултатите със сигурност няма да са същите.Гарантирам ти !
Още веднъж приятна игра..
Последна промяна от squirrel на вт яну 27, 2009 7:18 pm, променено общо 1 път.
squirrel написа:Цитат(squirrel @ Jan 27 2009, 19:49) Значи неискам да прозвучи гадно , но само аз ли съм на мнението , че битките не са особено добри имайки предвид точките на двамата замесени в битката играчи.. на 130к точки 1000 кръста.. си е унизително ако питате мен , а за защитника да не говорим щом мойте %ти са по-добри , не съм даже на 1/10 от точките му след като го удариха..
(Това не е проява на неуважение или присмиване.Просто лично мнение)
Направих опит да го ударя с лопатата , ама не стана номера затова пуснах някой кораб . Иначе съм си каса. Та кой не е на те точки само копаща техника имаме ,багери и камацута.
А да не забравяме че психото е нокс и доста по добър флот може да има . Ако следиш борсата ще ме разбереш за какво ти говоря.
Последна промяна от BEC на вт яну 27, 2009 7:27 pm, променено общо 1 път.
K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Jan 27 2009, 22:43) То май целия топ вече му се изредихме Гледам заформя се коалиция анти - кокала тук с какво съм заслужил това аз съм кротка душица
Ники, Никиии, нали трябва нова интрига, бре
ъъъ ... явно добре се справяш
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
squirrel написа:Цитат(squirrel @ Jan 27 2009, 18:49) Значи неискам да прозвучи гадно , но само аз ли съм на мнението , че битките не са особено добри имайки предвид точките на двамата замесени в битката играчи.. на 130к точки 1000 кръста.. си е унизително ако питате мен , а за защитника да не говорим щом мойте %ти са по-добри , не съм даже на 1/10 от точките му след като го удариха..
(Това не е проява на неуважение или присмиване.Просто лично мнение)
Бързо възтановяване на защитника. И ако може да дам личен съвет макар , че не съм доказан играч или нешо от сорта.. стройте флот.. не мини или защита.. , защото после ще съжелявате.. мерси че си изгубихте времето докато четохте този коментар
Приятна игра.
Значи съгласен сам с роyala защото пич има 5 планетки добре развити ии е зел багера ии копа не се е забил в флот пък ии това си е месец !
Дамммм, явно психаря не е искал да продава на базова за конкуренцията хи хи. Браво чичо, видели ся големите лопати голямо бой праат.Нокси ли, тертет му е майката - копайтееееееее.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!