Финална битка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

Така нека и аз си кажа мнението отностно битката,но първо мило евала за флотата която направи и то за малкото време за игра което имаше.Красива битка,във вашите очи може да е нищо особенно но в моите от лявата страна като нападател стой зорница и само името и за мен краси всичко.Та отностно дали е наливане или не имаше 3 възможности :
1-Ани да си даде акаунта опитахме но човека отказа (летален).
2-мод до края на рунда но като знам,че Ани заминава и няма да я има доста дълъг период от време неискахме акаунта да стане (i).
Остана финална битка.Говорено е със скорпионбг и той знаеше за битката и каза,че няма проблем.Ако беше наливане не мислите ли,че той щеше да я позволи.Пак повтарям говорено е със скорпиона.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ясно е, че за едни това е наливане ... .за други си е спазване на правилата.... Лично съм приказвал с повечето добри играчи именно по този въпрос. Тук може и да чувам разни ламерски мнения, обаче истината е, че не може да се намери точното и правилно решение ..... сиреч, подобна ситуация няма адекватен отговор! мога да променя правилата и да отнемам БТ, но колко ще си признаят тогава, че битките им са финални? Гадаенето не ми е по вкуса, пък и боба ми свърши ....
Аз съм им разрешил да си направят боя, и решението ми към настоящия момент е правилно!
Последна промяна от skorpionbg на ср яну 21, 2009 6:30 pm, променено общо 1 път.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

пак старата песен на нов глас.наливане или не е наливане?това е въпроса.по тази логика която вървиме имаме два начина на мислене.единия е защо да не намажа аз .а другия е аз ще намажа от цялата работа.нека да си изясним нещо.почти всички които играеме тази игра ако правиме финална битка ще бъде в познат с повечко флота от нашата и с координиране на рециклажа така че да го прибере победителя в дадения случай атомик.интересно ми е вашето мнение относно последната ви битка?нима някой от вас ще я направи в някой с който е във война или в някой който е напълно непозанат?!!!отговора мисля че е ясен -категорично не от всеки един от вас без да гласувате си го знаем отговора.
лоад твърди че са спазени всички правила за финалната битка.щом са спазени всичко е излишен спам и нажежаване на обстановката в спийда.за мене казуса е ясен .ако се разбивам ще се разбия в познат и ако може даже от моя съюз.
някой да има претенции?да не споменавам че в коментарите има лична неприязън към акаунт атомик и анче.има и съответните подръжници на тези акаунти.аз съм много за идеята на мачони за финална битка.в админския акаунт и точка .тогава няма да има хър мър и недоволство от такива ситуации.
с почит и пристрастно мнение касата леталенизход написа това за вас.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

atomic написа:Цитат(atomic @ Jan 21 2009, 19:19) Така нека и аз си кажа мнението отностно битката,но първо мило евала за флотата която направи и то за малкото време за игра което имаше.Красива битка,във вашите очи може да е нищо особенно но в моите от лявата страна като нападател стой зорница и само името и за мен краси всичко.Та отностно дали е наливане или не имаше 3 възможности :
1-Ани да си даде акаунта опитахме но човека отказа (летален).
2-мод до края на рунда но като знам,че Ани заминава и няма да я има доста дълъг период от време неискахме акаунта да стане (i).
Остана финална битка.Говорено е със скорпионбг и той знаеше за битката и каза,че няма проблем.Ако беше наливане не мислите ли,че той щеше да я позволи.Пак повтарям говорено е със скорпиона.
Възникват въпросите :

1.След като е имала малко време за игра - каква е била целта на взимането на акаунта?Резултата е виден

2.Има и 3ти вариант - изтриване без финална битка :) Ама де да се сети човек, като може да се поналее? :)

Летален, в случая има и други обстоятелства ;) Освен това атомичко има история на "честна" игра, та това му е от много дребните прегрешения :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 21 2009, 20:35) Възникват въпросите :

1.След като е имала малко време за игра - каква е била целта на взимането на акаунта?Резултата е виден

2.Има и 3ти вариант - изтриване без финална битка :) Ама де да се сети човек, като може да се поналее? :)

Летален, в случая има и други обстоятелства ;) Освен това атомичко има история на "честна" игра, та това му е от много дребните прегрешения :)

де да беше само той ангеле на ръце да ги носиме.прав си за другите фактори,но има и фактори които ти лично не знаеш за това съм написал пристрастен коментар от моя страна
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от atomic »

Към ангела : ти не беше ли оня смешния дето едно време правеше свалки към анче във форума и и искаше ръката даже в тема в оффтопика пфф :)

та да ти отговоря,макар че ще имаме възможност и да се видиме ако още играеш във форумната лига,това колко е играла и защо немислиш ли,че си е проблем на Ани.Да имаше възможност за триене но тя си реши така,пак пиша и на тебе също го пиша ПИСАНО е на скорпионбг и той я позволи,ако беше наливане щеше да и откаже и Ани щеше да се изтрие без да се замисли.Познавам я и знам,че е способна на това ( рунда с рояла когато всички го летяха,Ани накрая нямаше врме и си изтри акаунта с над 5к боини кораба и 10 ЗНС-та) та така е решила сега така е направила.
Последна промяна от atomic на ср яну 21, 2009 6:49 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

Карб да знаеш, че си от най-смешните, що не рева миналия рунд като чавдар се заби в симона?или не го помниш тоя момент?до колкото знам правилата за финална в спийда са мн прости, дори разрешават атака с рецки и транси(както чавдар направи преди рунд), но тук такива карго кораби не виждаме.Вие си пейте и ламейте, че само това ви се отдава...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@atomic, е, аз бях :) И кво? Човек не може явно да си разнообразява времето във форума :) :lol:

Колкото до битката - никъде не споменавам Анче като виновна(някъде да го видя).Питам каква е причината да го вземе, но поне за мен тя е ясна...Отдавна не сме се засичали с нея в игра, но винаги впечатлението ми е било, че е супер точен човек :) Докато виж, за теб пък впечатлението е много различно...едно такова - оранжАво :) Нейсе :) Явно в борбата за тиквен медал хората се самозабравят :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от atomic »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 21 2009, 19:58) @atomic, е, аз бях :) И кво? Човек не може явно да си разнообразява времето във форума :) :lol:

Колкото до битката - никъде не споменавам Анче като виновна(някъде да го видя).Питам каква е причината да го вземе, но поне за мен тя е ясна...Отдавна не сме се засичали с нея в игра, но винаги впечатлението ми е било, че е супер точен човек :) Докато виж, за теб пък впечатлението е много различно...едно такова - оранжАво :) Нейсе :) Явно в борбата за тиквен медал хората се самозабравят :)

за мене борбата за тоя медал одавна изчезна :) пък и тоя рунд пак си се виждам оранжев защото винаги преча на разни хорица да си играят спокойно,е силно се надявам да не е за нещо от сорта невърнат рециклаж в рамките на 7 дни,а и като се сетих за това ми наказание защо addictiona който имаше същото провинение му позволиха да играе и му махнаха наказанието Van евала брат добре си ходатайствал и после като разбраха,че аз ще взимам акаунта пак го наказаха?Хахахаха карб знам,че не ме харесваш и се чудя защо?Да съм те занулявал скоро хмм?Ако несъм дай сега в спийда да те изкормя и да има найстина за какво да не ме харесваш.Та fallen_angel това,че ме знаеш оранжев нищо не значи след като незнаеш нищо по случая и не си наясно,а за тиквения медал заеби не е за мене туй чудо.
Последна промяна от atomic на ср яну 21, 2009 7:14 pm, променено общо 1 път.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 21 2009, 19:20) Ясно е, че за едни това е наливане ... .за други си е спазване на правилата.... Лично съм приказвал с повечето добри играчи именно по този въпрос. Тук може и да чувам разни ламерски мнения, обаче истината е, че не може да се намери точното и правилно решение ..... сиреч, подобна ситуация няма адекватен отговор! мога да променя правилата и да отнемам БТ, но колко ще си признаят тогава, че битките им са финални? Гадаенето не ми е по вкуса, пък и боба ми свърши ....
Аз съм им разрешил да си направят боя, и решението ми към настоящия момент е правилно!
Не мислиш ли, че финалните битки ще касаят най - вече края на рунда...в този ред на мисли ще имат значение за топ 100 акаунтите, по мое мнение (може и ламерско) всички играчи там имат наблюдение върху играта и може би до 10ина мин се засича кой в кого се е разбил. От тази гледна точка няма да има нужда да гадаеш, кой кви ги е свършил. За пример да дам днес - ако не беше по правилата щеше да разбереш и още как :) С две думи разчитай на играчите ;)

Ако само това е проблема да разбереш кое е финално и кое не тия дето хвъркат ще помагат, в техен интерес е. Ако продължи това финално наливане по правилата какво пречи на който и да е от първите 3 съюза да определи кой да е първи. Има хора, за които това значи нещо. И играта вместо да е надиграване, ще е как да го кажа "надливане" май.
Ето един гаден сценарий - ВЕС, Атомик и Джадай се борят за първото място, ама се борят здраво. Обаче на техните съюзници им писнало да играят и позеленели. ВЕС и Атомик са сами. Изключение обаче са зомбитата на Джадайчето...той е на трето място и не му стигат точки...Е пречи ли им нещо на съюзниците да се "финализират" в Джадай с бекъп във форума и той да е недостижим. И за какво ВЕС и Атомик няма да са спали 3 месеца ? Защото ние сме келеши.

Не мисля, че не може да се избегнат тези финални битки, просто трябва воля :) Нищо лично.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”