Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ivy написа:QUOTE (Ivy @ Jan 10 2009, 12:14) Зависи на какво си фен, аз предпочитам по дългосрочните планове с добра интрига. От край време съм си фен на първа вселена. Ако искаш по-интензивна игра отивай в спиида.
абе бавното развитие още си е на мода и аз щом почнах да играя във вселена 1 може да се съберем старите каси
Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Jan 10 2009, 12:51) абе бавното развитие още си е на мода и аз щом почнах да играя във вселена 1 може да се съберем старите каси
И аз си мисля, че за познавачите и ценителите бавното развитие все ще си е на мода. Пък и както чувам май вярно ще се съберем стари дружки.
Аз съм със 179 полета на планетата, ама координатите...... май ще трябва да наблегна на мигрирането, че не ми се стои у девета глуха...
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Що не казахте, че 30 минути ще им дадете добив като на детмач - щях да се запиша за сериозно участие? Пак опуснах промоцията... Нищо, следващият рестарт пак ще има изненада, дано тогава хвана влака...
Последна промяна от LoaD на съб яну 10, 2009 4:29 pm, променено общо 1 път.