не на мен го беше далLoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 28 2008, 11:46) А този другия го е дал на трети...
Абе то рано или късно щяхте да ме разкриете - акаунта смени още 12 собственика, 1 хомосексуалист и 3 собственички, и накрая го дадоха на мен, пък аз се осрах да ушите. Човек да не излезе за малко (6-7 часа) навън. Признавам си без бой![]()
[ANSR]haho vs [Dark Angel]BPEMETO
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
обичам женичките обичам ги всичкитее
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
И на мен го даде по едно време ама аз го дадох на един фр и той го дал на негов познат,той пък от своя страна решил да го даде на батко му който го дал на леля му тя го дала на баща й дядо постола измирлят дето го дал на майка му Параскева по бащина линия на четвъртия й братовчед на кака му..... Изгубихте връзката ли??? е и аз....federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 28 2008, 22:00) не на мен го беше дал
Последна промяна от MaTaDoR на пон дек 29, 2008 4:19 am, променено общо 1 път.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
ха предния ден преди битката ВРЕМЕТО ме пита дали искам да се удария щото щел се отказва но след като му казах какво имам се отказа щото съм бил силен и иска равностойна битка и сега изведнъж оп го удрят хехехе
иначе поздравления хубава битка
иначе поздравления хубава битка
Последна промяна от Ghost_bgr на пон дек 29, 2008 1:56 am, променено общо 1 път.
Е толкоз ли зле развит е тоя акаунт, че който го хване - веднага иска да се отказва от играта? Може би най-накрая открихме лек против крастата... давате тоя акаунт някому и до 2 дни не ще да погледне играта... :DGhost_bgr написа:Цитат(Ghost_bgr @ Dec 29 2008, 02:24) ха предния ден преди битката ВРЕМЕТО ме пита дали искам да се ударим щото щел се отказва
Последна промяна от LoaD на пон дек 29, 2008 1:23 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.