секи рунд така правим. Рояле знам че си много добър извън всякакъв коментар съм за тебе щом и админите немогат да установят как го правиш кой ще можеpopi написа:QUOTE (popi @ Dec 19 2008, 14:09) честит спечелен рунд на рояла...какво друго да кажа,със или без бъгване още от сега си личи,че само 'чудо' може да го измести.
[ANSR] RoYaL vs. [ВАНДАЛИ] AncienT_SouL
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Тук не става дума за ейшънт-а или как си го ударил а че можеш да бъгваш ресурси и го правиш -всичко друго е лесно . Не ми говори за добиви и на 2мата ни е ясно какво направи в началото - като повториш една лъжа 100 пъти не става на истина .RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 19 2008, 15:11) Данте, нужно ли е да ти казвам, че тея 10к кръстове явно не са били събрани, за да мога да ги бия?
Енкс, не знам никът ти в холандсаката, предполагам инсейнцп, но може и да бъркам. Мисля си, че бе наясно какви ми бяха добивите.
И предполагам Ейшънт соул е незануляем и е задължително изправящият се пред него да ползва супурнайсе бъга, за да го удари?
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Eх Рояле как стана така бре от 0 точки за 1м да станеш 700кRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 19 2008, 08:23) ... почвам от там, че с ейшънт до скоро се разбирахме доста добре на ЛС-та :D И в него виждах един достоен враг, но ми падна в очите с безпочвените си обвинения.
И тъй като не ми е за пръв път да прежалвам планети с тертети и този път не беше много по-различно.
Той заспа. Аз си изтрих 1 планета - колонизирах, престацнах, изчаках. Той влезе, сейва му се върна и почна да офф-ка по 10 мин. Между рефрешите се получи ... абе получи се да ви кажа.
[ANSR] RoYaL vs. [ВАНДАЛИ] AncienT_SouL
Целият рециклаж, без 2 милион газ, които още стоят на полето е в мен.
Както е казал Цезар през 47ма година пр. Хр
"Veni, vidi, vici"
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Хубаво е да четеш преди да пишеш - писал съм в предните си постове - на атомик флотът му беше разделен на 5те планети, та и хора на 50к можеха да го бутнат 1 по 1 колония.chaha написа:Цитат(chaha @ Dec 19 2008, 16:31) Eх Рояле как стана така бре от 0 точки за 1м да станеш 700кпа и 10к кръстове да бутнеш
Пък и чесно
Е заради това не играя сериозно Няма смисъл с такива гравитиращи дечица .А за добив пишеш ама как бъгваш бре юнак това пиши та да се възползват и други .Кажи на чаровна да не плаче душицата че не вижда.
Писна ми от безпочвени обвинения. Нека чуем доказателства. То е много лесно да пеете "Ама ти за 2 месеца стана 700к, ти бъгваш, ти мултееш бла бла". Ма видиш ли даже и админите ми помагали... и корупция имало, и футбола в България не вървял.
btw. Супер смешни сте.
t0
2008-12-19 16:15:41 Докладвай
ooooooo ako verno si ot Bs
lo6o.........
t0
2008-12-19 16:20:16 Докладвай
solnicite znae6 li kade sa ??
Разправяте ми, че аз съм бил във филма, а вие то там май не сте и излизали. Ще ме съсипете от смях.
Последна промяна от RoYaL на пет дек 19, 2008 3:48 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- devastator
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
- Контакти:
-
skorpionbg
Искам адвокат! ROFLskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 19 2008, 17:13) Пуснете тема с анкета.....един вид референдум!!!
Както сме подкарали цитатите..."Глас народен - Глас Божии"
P.S.: popi, да аз с моите 360 мултита...
Последна промяна от RoYaL на пет дек 19, 2008 4:20 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
няма какво да коментирам битката аз срещу ацц-та с админска намеса не мога да играя и не смятам и да го права сички виждат какво става в втора не играем и от вчера тази игра за да се досетим какво е положението а да не говорим че аз все още нз как се прави чисто нова колония със стациониран флот на нея
Hell was full so...
i came back!
i came back!