[ANSR] RoYaL vs. [ВАНДАЛИ] AncienT_SouL

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

popi написа:QUOTE (popi @ Dec 19 2008, 14:09) честит спечелен рунд на рояла...какво друго да кажа,със или без бъгване още от сега си личи,че само 'чудо' може да го измести.
секи рунд така правим. Рояле знам че си много добър извън всякакъв коментар съм за тебе щом и админите немогат да установят как го правиш кой ще може :crazy_pilot: Приятна игра и честит рунд
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 19 2008, 15:11) Данте, нужно ли е да ти казвам, че тея 10к кръстове явно не са били събрани, за да мога да ги бия?

Енкс, не знам никът ти в холандсаката, предполагам инсейнцп, но може и да бъркам. Мисля си, че бе наясно какви ми бяха добивите.
И предполагам Ейшънт соул е незануляем и е задължително изправящият се пред него да ползва супурнайсе бъга, за да го удари?
Тук не става дума за ейшънт-а или как си го ударил а че можеш да бъгваш ресурси и го правиш -всичко друго е лесно . Не ми говори за добиви и на 2мата ни е ясно какво направи в началото - като повториш една лъжа 100 пъти не става на истина .
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 19 2008, 08:23) ... почвам от там, че с ейшънт до скоро се разбирахме доста добре на ЛС-та :D И в него виждах един достоен враг, но ми падна в очите с безпочвените си обвинения.
И тъй като не ми е за пръв път да прежалвам планети с тертети и този път не беше много по-различно.
Той заспа. Аз си изтрих 1 планета - колонизирах, престацнах, изчаках. Той влезе, сейва му се върна и почна да офф-ка по 10 мин. Между рефрешите се получи ... абе получи се да ви кажа.

[ANSR] RoYaL vs. [ВАНДАЛИ] AncienT_SouL

Целият рециклаж, без 2 милион газ, които още стоят на полето е в мен.

Както е казал Цезар през 47ма година пр. Хр

"Veni, vidi, vici"
Eх Рояле как стана така бре от 0 точки за 1м да станеш 700к :dizzy: па и 10к кръстове да бутнеш :a013: Пък и чесно :lol: Е заради това не играя сериозно Няма смисъл с такива гравитиращи дечица .А за добив пишеш ама как бъгваш бре юнак това пиши та да се възползват и други .Кажи на чаровна да не плаче душицата че не вижда.
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

chaha написа:Цитат(chaha @ Dec 19 2008, 16:31) Eх Рояле как стана така бре от 0 точки за 1м да станеш 700к :dizzy: па и 10к кръстове да бутнеш :a013: Пък и чесно :lol: Е заради това не играя сериозно Няма смисъл с такива гравитиращи дечица .А за добив пишеш ама как бъгваш бре юнак това пиши та да се възползват и други .Кажи на чаровна да не плаче душицата че не вижда.
Хубаво е да четеш преди да пишеш - писал съм в предните си постове - на атомик флотът му беше разделен на 5те планети, та и хора на 50к можеха да го бутнат 1 по 1 колония.
Писна ми от безпочвени обвинения. Нека чуем доказателства. То е много лесно да пеете "Ама ти за 2 месеца стана 700к, ти бъгваш, ти мултееш бла бла". Ма видиш ли даже и админите ми помагали... и корупция имало, и футбола в България не вървял.

btw. Супер смешни сте.

t0
2008-12-19 16:15:41 Докладвай
ooooooo ako verno si ot Bs
lo6o.........

t0
2008-12-19 16:20:16 Докладвай
solnicite znae6 li kade sa ??

Разправяте ми, че аз съм бил във филма, а вие то там май не сте и излизали. Ще ме съсипете от смях.
Последна промяна от RoYaL на пет дек 19, 2008 3:48 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

бан за Рояла и да мирясат всички :c022: (това като играч го казвам)
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

Убийте рояла ! :arg:
Той ни бъгна до смърт ! :dizzy:
:k030: звънкайте и на другите вселени, че не можем се спасим :S
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пуснете тема с анкета.....един вид референдум!!!

Както сме подкарали цитатите..."Глас народен - Глас Божии"
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

ако наистина пуснеме такава анкета със заглавие 'да баннеме ли рояла?'
ще има ли такива,който да гласуват с не? :lol:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 19 2008, 17:13) Пуснете тема с анкета.....един вид референдум!!!

Както сме подкарали цитатите..."Глас народен - Глас Божии"
Искам адвокат! ROFL

P.S.: popi, да аз с моите 360 мултита...
Последна промяна от RoYaL на пет дек 19, 2008 4:20 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

няма какво да коментирам битката аз срещу ацц-та с админска намеса не мога да играя и не смятам и да го права сички виждат какво става в втора не играем и от вчера тази игра за да се досетим какво е положението а да не говорим че аз все още нз как се прави чисто нова колония със стациониран флот на нея
Hell was full so...
i came back!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”