[ANSR] RoYaL vs. [ALDAN] Kiki

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Wond3r_Boy
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 17, 2008 7:51 pm
Контакти:

Мнение от Wond3r_Boy »

браво рояле само така :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: иначе битката е добра :dizzy: :dizzy: добра ли перфектна :a013: :a013:
Последна промяна от Wond3r_Boy на чет дек 11, 2008 9:43 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Ех Newromancer4e с мене ли започна всичко бе момче :lol:
Ти много голям спай си имал викаш не можем те спайнем зарежи!!
Литвал съм по твоя флота (ако 300 боини може да се нарече флота) веднаж или два пъти и точно понеже сме с еднакъв спай не се занимавах с тебе повече защото както ти сам каза влизаш при смс.
Не знам кво се правиш на жертва кат бараш там дето не трябва да бараш.

Относно битката браво на Royala, не е бягал от часовете по математика да играе bulfleet
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Ех Мики пак послъгваш :c022: Направих си труда да изровя личното съобщение в което "ти давам наклон на...."

Newromancer
Прочетено2008-12-03 10:52:27

e pi4 dadox ti 6ans da si igrae6
igrata ne go propilqvai s nekvi
bezmisleni ataki :) ne te
zapla6vam priemi go kato savet

След мъдрите ти отговори последваха действия от моя страна с цел да те изкарам от игратар,което и стана нито мини имаш,нито свестен флот за точките си,а върха на смелоста ти беше да си събориш планетите и да ми станеш зелен :bravo: Бил съм злобен?Злобен ще бъда ако съборя и аз една или две планети за да ми побелееш отново и да те летя ден и нсщ докато си набиеш вечния мод,но нямя дя го направя защото ти за мене си просто Мики Маус и ни си струваш усилията.Приятна игра и успех в живота :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Еми заповядай бе защо не ги смъкнеш,аз ще ти кажа защо няма да го направиш не е
свързано изобщо с мен,свързано е със играта аз показах че на мене не ми пука много много и си
свалих мините и тук пак бъркаш не ги свалих за да ти стана зелен,свалих ги заради дините защото
е по-добре да си взема половината рес и да го вложа във флота отколкото да го изгуба всичкия
ако ми беше паднала планета.
Ти си много напред в играта за да не ти пука особенно за мините ти.И я ми кажи аз кого съм се опитал да
извадя от играта та ми отговаряш със същото а,паляк такъв.Ами онзи деншните ти атаки със бомберите за
какво бяха за да ми хванеш флотата или само и само за да рушиш сградите я кажи да чуем,злобарко.
А този мазен тон във личното ти можеш да направиш със него знаеш какво.Ха ха ха той ми бил дал шанс
какъв си ти бе че да ми даваш шанс.???????А я кажи и друго защо при първото посрещане на динята ти което
ти направих за съжаление не ми стигна реса тогава си дигна чукалата а?Той щял да ме премахва от играта еми
ела ме премахни бе смешник.
Аз нямам какво да губя а ти ??
Последна промяна от Newromancer на чет дек 11, 2008 12:27 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
the_predator

Мнение от the_predator »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 11 2008, 15:19) еми ела ме премахни бе смешник.

хахах да не извикаш пак рояла мишок :c022:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Dec 11 2008, 08:35) Royal-че знаеме че това го можеш и дано за напред само това да можеш.

Защо не попита защо Kiki лети по Newromancer , при условие че играе конфи и половината и флот е от танкери. Аз ще ти кажа ако пипето ти не може да го асимилира . Той и летеше постоянно да клошари за по 50 - 60 К ресурс. Тя никого не е занулявала и играе за кеф
и да ни помага с рецовете. Е щом някой ти досажда и те буди ношно време е нормално да реагираш. Съжалявам че наказаха за дребни грешки хората които можеха да ти опонират, аз не мога защото тая игра не е всичко за мен. А що се отнася до уважението, не споменавай вече тази дума защото ти не знаеш значението и.
Извини ме, ама защо да питам? Атаките са част от играта. Нито съм виновен, че не е занулявала никой, нито пък че играе за кеф. Всъщност, ще прозвучи грубо - ама все ми е тази кой как играе. Мислиш ли, че не се познавам с всички, които са ми в коефициента то предни рундове? Познавам се, имаме си приказка и пр. Ето тиз а пример - Нюромансъра. Но си го нападах, нали? Ти какво очакваше да кажа на Нюромансъра "Ми ти си я атакувал аз 50-60к рес, сега е редно да си понесеш последствията"? А защо да не му помогна?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

/офтопик извън битката

Веднъж мишок - завинаги мишок :) Конкретни имена няма да давам, но съм сигурен, че който трябва ще се сети ;)

/онтопик върху битката

Като битка е хубава, но стигне ли се до историята става грозно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”