Не смятам за нужно да продължавам да коментирам. Чешете езици колкото искате. Много малко ме вълнува мнението ви за начина на игра. На който не му изнася, да не играе.Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Dec 19 2008, 16:40) Нали са големи летци, що ще чакат 1 месец за битка? М ? Или могат само по ламугите?
Да, печеливша е.След това има тупане в гърдите "Вижте колко сме добри, бля-бля-бля, трънки и глогинки, взехме рунда".Да ви е честит тиквеният медал и купата.
Битките на съюз Purgatory
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
The^Reaver
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 27, 2005 11:03 pm
- Контакти:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166847][/url]
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 19 2008, 16:40) Тъпота ли бе, да я опишеш...
Нали са големи летци, що ще чакат 1 месец за битка? М ? Или могат само по ламугите? Айде моля, уеднаквете версиите - не бива в един коментар да си противоречите на себе си.
Да, печеливша е.След това има тупане в гърдите "Вижте колко сме добри, бля-бля-бля, трънки и глогинки, взехме рунда".Да ви е честит тиквеният медал и купата.
Виждам, че във форумната война имаме сериозни протиници с опит
Броя коментари му дава право да спами в сериозен раздел без опасност от наказание.BOROVIN написа:QUOTE (BOROVIN @ Dec 20 2008, 12:14) Виждам, че във форумната война имаме сериозни протиници с опит.... Fallen_angel - Коментари: 2,565
Последна промяна от hriyan на съб дек 20, 2008 11:57 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ники един друг човек искал те поздрави. Та поздрави от Смешито
Едит: Да не е спам - Ангела е прав. Ако сте мъже, както бяха Пургатори, преди няколко ... години ... нямаше да сте на по 50-60к ... Нека не казвам, че тази тенденция е не само тук, но и в спийдо .. Печеливша била. Брей, много лошо ..
Едит: Да не е спам - Ангела е прав. Ако сте мъже, както бяха Пургатори, преди няколко ... години ... нямаше да сте на по 50-60к ... Нека не казвам, че тази тенденция е не само тук, но и в спийдо .. Печеливша била. Брей, много лошо ..
Последна промяна от VaN__ на съб дек 20, 2008 9:31 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- SiDjiM
- Редник (Private)
- Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
- Контакти:
... играта се пр0меня и правилата същ0, или беше 0братн0н0 ...
... д0кат0 ресурсните т0чки бяха на власт, са ви били г0ре .. сега б0йните т0чки в0дят парада, естествен0 че ще се играе там къдет0 най-мн0г0 се печелят, та ак0 ще да е и на 2к ... и кат0 гледам са си напрайли сметката. В т0п 10 виждам 5 0т тях, да не кажа че заемат и първите 3 места в класацията ...
... или иначе казан0, взеха си рунда ... за вас 0стана ф0рума, хахахах ... и кат0 гледам ша г0 вземете
Да не забравя да ги п0здравя за чупенет0 на черепи, хахаха ... имате една шестица п0 3-т0балната система 0т мен
... или иначе казан0, взеха си рунда ... за вас 0стана ф0рума, хахахах ... и кат0 гледам ша г0 вземете
Да не забравя да ги п0здравя за чупенет0 на черепи, хахаха ... имате една шестица п0 3-т0балната система 0т мен
Последна промяна от SiDjiM на съб дек 20, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Така е рунда си е техен ако питате мен. Доста контактувах с тях докато бях в играта и те са добри хора които отначало си направиха сметката кой как и защо. Мразите ги защото прилагат стратегиите си добре и са в челото. Приемето че хората си играят както си искат и никой неможе да им забрани стилъ на игра.
ПП. Това е все пак игра, не се впрягайте толкова много за нея съмнявам се да е завладяла целия живот, а ако е така горко ви
айде от мен приятна игра на зомбитата 
ПП. Това е все пак игра, не се впрягайте толкова много за нея съмнявам се да е завладяла целия живот, а ако е така горко ви
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Така е искам следващия рунд във 1-ва класацията да е само по ресурсни точки. стига вече бой по нубовете и новобранците ,нека следващия рунд да е техен ,малко и те да се порадват там долу като се млатят взаимно 
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Пургатори има 11 члена от тях само 3 не са нокси , имайки предвид бъга с ноксите който разбрах едва края на рунда и всички останали 8 играча са се възползвали от него няма да им честитя победата подобаващо , надявам се друг рунд да не стават текива недуразомения , чесно казано и с него и без него бият си цялата вселена с под 40-50к точкии си играят отборно за което немога да ви "излъжа" , но и бъга доста им помогна както и да е на всички ви от пургатори приятно изкарване на коледа и новата година.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...