Малки битки в началото на рунда

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 3.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Dan73 написа:QUOTE (Dan73 @ Dec 5 2008, 23:48) Вижте какво прават хората докато аз си запивам на рождения ми ден -
Fingon (нападател) vs Dan7e (защитник) :bravo:
Добре ми дойдe като подарък :a055:

Ако не ви мързи, метнете бекъп :dizzy:

ПС - A и да не забрава - нападателя има мн "поздрави" :p019: :a092:

Ludetina -> Fingon vs Dan7e Бекъп

Dan73,в хубава битка си взел участие-красота! :a013: Фингон без да знае,ти направи най-добрия подарък за рождения ден!Ама така е,човека взе присърце войната,която имахте глупостта да ни обявите.Той ви мачка,а вие го флуудите с смс-си и му разваляте съня.Веднъж да бяхте го окрали поне :crazy_pilot:
Аз лично ти се чудя какъв такъв мазохист си-Фингон те занулява вече 3-ти път,а ти продължаваш да упорстваш и да строиш флот,за което разбира се ти свалям шапка! :P Малко хора са като тебе-щедри донори! :a013: Ай направи пак малко флот,че Кобака диша във врата на Фингон по бойни точки :P .
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Rainbow_eyes написа:QUOTE (Rainbow_eyes @ Dec 6 2008, 17:37) Dan73,в хубава битка си взел участие-красота! :a013: Фингон без да знае,ти направи най-добрия подарък за рождения ден!Ама така е,човека взе присърце войната,която имахте глупостта да ни обявите.Той ви мачка,а вие го флуудите с смс-си и му разваляте съня.Веднъж да бяхте го окрали поне :crazy_pilot:
Аз лично ти се чудя какъв такъв мазохист си-Фингон те занулява вече 3-ти път,а ти продължаваш да упорстваш и да строиш флот,за което разбира се ти свалям шапка! :P Малко хора са като тебе-щедри донори! :a013: Ай направи пак малко флот,че Кобака диша във врата на Фингон по бойни точки :P .
ухахаахах та така значи занулили са го вече 3 пъти :crazy_pilot: та него не го е срам да носи никът ми той сам го мърси още повече :p140: та аз съм каса така ли ? :dizzy: Той тогава какъв ще е бе :lol: Браво на фингов за битката :bravo:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
rullerz
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 10:19 am
Контакти:

Мнение от rullerz »

Rainbow_eyes написа:QUOTE (Rainbow_eyes @ Dec 6 2008, 16:37) Dan73,в хубава битка си взел участие-красота! :a013: Фингон без да знае,ти направи най-добрия подарък за рождения ден!Ама така е,човека взе присърце войната,която имахте глупостта да ни обявите.Той ви мачка,а вие го флуудите с смс-си и му разваляте съня.Веднъж да бяхте го окрали поне :crazy_pilot:
ахахахахахахахахахахахахаххаахах фингон напада само хора ,които са 2 пъти по слаби от него никога не е нападал някои с повече точки от него ... Колкото пъти сам го атакувал толко пъти ми е бягал като малко момиченце и си прави шпионажа на макс от по слабите и се кефи ... мога да кажа че му остава малко време
desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

rullerz написа:Цитат(rullerz @ Dec 7 2008, 18:17) ахахахахахахахахахахахахаххаахах фингон напада само хора ,които са 2 пъти по слаби от него никога не е нападал някои с повече точки от него ... Колкото пъти сам го атакувал толко пъти ми е бягал като малко момиченце и си прави шпионажа на макс от по слабите и се кефи ... мога да кажа че му остава малко време

А ти да не би да си оставаш флота като някой те напада. Аз понеже имам един двама тука дето ми се правят на големите работи след 40 мин ще ви пратя и доклад да видите какво им се случва на умниците. :c022:

Не стана баш както трябваше но :a033:

оригинал - 6a66 (Нападател) vs Artanis (Защитник)
бекъп - 6a66 (Нападател) vs Artanis (Защитник)
Последна промяна от desolator на пон дек 08, 2008 7:13 am, променено общо 1 път.
[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

rullerz написа:QUOTE (rullerz @ Dec 7 2008, 18:17) ахахахахахахахахахахахахаххаахах фингон напада само хора ,които са 2 пъти по слаби от него никога не е нападал някои с повече точки от него ... Колкото пъти сам го атакувал толко пъти ми е бягал като малко момиченце и си прави шпионажа на макс от по слабите и се кефи ... мога да кажа че му остава малко време

Въпрос 1:Щом според теб е толкова лесно,ти защо не правиш като Фингон-да нападаш играчи на по-малко точки?Или ти биеш само по-силните?Респект за тебе,ако е така.
Въпрос 2:Рулерс,я кажи ти кой си занулил и е бил на повече точки от тебе? :p140:
Въпрос 3:Щом не признаваш за постижение зануляване на играч на по-малко точки,що се каниш на Фингон?Според днешната класация разликата ви е приблизително 3200 ресурсни точки в твоя полза...За бойните няма да говорим,че там не е равностойно просто...

А това за бягането-ми като след толкова опита не си успял да го удариш,това не говори добре за тебе... :c022:
За малкото време-ако 4 месеца ти се струват малко време...А,чакай бе,то тогава някъде свършва и рунда! :c022:
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
Dan73
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 19, 2008 9:29 pm
Контакти:

Мнение от Dan73 »

Rainbow_eyes написа:QUOTE (Rainbow_eyes @ Dec 8 2008, 10:26) Въпрос 1:Щом според теб е толкова лесно,ти защо не правиш като Фингон-да нападаш играчи на по-малко точки?Или ти биеш само по-силните?Респект за тебе,ако е така.
Въпрос 2:Рулерс,я кажи ти кой си занулил и е бил на повече точки от тебе? :p140:
Въпрос 3:Щом не признаваш за постижение зануляване на играч на по-малко точки,що се каниш на Фингон?Според днешната класация разликата ви е приблизително 3200 ресурсни точки в твоя полза...За бойните няма да говорим,че там не е равностойно просто...

А това за бягането-ми като след толкова опита не си успял да го удариш,това не говори добре за тебе... :c022:
За малкото време-ако 4 месеца ти се струват малко време...А,чакай бе,то тогава някъде свършва и рунда! :c022:

Иска да го бутне че Fingon е занулявал 3ма от съюза, ако неможеш да чатнеш :P
А в останалите 4 месеца се някога ще успее, спокойно :crazy_pilot:
А темата ще я продължиме в Off Topic че тук май много станаха в спора :c022:

[b][color=blue]YoU aR3 No7 Unw0r7hY

aS mY 0pp0n3n7... [/color][/b]
Потребителски аватар
EvL
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 06, 2008 12:40 pm
Контакти:

Мнение от EvL »

Последна промяна от EvL на пон дек 08, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109827][/url]

[i]Hate it or love it the under dog's on top,
and I'm gon' shine homie until my heart stop ![/i]

[b][i]It's go' take mo' than a bullet in the heart to hold me back[/i][/b]
desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
Потребителски аватар
Dan73
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Dan73 »

По-тъпа битка не съм виждал, но тая бойна точка ми беше най-сладка - Тук и Тук :lol:

Не е важна бойната точка, важно е унижението :crazy_pilot: :P

ПС- Сега съм сигорен че ще си го върне, но карай :e014:

И ето какво стана с сондите ми ----> Тук Важно беше унижението, това колко съм на загуба си е др въпрос :a032: Поне си изпълних мечтата :b010:
Последна промяна от Dan73 на чет дек 11, 2008 12:51 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dan73
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Dan73 »

Последна промяна от Dan73 на нед фев 15, 2009 10:38 am, променено общо 1 път.
Причина: Бекъп

Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Вселена 3”