Айде сега пък никойRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 23 2008, 12:57) Аз както виждаш отношение не взимам, тука никой не е света вода все пак...)))
Отново за правилата за наливане :)
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Важното е кръв и сополи да има
)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Като неможе да се модне моднете го вие!
Оранж
Без редуциране или нещо друго, просто вариянт на мода!
П.С. Просто да окротите страстите на народа! Да няма излишни дразги
Оранж
П.С. Просто да окротите страстите на народа! Да няма излишни дразги
Последна промяна от Porter на чет окт 23, 2008 10:28 am, променено общо 1 път.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Във вселена Спийд,най-големите наливачи се знаят от всички,само дето никой не ги казва
поименно.Чудно ми е само защо господата не си направиха битките по средата на рунда а когато
останаха 2-3 дни до края му и изведнъж си умножиха бойните точки по две.
Изключвам Скорпиона от списъка защото не мога да допусна че той като модератор във
играта би играл нечестно.
Дваминца са и те добре си се знаят кои са.Да им е честит наливаческия рунд и
тенекиената купа и на двамата.
поименно.Чудно ми е само защо господата не си направиха битките по средата на рунда а когато
Изключвам Скорпиона от списъка защото не мога да допусна че той като модератор във
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
вселена спийд не прави изключение.Newromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Oct 23 2008, 14:40) Във вселена Спийд,най-големите наливачи се знаят от всички,само дето никой не ги казва
същото се случва и в 3-та Вселена...
БИТКА ЗА НАЛИВАНЕ
съотборници играли цял рунд заедно се разбиват един в друг.. при което налетия вдигна 190К бойни точки и събра 150млн рециклаж.
админа наказа налетия играч с отнемане на 1/2 от придобитите по нечестен начин бойни точки, с което на практика узакони другата половина от делаверата + 150млн подарен ресурс от събрания рециклаж.
Честито на "победителите"
Последна промяна от korahmor на чет окт 23, 2008 1:09 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Що пък оранж, син или червен?!Porter написа:Цитат(Porter @ Oct 23 2008, 13:30) Като неможе да се модне моднете го вие!
ОранжБез редуциране или нещо друго, просто вариянт на мода!
П.С. Просто да окротите страстите на народа! Да няма излишни дразги![]()
Що пък не, една тлъста сочна каса, например?!
Като тази:
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Корахмор,korahmor написа:Цитат(korahmor @ Oct 23 2008, 16:09) вселена спийд не прави изключение.
същото се случва и в 3-та Вселена...
БИТКА ЗА НАЛИВАНЕ
съотборници играли цял рунд заедно се разбиват един в друг.. при което налетия вдигна 190К бойни точки и събра 150млн рециклаж.
админа наказа налетия играч с отнемане на 1/2 от придобитите по нечестен начин бойни точки, с което на практика узакони другата половина от делаверата + 150млн подарен ресурс от събрания рециклаж.
Честито на "победителите"
с цялото ми уважение, но в момента се излагаш. Всеки има право на последна битка. От година вече е казано - който се отказва - пише на съпорта, ил итва с ЦЕЛИЯ наличен флот, и не влиза след това /мод или дел/. И такива битки бяха толерирани доста време, и сега изведнъж въвеждат правила и редуцират варварина. ЗА мен това е меко казано тъпо, както и ти да се оплакваш, че варварин се е налял, нелепо е, човек. Можеше да претендираш нза наливане, ако флта беше разделен на 10 части и пратен на там. Но естествено последната дума е на администратор, и той явно се е произнесал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Само да те попитам... последна битка 5 дена преди края на рунда?? Как ти се струва?RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 23 2008, 16:29) Корахмор,
с цялото ми уважение, но в момента се излагаш. Всеки има право на последна битка. От година вече е казано - който се отказва - пише на съпорта, ил итва с ЦЕЛИЯ наличен флот, и не влиза след това /мод или дел/. И такива битки бяха толерирани доста време, и сега изведнъж въвеждат правила и редуцират варварина. ЗА мен това е меко казано тъпо, както и ти да се оплакваш, че варварин се е налял, нелепо е, човек. Можеше да претендираш нза наливане, ако флта беше разделен на 10 части и пратен на там. Но естествено последната дума е на администратор, и той явно се е произнесал.
Да не говорим, че битките бяха 2... в последователни нощи...
Весоо да е писал случайно на съпорта?
След първата битка.. е влизал отново в акаунта си за да проведе и втората битка..
Това се нарича НАЛИВАНЕ, с цел измама.
Последна промяна от korahmor на чет окт 23, 2008 1:23 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]