Отново за правилата за наливане :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 23 2008, 12:57) Аз както виждаш отношение не взимам, тука никой не е света вода все пак... :) )))
Айде сега пък никой :dizzy:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Не сам пуснал мод защото немога , и както се вижда нен сам влизал в акаутна от вчера през ноща , само видях битката и излязох и немисля и да влизам, невиждам какъф е проблема .
БФ АЛКОХОЛИК
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Важното е кръв и сополи да има :) )
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Като неможе да се модне моднете го вие!
Оранж :) Без редуциране или нещо друго, просто вариянт на мода!
П.С. Просто да окротите страстите на народа! Да няма излишни дразги :)
Последна промяна от Porter на чет окт 23, 2008 10:28 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

То може админа и син да си го пусне...и червен....въпроса е, че няма нужда...
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Във вселена Спийд,най-големите наливачи се знаят от всички,само дето никой не ги казва
поименно.Чудно ми е само защо господата не си направиха битките по средата на рунда а когато
останаха 2-3 дни до края му и изведнъж си умножиха бойните точки по две.
Изключвам Скорпиона от списъка защото не мога да допусна че той като модератор във
играта би играл нечестно.
Дваминца са и те добре си се знаят кои са.Да им е честит наливаческия рунд и
тенекиената купа и на двамата.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Newromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Oct 23 2008, 14:40) Във вселена Спийд,най-големите наливачи се знаят от всички,само дето никой не ги казва
поименно.Чудно ми е само защо господата не си направиха битките по средата на рунда а когато
останаха 2-3 дни до края му и изведнъж си умножиха бойните точки по две.
Изключвам Скорпиона от списъка защото не мога да допусна че той като модератор във
играта би играл нечестно.
Дваминца са и те добре си се знаят кои са.Да им е честит наливаческия рунд и
тенекиената купа и на двамата.
вселена спийд не прави изключение.
същото се случва и в 3-та Вселена...

БИТКА ЗА НАЛИВАНЕ
съотборници играли цял рунд заедно се разбиват един в друг.. при което налетия вдигна 190К бойни точки и събра 150млн рециклаж.

админа наказа налетия играч с отнемане на 1/2 от придобитите по нечестен начин бойни точки, с което на практика узакони другата половина от делаверата + 150млн подарен ресурс от събрания рециклаж.

Честито на "победителите"
Последна промяна от korahmor на чет окт 23, 2008 1:09 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Porter написа:Цитат(Porter @ Oct 23 2008, 13:30) Като неможе да се модне моднете го вие!
Оранж :) Без редуциране или нещо друго, просто вариянт на мода!
П.С. Просто да окротите страстите на народа! Да няма излишни дразги :)
Що пък оранж, син или червен?!
Що пък не, една тлъста сочна каса, например?! :)
Като тази:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Oct 23 2008, 16:09) вселена спийд не прави изключение.
същото се случва и в 3-та Вселена...

БИТКА ЗА НАЛИВАНЕ
съотборници играли цял рунд заедно се разбиват един в друг.. при което налетия вдигна 190К бойни точки и събра 150млн рециклаж.

админа наказа налетия играч с отнемане на 1/2 от придобитите по нечестен начин бойни точки, с което на практика узакони другата половина от делаверата + 150млн подарен ресурс от събрания рециклаж.

Честито на "победителите"
Корахмор,
с цялото ми уважение, но в момента се излагаш. Всеки има право на последна битка. От година вече е казано - който се отказва - пише на съпорта, ил итва с ЦЕЛИЯ наличен флот, и не влиза след това /мод или дел/. И такива битки бяха толерирани доста време, и сега изведнъж въвеждат правила и редуцират варварина. ЗА мен това е меко казано тъпо, както и ти да се оплакваш, че варварин се е налял, нелепо е, човек. Можеше да претендираш нза наливане, ако флта беше разделен на 10 части и пратен на там. Но естествено последната дума е на администратор, и той явно се е произнесал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 23 2008, 16:29) Корахмор,
с цялото ми уважение, но в момента се излагаш. Всеки има право на последна битка. От година вече е казано - който се отказва - пише на съпорта, ил итва с ЦЕЛИЯ наличен флот, и не влиза след това /мод или дел/. И такива битки бяха толерирани доста време, и сега изведнъж въвеждат правила и редуцират варварина. ЗА мен това е меко казано тъпо, както и ти да се оплакваш, че варварин се е налял, нелепо е, човек. Можеше да претендираш нза наливане, ако флта беше разделен на 10 части и пратен на там. Но естествено последната дума е на администратор, и той явно се е произнесал.
Само да те попитам... последна битка 5 дена преди края на рунда?? Как ти се струва?

Да не говорим, че битките бяха 2... в последователни нощи...
Весоо да е писал случайно на съпорта?
След първата битка.. е влизал отново в акаунта си за да проведе и втората битка..

Това се нарича НАЛИВАНЕ, с цел измама.
Последна промяна от korahmor на чет окт 23, 2008 1:23 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”