Има ли търговци във 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Абе требва нова раса "Българи" където минат нищо не остава - ни планети,ни рециклажи.Кви миопи,кви 5лв?
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Всичките му там инфлации, дефлации и световни финансови кризи в момента оказват влияния и на търговията в БФ (незнам точно как, има иконмисти аналлизатори за това :) )... всичко поскъпвааа :P Само връзкарите се оправят :) Ще кажете, че няма шуробаджанащина в България от край врме, айде де :)
Ludetina

Мнение от Ludetina »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Oct 15 2008, 14:37) Ще кажете, че няма шуробаджанащина в България от край вр(e)ме, айде де :)
ще дойдеш и ти на мойта, слънце мое, ще дойдеееееш, професоре :p140:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Oct 15 2008, 14:57) ще дойдеш и ти на мойта, слънце мое, ще дойдеееееш, професоре :p140:
Айде па ти, оплакваш ли се :p070: :a030:
Ludetina

Мнение от Ludetina »

аз? цък ... готвя се за довечера :a055:

И да паднем и да бием - пак ще се напииииием :a055: :lol:

хъхъх ... май обърках темата, ама на кой ли му пука :c022:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Петре, кажи ся какво и колко за да се появи такъв във Вселената?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Oct 15 2008, 17:16) По харно питайте жените: Има ли бира в хладилника???

:a055:
ха, това да се чува :a013:
пицата готова, бирата купена, Спасе, де си бре :c022: ;)
хъхъхъ .. и от вмирисаното сирене имам, пармиджано реджано му казват, щото иде от Парма ;)

п.п. Ники, по - скоро каква да се появи, а не какъв :b055: ...
Последна промяна от Ludetina на ср окт 15, 2008 2:11 pm, променено общо 1 път.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

утре, мило, утреее, че Шашку днес почива ;)
ъъъ ... и една СилуФчица от мене да му пратиш :)
Последна промяна от Ludetina на ср окт 15, 2008 2:15 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”