За някой "по-просветен&quot" от мен

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Oct 13 2008, 21:48) Я-я-я-я-я-я, тук имало фенове на Unreal Tournament :) :) :) Мои хора значи.... За сега нямам личен НЕТ, а ползвам чужд ( :) ), та като си прекарам можем да сформираме една компанийка за някой сървър :)
Е чак пък фен не, ама напоследък я предпочитам пред cs, когато имам 1-2 часа свободни, пък ме мързи да се движа. Ако в градския транспорт имаше контакти, щеше да ми остава и по повече време. Само не разбрах какъв е проблема с чуждия нет - бавен ли е? Аз тука ловя няколко wifi-a, ако искаш ела ги пробвай, ама мисля че към най-бързия съм се щипнал :) .
Последна промяна от LoaD на пон окт 13, 2008 10:10 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 14 2008, 01:19) Само не разбрах какъв е проблема с чуждия нет - бавен ли е? Аз тука ловя няколко wifi-a, ако искаш ела ги пробвай, ама мисля че към най-бързия съм се щипнал :) .
:) Не-не-не, под чужд тук имах предвид, че съм паразит. Демек, използвам НЕТ-а на друг човек (нали, малко аваната го карам, добре че е търпелива душа :) ).
Последна промяна от gajet_killer на вт окт 14, 2008 6:13 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Тоест за разлика от Лоуда човекът, чийто нет ползваш ЗНАЕ за това, така ли? :P
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 14 2008, 09:28) Тоест за разлика от Лоуда човекът, чийто нет ползваш ЗНАЕ за това, така ли? :P
Е па съквартирант ми е, не, не знае :lol: (тъй де, забвано ми стана ;) ). Но исках да кажа, че предпочитам като си платя моя НЕТ тогава да поразцъквам в разните му UT сървъри, че сега и за игрички да му ползвам компа.... ще е тъпо :p140:
Последна промяна от gajet_killer на вт окт 14, 2008 6:22 am, променено общо 1 път.
Graf_Death
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
Контакти:

Мнение от Graf_Death »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 13 2008, 22:28) Сменил си нещо по софтуера. Било то антивирусната или ОС. :)
Ми не не съм нищо сменял нито ОС нито антивирус,макар че не виждам връзка между анти-вирус и монитор.
I'm the best!
Отговори

Върни се в “Off Topic”