Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 11 2008, 10:25) не, че се смятам за част от "герои на нашето време" просто, защото всеки рунд съм наказан и никога не е доказано защо, но ми е чудно 1-преди време знаех 1 бъг като го оправите си намирах друг, сега кофтито е че се намират нови и нови бъгове без да оправите старите.това май никак не е добре за развитието на играта, но пък от друга страна е много добре за моето развитие в нея
Объркал си се нещо. За какво твое развитие говориш в игра която скоро може да я няма. Ако възнамерявате тая игрица да я играете и догодина, помагайте с каквото можете, я бъгче, я рекламка сред познати. В същото време не искайте нищо, получавате достатъчно, защо ли, защото хората които се занимават с администрацията на играта, го правят от добра воля (въпреки, че според мен не са у ред да се занимават всеки ден с ненормалници, ма те не ме чуват). А и специално ти Кало, за какво развитие говориш бре, осъзнаваш ли колко назад си с развитието си изобщо за да го напишеш това отгоре, и колко трябва да "копаеш" докато изградиш име което не е олицетворение на - лайнце. Казвам ти го чисто приятелски, въпреки, че лично не се познаваме, да не се обидиш, не, че ми дреме, ма да не тръгне спама в друга посока. Освен ако не ти доставя удоволствие да ти казват, че си бъгер, щото то комплексарщината и дотам може да е стигнала. Бъгер, не означава смел, нито красив, нито умен.
Бъгери могат да бъдат 2 типа хора:
1ния тип - умници които ако не се осъзнаят, най-голямото постижение в живота, ще им остане бъгването във виртуална игра;
2рия тип - тъпаци, които са осъзнали, че бъгването в онлайн игра е ще е най-голямото им постижение в живота. Ти от кои си?
Всеки един използван бъг, всяко едно наливане, всеки един чийт, всяка една псувня, отнемат от личното време на хора които вие дори и не познавате, Вие господа всеумни и всезнаещи сте нагли, приемете го и се поправете