Другия рунд и дрехите ще си разхвърлям за тебеmisterya написа:Цитат(misterya @ Oct 6 2008, 10:58) Айде пак не съм разбрала...
Бе разбирам те, ма ми се иска нещо повече от тебе - ама друг път значи![]()
![]()
JackDaniels vs jadai
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
gajet_killer
Майко мила, няма такъв филм просто!
Че и трилогия!!! (с опции за 4-та част)
Да не говорим, че почнах да следя филма още от 1-ва част, баси кефа
Джадай са го напитили т.нар. джакови паразити и с'я не може се отърве от тях, БАСИ КЕФА! 
Последна промяна от gajet_killer на пон окт 06, 2008 10:25 am, променено общо 1 път.
Много съм любопитен да разбера какво точно се има предвид при тримесечен рунд - "чак сега"...
Има определен срок през рунда, в който трябва да се лети ли? Аз мислех, че за това е Детмача...
Последна промяна от LoaD на пон окт 06, 2008 2:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 6 2008, 17:37) Много съм любопитен да разбера какво точно се има предвид при тримесечен рунд - "чак сега"...Има определен срок през рунда, в който трябва да се лети ли? Аз мислех, че за това е Детмача...
Не, беее Лоад, той Тайния е про, не говори така. Той има предвид, че трябва да съм пуснал сателитите на 4тия ден от началото рунда, на 2рата седмица трябва вече да имам 10 бройки, и към средата на рунда да съм избутал топ 20. Точно както Тайния прави всеки рунд, с тая разлика, че той бие с дините само по ита, за да не му се сърдим колко е добър. Той е многоу добър, но се крие, просто е скромен
Незнаен' извини ме, че не съм проу като теб, стараем се, ма какво да правим като си го не можем
Последна промяна от JackDaniels на пон окт 06, 2008 5:59 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."