Big_Noob написа:Цитат(Big_Noob @ Sep 29 2008, 16:03) чисто наливане ... да ... как е Пешо
Нищо цъкам си тука във спееда и чакам да почни новия рунд във 1-ва .
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Sep 27 2008, 15:50) Да ти каже ли защо ми мяза за наливане . Защото последно време има такава тенденция, битки който се слагат в трибуната да със следната история. Нападателя е решил да си направи саеивана по мен, и аз го посрещнах . Та доста такива битки имаше, по тоя фохум с такава история . Тия новите играчи всичките ли са уникати по един и същ начин да са занулени . Иначе като се замисля и като ти видях координатите, до теб има играч който е станал /и/ и сигурно вместо по него е пратил по теб сеивана си .
1-во ако беше наливане нямаше да пусна битката в форума...
2-ро ако беше наливане нямаше да е в 3 през ноща...
3-то ако беше наливане щях да се подготвя предварително с рецки и ся нямаше да съм наказан...
4-то ако беше наливане нападателя щеше да си раздели флота на 2-3 части, ако ша ме налива закво да имам загуби
Замисли се малко и недей да пишеш е така колкото да се види че си в форума
Sl1pKn07 написа:QUOTE(Sl1pKn07 @ Sep 29 2008, 21:16) 1-во ако беше наливане нямаше да пусна битката в форума...
3-то ако беше наливане щях да се подготвя предварително с рецки и ся нямаше да съм наказан...
4-то ако беше наливане нападателя щеше да си раздели флота на 2-3 части, ако ша ме налива закво да имам загуби
Прав си извадил си късмет че си видял атаката действал си адекватно и си спечелил това е,чиста работа!Браво
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Sep 29 2008, 21:16) 1-во ако беше наливане нямаше да пусна битката в форума...
а ако не е таина защо си наказан
иначе битката е яка
nod_ray написа:Цитат(nod_ray @ Sep 29 2008, 21:00) Прав си извадил си късмет че си видял атаката действал си адекватно и си спечелил това е,чиста работа!Браво
Съгласен съм че е тъпо при наливане да поства битката в форума, и най-малко смятам че при тези обстоятелства можем да говорим за наливане, но това е лично мнение. За битката браво и на двамата
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Sep 30 2008, 17:59) Защото един приятел от съюза ми помогна да събера рециклажа и прати рецки преди битката което е забранено, но вече си истърпяхме заслуженото наказание