Абе каде е веснико

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 15 2008, 02:57) Аничкееееееееееееееееее, връщай се, Аничкееееееееееееееееее, ща подкупим с бира, фъстъци и уиски ако трябва!!!МОЛИМ ТИ СА!!!!!! :dizzy:
С тия подкупи ша има я чакаааааааааш :dizzy: Аничка уиски не пие, бира по чаша - две на месец ... с едни голи фъстъци за къде си
:a014:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Sep 16 2008, 22:32) С тия подкупи ша има я чакаааааааааш :dizzy: Аничка уиски не пие, бира по чаша - две на месец ... с едни голи фъстъци за къде си
:a014:
Каквото сака, това ще й дадем, само да се върне!!!!!!!!!!!!!!!!! :c022: :74: Вземи "поговори" с нея и я убеждавай да се върне, че мъка.......МЪКА!!!! :dizzy:

@Петре, усещам, че наклон се опитваш да ми даваш...недей, че не знаеш дали няма да стане рикошет и да те плясне :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 17 2008, 17:04) Каквото сака, това ще й дадем, само да се върне!!!!!!!!!!!!!!!!! :c022: :74: Вземи "поговори" с нея и я убеждавай да се върне, че мъка.......МЪКА!!!! :dizzy:

@Петре, усещам, че наклон се опитваш да ми даваш...недей, че не знаеш дали няма да стане рикошет и да те плясне :)

Епа нали пишеш със заобикалки ,правиш се на специален. Та реших и аз да пробвам ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Sep 17 2008, 17:15) Епа нали пишеш със заобикалки ,правиш се на специален. Та реших и аз да пробвам ;)
Петре, ти първо се научи да пишеш грамотно, после опитвай по-сложни езикови експерименти :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 15 2008, 05:16) Ники, рожбо, и аз нямам какво да правя :P (ама не пия, не пуша и по жени не ходя :c022: )
Айде Мари лудетино, ела ... Ела и редакторка и журналист...
Аз вярвам много силно в теб, че можеш прекрасно да се справиш с това удоволствие - работа...
Две ръце вдигам за теб, да знаеш :a013:
Последна промяна от misterya на чет сеп 18, 2008 12:55 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 18 2008, 00:51) Айде Мари лудетино, ела ма... Ела и редакторка и журналист...
Аз вярвам много силно в теб, че можеш прекрасно да се справиш с това удоволствие - работа...
Викам, двата крака е по-добре.Има и еротичен подтекст
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 18 2008, 00:31) Петре, ти първо се научи да пишеш грамотно, после опитвай по-сложни езикови експерименти :)

Епа не мога да съчетая и двете. При теб защо не става :)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 18 2008, 00:51) Айде Мари лудетино, ела ... Ела и редакторка и журналист...
Кака, аз освен, че съм красива, съм и скромна :c062: , и това което знам, си го знам за мен и за още един - двама :)

И сега ще си кажа мнението защо никой не иска да се занимава ...
1. защото след това има хули и обиди (били сме свидетели на всичко)
2. всеки се е покрил в играта (не че това не е тръпка да разгадаеш кой - кой е, и не че е особенно трудно :c022: ) и общо взето е трудно да изкопчиш инфо ...
3. има и още, ама кака няма време да мисли сега ;)

П.П. да не забравя - и много съм умна :P
Последна промяна от Ludetina на чет сеп 18, 2008 1:07 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 18 2008, 16:17) Кака, аз освен, че съм красива, съм и скромна :c062: , и това което знам, си го знам за мен и за още един - двама :)

И сега ще си кажа мнението защо никой не иска да се занимава ...
1. защото след това има хули и обиди (били сме свидетели на всичко)
2. всеки се е покрил в играта (не че това не е тръпка да разгадаеш кой - кой е, и не че е особенно трудно :c022: ) и общо взето е трудно да изкопчиш инфо ...
3. има и още, ама кака няма време да мисли сега ;)

П.П. да не забравя - и много съм умна :P
Отказваш значи?! Жалко! ... Не си човек на предизвикателството...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 18 2008, 16:27) Отказваш значи?! Жалко! ... Не си човек на предизвикателството...
ххахах, кака, само за бързо, че зачезвам на родителска :)

по - скоро не си ти човекът, който ще ме предизвика ;)

(нищо лично, ама той си знае :P , или в прав текст - има само един - единствен човек в тоя Форум, който може да ме предизвика, и това не си ти :c022: )

Чаос :) Приятно лафене, кака има работа :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”