Какво ще кажете ако на борсата се предлагат и Соларни сателити

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Sep 14 2008, 12:11) Я се обоснови, ако обичаш ? В смисъл за това което аз написах или за мъдростите на нашия приятел Мо :)

Ивъл, ти също ? Защото загатна нещо което не знаеш как точно стои :)
E това че не мога да се докопам до сбиркте не значи, че не знам какво става в играта.Миланоф отдавна се опитва да го прокара това предложение за спийда и предполагам, че ако се съгласуват с Краси може и да го видим като новост за следващия рунд в спийда.Иначе и аз съм го правил това със сателитите-не е нещо невиждано и към момента не знам някой да е наказан за това въпреки ,че си е явно наливане с бойни точки когато се прави с договорка.
А и Олег,наливането си е наливане ,незвисимо от количеството на точките.
Последна промяна от EvilForce на нед сеп 14, 2008 9:13 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 14 2008, 12:15) Джак, това си е в реда на нещата....трябва да се мисли как точно ще ги буташ тия сателити, с какво ще ги буташ, с какво ще ги събираш.... а тия БТ дето ги дава...нищо не са....
Абе, не мога да се съглася :)

Едно, че са много нещо - 15к б.т. са 45кк ресурс, това е едно извергско наливане. 45к ресурсни са точките които прави един средняк в играта за цял рунд. Остави, че е забранено от правилата, правилата са за тези които не ги спазват, а не за тези които ги заобикалят. Не е честно. Аз тоя рунд също налях приятел, ма нямаше как, нямах бойна флота за успея да си бутна сателитите. Какво пречи да се рециклират от меню рециклиране ? Па ако тва не е наливане, не зная какво, 45 милиона ресурс ...

...................

Ивъл, с Миланоф, рядко говоря за нещо смислено когато пия, нямам го тоя талант да мисля умно когато пия. За сателитите му предложих преди около месец (по скайпа), изтъкна ми обосновка да не стане - мрънкането, че ще има недоволни ако е произволен процент, аз пък му изтъкнах, че може да е твърд и че при зануляване на сателитите процента рециклаж също е произволен, но по-малък, та няма как да има мрънкащи от тея които ни пука дали ще мрънкат, щото си има такива които мрънкането им е хоби. Иначе е наказуемо това наливане, но винаги пак казвам може да бъде заобиколено, просто трябва да се премахне ;)
Последна промяна от JackDaniels на нед сеп 14, 2008 9:22 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ами то спор няма, че има логика и, че е улеснение това с рециклирането. Вероятно сега може и да е по-добре да се въведе саморециклирането, за да се избегне наливането с БТ. Лично за мен е все едно как ще е...
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 14 2008, 12:11) Я се обоснови, ако обичаш ? В смисъл за това което аз написах или за мъдростите на нашия приятел Мо :)

Ивъл, ти също ? Защото загатна нещо което не знаеш как точно стои :)

Свикнал със подигравките във живота ,нищо ново под слънцето . Още от тогава когато казах на нашия да рискуваме и да отворим хотел .И от тогава тръгнаха със подигравките, от негова страна и от страната на хората , от самия град – къде е тръгнал тоя едвам изкарал 12 клас със 1000 отсъствия и бе лук двойки ши ми отваря хотел. Така със бялото ма гледаха в града когато крачих щастлив, че ще се опитам да направя нещо сам, за моето бъдеще. И какво стана сега, хотела потръгна от 6 стаи след време станаха 15 и 3 апартамента ,защо тези хора, който ми се подиграваха сега мълчат, даже и един път не са стъпнали в хотела и ресторанта от страх да не ме погледнат в очите . Сега за самата тема , Джак знам че винаги си компетентен към всеки един въпрос- а да тъп съм един и прост човек , защо така и не можа да ми разбереш мисълта. Па ако не си могъл имаш ми скаипа пиши ми а не тук да се подиграваш с мене . Опитвам се да предложа нещо знаели се щот съм прост и неграмотен и тъп и немога да го напиша или да го обясня кой знае. Искам да кажа, че сателита е вид кораб, и като останалите трябва да се продава, все пак не служи сателита само за знс а и за други цели . Това е ще падне още едно бреме със наливането на точки от сателитите, защото когато не ти трябват ги продавай, па и ако ти счупят 100 сателита който си ги направил за мините, винаги можеш да си купиш нови
Последна промяна от Mo`Money на нед сеп 14, 2008 9:50 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

MoМъни, ти пък за какво се сърдиш. Не винаги даваме добри предложения, специално това което направи в началото на темата не става, да ти обясня защо: в момента звезди се търгуват във някой вселени в други не, това е смисъла на съществуването на няколко вселени, да са малко различни ;) Ти за да не преложиш да се продава омлет, предложи да се продават яйца, сирене и шунка. Мисли в друга насока - "леки ъпдейти", големите иновации ги остави, те се правят от други хора, не от нас.
Последна промяна от JackDaniels на нед сеп 14, 2008 10:13 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 14 2008, 13:22) MoМъни, ти пък за какво се сърдиш. Не винаги даваме добри предложения, специално това което направи в началото на темата не става, да ти обясня защо: в момента звезди се търгуват във някой вселени в други не, това е смисъла на съществуването на няколко вселени, да са малко различни ;) Ти за да не преложиш да се продава омлет, предложи да се продават яйца, сирене и шунка. Мисли в друга насока - "леки ъпдейти", големите иновации ги остави, те се правят от други хора, не от нас.

Сърдя се защото не пропускате на всеки ваш пост да споменете, че едва ли не съм най тъпия във тоя форум . Иначе няма нищо лошо в това да се дават някой идеи за играта , макар и да са тъпи . Поне морално можете да подкрепите дадения човек, за самата идея . А не да го плюете и обиждате постоянно за това . Това го предлагам са за вселени, където се търгуват знс-то 1-во ще се намали наливането със точки 2-ро ще стане по лесно за новите играчи ,който навлизат във света наречен булфлеет 3-то ще има някаква промяна. Нали към това се стреми екипа на играта . Па и някъде четох, че екипа са съгласни да се дават идеи от усЪрите на играта, макар предложенията да са тъпи . :a055:
Последна промяна от Mo`Money на нед сеп 14, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Sep 16 2008, 12:33) Нещем. Искам у Форума да има: ЗАГЛУШИ ФИЛОСОФИТЕ .
Пуснете ги бе тея сателити... Наиш кво убаво нагушване ще стане... една харна харна 3на схема колкото да не си личи отдалече кой кого наяжда.

Пък накрая сички ше са доволни и щастливи. Аз имам 300к енергия, Ивъла е прибрал 12-13милки ресурс от продажбата на собствените си сатки, а па Жак пак се е налял .... с водка... и ми е дернал сатките.
Бтв сега сериозно. Вместо си троша сателитите ще ги продам и излизам в адската далавера. Имам ЗНСта имам и е толко ресурс. Кой кого ще рециклира е без значение.

Спас, нали това е целта . Когато не ти трябват сателитите да ги продадеш ,така хем ще се избегне наливането на точки :a055:

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Пешко, я кажи ся ко праи последния купувач по веригата.Яде мазната опашцица(щот е последен и няма на кого да ги пробута и пак налива някои - я приятел, я някой гаден комшия).Я си представете съюз от топ играчи дето на 2 месец с ЗНС.Като заблъскат с дините друга песен ще се пее за сателитите.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Sep 16 2008, 14:42) Пешко, я кажи ся ко праи последния купувач по веригата.Яде мазната опашцица(щот е последен и няма на кого да ги пробута и пак налива някои - я приятел, я някой гаден комшия).Я си представете съюз от топ играчи дето на 2 месец с ЗНС.Като заблъскат с дините друга песен ще се пее за сателитите.

Ники, казвам ти че сателитите не служат само за знс-та .Случвало ми са е много пъти да ми трошат сателитите направени за цел строене на мини. И на края не щеш ли, пак трябва да си направиш

Отговори

Върни се в “Off Topic”