Млада майка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Aug 15 2008, 15:54) Аз в посочените материали никъде не виждам да се споменава "съсловна принадлежност" или нещо такова...може би аз не разбирам словосъчетанието?
е как да посочат ?!!!!!нали ще стане егати скандала понеже е от малцинството което става мнозинство
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 15 2008, 09:45) Те хората са измислили презерватив ма кой да мисли.Даже имаше некакъв виц такъв:
Жена казва на мъж след секс:
-Скъпи ако ни се роди дете, след тази вечер как ще го кръстим?
Мъжът вади презерватива ,вързва го , изхвърля го през прозореца и отговаря:
-Ако излезе оттам,ще го кръстим Дейвид Копърфийлд.
хахахахахахаха
Аз знам друг подобен:

Английска лейди дочула, че българските овчари били много... надарени... и решила да си направи екскурзия до България, та да пробва. Идва тя на селски туризъм, намира двама овчари, вкарва им "предложение, на което не могат да откажат" и те съответно не отказват. Преди да започнат тя им дава по един презерватив и им обяснява, че това е, за да не забременее. Свършили те работата, английската лейди останала много доволна. След няколко си си заминала.
А овчарите, минава към месец, и си говорят:
- Абе, Пешо, на тебе пука ли ти тая англичанката дали ще забременее?
- Ми не особено, да ти кажа.
- А-а-а... Ми к'во ше кажеш да ги махаме тея неща от пУшките тогава?
Последна промяна от Loveless на пет авг 22, 2008 11:36 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Off Topic”