Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Aug 9 2008, 08:12) А бе... Няма да се съглася с мистерия. Сега не знам дали има и 300 активни акаунта? А тогава? Или всеки е имал по ... 20 акаунта? Един бе повелителят на акаунтите и той се казваше Арлекин, доколкото си спомням.
А пък за главорезите от азнесера и носорог нема нужда да си говорим.
За Арлекин си прав, наистина беше властелина на акаунтите

Даже някой от тях дето разбира си беше написъл програма рефрешър: Nosref се казваше даже (тогава нямаше ботчек)

Но те явно не знаеха аз и отмъстителя как работехме всички с един обикновен Авант браузър
а за това какъв е бил булфа преди и какъв е сега, вярвайте ми, половината стари играчи да дойдат (даже не говоря за съюзниците ни, а за врагвете ни) шанс голям срещу тях няма да имате.
Колкото до това, кой главорез, кой не... не споря, всеки си има мнение по въпроса. Факт е че ANSR си остана една от най-оплюваните гилдии и преди, и сега, а това ме радва

(не можеше всеки да бъгва, всеки да чийтва и накрая в Нюза да излезе статия за синия съюз, сякаш ние сме били най-големите лъжци в тая игра). Аз специално съм горд с факта, че все още съм единствения който си е признавал без да са го хванали и без даже да е заподозрян, че съм бъгвал в играта. Та кой квото иска да ми говори, но тук няма човек който да не е нарушавал никога правилата... НЯМА!!! Защото си нямате и грам представа как бъгваше топ20 в 1-ви и 2-ри рунд на 1-ва, да не говорим за Тангра и за тестовия узер (старите играчи знаят за кой говоря) които по мое мнение са най-големите бъгери откакто съществува булфа.
Иначе макар и да съм се отказал да играя, винаги съм казвал че ако по някаква случайност имам повече свободно време както преди, ако се съберат всички стари играчи от 1-ви и 2-ри рунд на 1-ва вселена и приятели (те самнго) и врагове (те са още повече), споменавам само Хаос, а не бяха само те
Също ако махнат всички с извинение глупави опции с нанокредитите и оставят само генерала, но без смс известяване, тогава с удоволствие бих се върнал да разцъкам както едно време. Но.... поотделно всяко едно от тези неща не е възможно, а камо ли всички накуп. Затова повече не бих се върнал да играя булф, колкото и да ми харесва тази игра. Мисля че няма само аз да съм на това мнение, а доста от старите играчи.