Ако трябва да се изброят и нови (макар и да подчерта конкретно стари да се дават) - Hancock и The Dark Knight някак най ми допаднаха (пък и съм фен на актьорските им състави), но са си само за кино в момента и няма да сбъркаш. Добре, че имах изпити, та да отскоча да ги гледам. После като нови комедии, ти препоръчвам - Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay ; Meet Dave и накрая You Don't Mess With the Zohan (качеството в Замунда или Зарта бива) - няма с какво толкова да те завладеят, но поне има доза смях (макар че в първия и до голяма степен простотия) особено ако ги гледаш трите един след друг
Тема
Wanted e най-голямата измишльотина тая година. Анджелина си е Анджелина, ама те тия закони на физиката, гравитации и тем подобни 'ич не ги броят във филма
. И тия снайперистки изстрели тип 'от тук до Марс' пък особено...
Ако трябва да се изброят и нови (макар и да подчерта конкретно стари да се дават) - Hancock и The Dark Knight някак най ми допаднаха (пък и съм фен на актьорските им състави), но са си само за кино в момента и няма да сбъркаш. Добре, че имах изпити, та да отскоча да ги гледам. После като нови комедии, ти препоръчвам - Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay ; Meet Dave и накрая You Don't Mess With the Zohan (качеството в Замунда или Зарта бива) - няма с какво толкова да те завладеят, но поне има доза смях (макар че в първия и до голяма степен простотия) особено ако ги гледаш трите един след друг
.
Последна промяна от LoaD на нед авг 03, 2008 2:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
харолд и кумар е брутален!!!
Wanted хубу, че я имаше Ангелинка
че да го гледам инче верно нереален е ама имаше готини сцени ...абе става за гледане
(Edit:специално за лоад)
Dark Knight ами ходих на кино да го гледам (те и зарад туй ме занулиха) очаквах повече ама все пак е добър!
Hancock абе гледах го в нас нещо ми беше скучен! единствено момента когато започна да блуска мацката в кухнята ми хареса
други филми интересни нови няма(за екшън говоря).... ХЕЛБОЙ е трагедия
Wanted хубу, че я имаше Ангелинка
(Edit:специално за лоад)
Dark Knight ами ходих на кино да го гледам (те и зарад туй ме занулиха) очаквах повече ама все пак е добър!
Hancock абе гледах го в нас нещо ми беше скучен! единствено момента когато започна да блуска мацката в кухнята ми хареса
други филми интересни нови няма(за екшън говоря).... ХЕЛБОЙ е трагедия
Последна промяна от duinox на нед авг 03, 2008 10:13 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Taken (2008) - екшън с типичната за Европейското кино реалистичност, което го прави интересен. А и Лиъм Нилсен отново блести с добра игра. Приятно гледане.
Последна промяна от JackDaniels на нед авг 03, 2008 3:28 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
Аз пък се бях нагласил да гледам комикс и уцелихDeadMan написа:Цитат(DeadMan @ Aug 3 2008, 16:35) Аз като гледах Wanted, се бях нагласил да гледам научна фантастика и филмът биваше...така че имайте го предвид като нагласа![]()
А относно Анджелина Джоли има някой с нейно участие дето са много готини - Gone in Sixty Seconds (2000),Original Sin (2001),Taking Lives (2004),Mr. & Mrs. Smith (2005) , А сетих се и за Брад Пит , снощи гледах Гепи даваха го по ТВ, боен клуб също е много як филм.
Ама нещо яко се отплеснах исках да кажа SIN SYTI е единственият филм правен по комикс който много ми хареса
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
The Dark Knight всъщност. Black Knight е стар филм с Мартин Лоурънс, така и не успях да разбера защо така го превеждат на български, но не ми и трябва. Като стана дума за Мартин Лоурънс - напоследък има куп безмислени нови комедии с негово участие, но въпреки това е страхотен комик, и си заслужава да му прегледаш филмографиятаduinox написа:Цитат(duinox @ Aug 3 2008, 16:40) Black Knight
Последна промяна от LoaD на нед авг 03, 2008 5:41 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Абе аз като го гледах Уантед и като се поразмислих за всичките критики се сетих, че ако тоя филм беше рисуван от група японци в япония, с дори повече кръв и бруталност, ако беше аниме, накратко казано, щеше да бъде абсолютен шедьовър, според мнозина. Затова си е въпрос до нагласа и възпиятие. Аз очаквах екшънче с трепане и си го получих. Сега днеска гледах Ханкок - бива, ама трябваше малко по-несериозно да бъде. Черният рицар - е тоя филм твърдо съм решил на кино. Опитвам се да убедя един пич да одим, ма нещо го нема. Та, не ще да ми пише по скайпа, гадината му.
Сега ще гледам Взвод - по Диема. Препоръчително за всеки и всичко. Просто го гледайте, няма го описвам.
Сега ще гледам Взвод - по Диема. Препоръчително за всеки и всичко. Просто го гледайте, няма го описвам.
"Времето променя, времето подменя."
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти: