Тема

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Wanted e най-голямата измишльотина тая година. Анджелина си е Анджелина, ама те тия закони на физиката, гравитации и тем подобни 'ич не ги броят във филма ;) . И тия снайперистки изстрели тип 'от тук до Марс' пък особено...

Ако трябва да се изброят и нови (макар и да подчерта конкретно стари да се дават) - Hancock и The Dark Knight някак най ми допаднаха (пък и съм фен на актьорските им състави), но са си само за кино в момента и няма да сбъркаш. Добре, че имах изпити, та да отскоча да ги гледам. После като нови комедии, ти препоръчвам - Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay ; Meet Dave и накрая You Don't Mess With the Zohan (качеството в Замунда или Зарта бива) - няма с какво толкова да те завладеят, но поне има доза смях (макар че в първия и до голяма степен простотия) особено ако ги гледаш трите един след друг ;) .
Последна промяна от LoaD на нед авг 03, 2008 2:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

Аз като гледах Wanted, се бях нагласил да гледам научна фантастика и филмът биваше...така че имайте го предвид като нагласа :P
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

харолд и кумар е брутален!!!
Wanted хубу, че я имаше Ангелинка :) че да го гледам инче верно нереален е ама имаше готини сцени ...абе става за гледане
(Edit:специално за лоад)
Dark Knight ами ходих на кино да го гледам (те и зарад туй ме занулиха) очаквах повече ама все пак е добър!
Hancock абе гледах го в нас нещо ми беше скучен! единствено момента когато започна да блуска мацката в кухнята ми хареса :P
други филми интересни нови няма(за екшън говоря).... ХЕЛБОЙ е трагедия
Последна промяна от duinox на нед авг 03, 2008 10:13 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Taken (2008) - екшън с типичната за Европейското кино реалистичност, което го прави интересен. А и Лиъм Нилсен отново блести с добра игра. Приятно гледане.
Последна промяна от JackDaniels на нед авг 03, 2008 3:28 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

DeadMan написа:Цитат(DeadMan @ Aug 3 2008, 16:35) Аз като гледах Wanted, се бях нагласил да гледам научна фантастика и филмът биваше...така че имайте го предвид като нагласа :P
Аз пък се бях нагласил да гледам комикс и уцелих ;)
А относно Анджелина Джоли има някой с нейно участие дето са много готини - Gone in Sixty Seconds (2000),Original Sin (2001),Taking Lives (2004),Mr. & Mrs. Smith (2005) , А сетих се и за Брад Пит , снощи гледах Гепи даваха го по ТВ, боен клуб също е много як филм.

Ама нещо яко се отплеснах исках да кажа SIN SYTI е единственият филм правен по комикс който много ми хареса :)
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

The Forbidden Kingdom е филма ... супер много ме изкефи ;)
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

duinox написа:Цитат(duinox @ Aug 3 2008, 16:40) Black Knight
The Dark Knight всъщност. Black Knight е стар филм с Мартин Лоурънс, така и не успях да разбера защо така го превеждат на български, но не ми и трябва. Като стана дума за Мартин Лоурънс - напоследък има куп безмислени нови комедии с негово участие, но въпреки това е страхотен комик, и си заслужава да му прегледаш филмографията ;) . На "National Security" съм ревал от смях, че и не само там.
Последна промяна от LoaD на нед авг 03, 2008 5:41 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Абе аз като го гледах Уантед и като се поразмислих за всичките критики се сетих, че ако тоя филм беше рисуван от група японци в япония, с дори повече кръв и бруталност, ако беше аниме, накратко казано, щеше да бъде абсолютен шедьовър, според мнозина. Затова си е въпрос до нагласа и възпиятие. Аз очаквах екшънче с трепане и си го получих. Сега днеска гледах Ханкок - бива, ама трябваше малко по-несериозно да бъде. Черният рицар - е тоя филм твърдо съм решил на кино. Опитвам се да убедя един пич да одим, ма нещо го нема. Та, не ще да ми пише по скайпа, гадината му.
Сега ще гледам Взвод - по Диема. Препоръчително за всеки и всичко. Просто го гледайте, няма го описвам.
"Времето променя, времето подменя."
IcE_cLaW
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
Контакти:

Мнение от IcE_cLaW »

"Черна котка, бял котарак" - комедия
"Водка лимон" - комедия
"Животното/The animal" - комедия
"Лудия Макс 1,2,3" - екшън
"Московска жега" - екшън комедия
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]