[ HarshTimes ] PsYcHo vs mati155 [Purgatory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

По темата,как да влияе зануляването на един акаунт върху бойните му точки:
При загуба на флот на собствена планета,да се отнема същия процент бойни точки,какъвто процент е загубил от ресурсните си.Така ще се научат да си направят сейвън и на 5-те си мегатраснпортьора ;)
Не знам дали е приложимо на практика,но на теория като че ли е приемливо.

Един пример:
Акаунт само с флот,на 10к с флот за 7к.Сейвън не прави,защото:
1.Малко хора могат да го ударят
2.И да го ударят 3 дни ще събира от каси и през търговския си купува същата флота

НО ако го ударят и той има например 100к бойни точки и падне със 70% от тях,остава с 30к бойни точки ;)
Дали няма да започне да си прави точни сейвъни?
Последна промяна от Skullcollector` на пет авг 15, 2008 7:22 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Е да но по тази логика като почнат всички да правят сейв с кой ще се биеш :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Aug 15 2008, 15:36) Е да но по тази логика като почнат всички да правят сейв с кой ще се биеш :p140:
:p013:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

thuglife написа:QUOTE(thuglife @ Aug 15 2008, 15:36) Е да но по тази логика като почнат всички да правят сейв с кой ще се биеш :p140:

Ще се нападаш сам... :lol: :dizzy:
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Само не мога разбера защо сте толкова смешни битка като битка ударил го толкова :) Браво добра битка за точките си поздравления и за двамата.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ КАК СЕ РАДВАТЕ НА 80 КРЪСТА И 20 РЕЦА ВИИ ОТ КЪДЕ ПАДАТЕ ДА СА 1000 ДОБРЕ ИЛИ ПОНЕ 200-300 ТО 80 АМА НАПРАВО СТЕ СМЕШНИ :lol: НЕЗНАМ НА КАКВО ВИ Е НАПРАВИЛ МАТИ АМА НАЙ ВЕРОЯТНО ГОЛЯМ БОИ ВИ Е БИЛ Е ДА СЕ РАДВАТЕ ТАКА КАТО ДЕЦА НА БОНБОН :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”