350К точки коефициент за атака

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Оптимален?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

И сам мога да си го преведа,спокойно ;)
Думата,която искаше да използваш,е оптимален ;)
Последна промяна от Skullcollector` на пет юли 11, 2008 7:45 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Jul 11 2008, 09:41) И сам мога да си го преведа,спокойно ;)
Думата,която искаше да използваш,е оптимален ;)
Именно :) :lol: Мерси
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мдааа ... Преди беше хубаво. Мине ли някой 150к и му ставаше рошаво ... Предложението на диос ми се понрави. Не се сещам къде бях го видял за 1ви път, ама и тогава ми хареса. Ама да не е 1 ЗНС на акаунт, а 1 ЗНС на планета ... Триеш планета - рецаш ЗНС-то ... Красота ... От други коефиценти ... няма смисъл ... Защото пак ще има недоволни дори винаги да е точно 2. Някой на 500к ще реве, че го напада някой на 1м и т.н. По 1 ЗНС на планета и коефицент макс 350к ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Мретееееееееееее брееееееееееее,днес е петък какви коефициенти, дай алкохолаааааааа :lol: .То щот какъвто и да се сложи мрънкащи ще има.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
charovna

Мнение от charovna »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 11 2008, 12:16) Мретееееееееееее брееееееееееее,днес е петък какви коефициенти, дай алкохолаааааааа :lol: .То щот какъвто и да се сложи мрънкащи ще има.
Абе, ти сутринта щеше да ходиш на работа!? Баси спамера :dizzy:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 11 2008, 10:15) Мдааа ... Преди беше хубаво. Мине ли някой 150к и му ставаше рошаво ... Предложението на диос ми се понрави. Не се сещам къде бях го видял за 1ви път, ама и тогава ми хареса. Ама да не е 1 ЗНС на акаунт, а 1 ЗНС на планета ... Триеш планета - рецаш ЗНС-то ... Красота ... От други коефиценти ... няма смисъл ... Защото пак ще има недоволни дори винаги да е точно 2. Някой на 500к ще реве, че го напада някой на 1м и т.н. По 1 ЗНС на планета и коефицент макс 350к ...

Предложението само по 1 ЗНС на планета не е лошо, особено сега (след като имаме право на 8 планети). Мисля, че така ако е - коефицента 350К няма да е лош, но в момента наистина си е чиста проба гавра :p140:
Последна промяна от gajet_killer на пет юли 11, 2008 8:39 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Предлагам поне това да е както преди..То само ройала ни остана..Който мине 150к да се оправя,да може да бъде нападан от всички над него и то такива над 50к...Манете ги тия простотии Общи точки,ресурсните си бяха добре!
charovna

Мнение от charovna »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jul 11 2008, 12:48) Предлагам поне това да е както преди..То само ройала ни остана..Който мине 150к да се оправя,да може да бъде нападан от всички над него и то такива над 50к...Манете ги тия простотии Общи точки,ресурсните си бяха добре!
Значи си против, не разбирам защо си гласувал за!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Чаровна, петък, ама довечера пак съм нощна ... Дано поне има хора, че да не ми е скучно. Е .. и да има 3 за масата и 1 за бармана ... :P Гажет, като цяло предложението е добро, видях и много добри други предложения, ама едва ли 99% от тях ще видят бял свят.
Нека кажа и защо искам по 1 диня на планета. Ако е 1 за целия акаунт, цял рунд няма да ти стигне да гониш 1 играч, не няколко. А така, като е по 1 на планета, може да сложиш и 8 планети, дет' се вика, в системата на някой и ако ти стиска да правиш 8 полета. Ама тук има и нещо друго ... Решиш ли да триеш колония трябва да изрециклираш ЗНС-то. Така и ще мислиш преди да строиш и като ще рушиш.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”