Как да играем Ретро Булфлийт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Що си мисля,че не водите спор,а по-скоро се дразните(както обикновено де)...
Доколкото прочетох всички са ЗА увеличаване и сгъстяване на играчите(и е нормално).
Някой спомена,че "новото" продава-ОК съгласен съм,но...
1.Всяко чудо за 3 дни ;)
2.Кое продава повече-новото или разнообразното?
Последна промяна от Skullcollector` на ср юли 09, 2008 1:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 9 2008, 13:53)

Нямам думи. Щом свързваш немотията на хората с това дали новото е по-добро от старото, значи много големи надежди възлагам за теб, очаквайки смислен отговор. Баба ти може по време на цялото ти детство да ти е повтаряла как си най-доброто и най-умното дете на света, ама много буквално си го приел. Не всяка идея е добра само защото е идея. Особено като гледам начина на разсъждение на автора й... :S

Иначе гледам и явно много излизаш от вас, щом приказваш тия глупости за "въртенето" на музика. Там разликата е между стойностната и нестойностната, а и между другото - музиката е изкуство, как я свърза с търговски продукт като BF само ти си знаеш...
Каква немотия бе, набиват се луди пари за телефони, заведения, апартаменти итн. Тук става дума за рационалност и за това какво решение взимат потребителите. Друг е въпроса дали музиката се прави за пари или не нека всеки сам си отговори - ето това я свързва с булфлит. Май много лук си папал като малък и главата ти е станала лукова. Ето отде вуни като си отвориш устичката...
И хората мисля, че ти го казаха - играта има накъде да се подобрява и то в посока не далечна от тази, към която е темата.

А и между другото, виждам че като уличник си много напред с материала и май само заведенията и бутилките разпознаваш (макар че за заведенията не съм сигурен).
Последна промяна от sifon на ср юли 09, 2008 2:13 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Да, да, разбира се :) . В София (а що пък точно София?...) хората карат стари коли, просто щот харесват старото бе! Не за друго. Ако можеш да си купиш последен модел Бентли, ти би си избрал Жигула, щот' е по-яко, нали? :) А ако имам последен модел Нокиa за 1,5к лева, това значи ли, че мога да извадя и 300к за Ферари, според теб? Айде като си такъв иконом сметни сам разликата каква е ;) . Какво са ми казали хората - ти май не си чел изобщо мненията в темата си, защото твоята 'посока' е точно обратната на тази към подобрението на играта. Щото не си мислил, не за друго. За останалото няма да ти отговарям, щото ми е жал за теб, камо ли да ти обяснявам за улици, бутилки, музика и прочие непонятни за теб неща :) .

Skull, така е, в повечко дойде заяждането, обаче тука не ти разбрах въпроса "2.Кое продава повече-новото или разнообразното?". Искаш да кажеш, че Рунд 1 Вселена 1 е бил по-разнообразен и с повече неща от сега или какво? Защото двете понятия, между които си поставил това "или" според мен вървят ръка за ръка в Булфа.
Последна промяна от LoaD на ср юли 09, 2008 2:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

ЛоуД,не.Имах предвид,че ако и Вселена 2 премине към новите правила,се губи разнообразието.Ако си остане така става следното:промените са навлезли в 75% от вселените,НО все пак остава една "стара" вселена за желаещите.Това имах предвид под "разнообразие" ;)

Едит:И още нещо,не си прав за "двете думички между,които съм сложил "или""...
въпросът беше реторичен,защото "новото" е част от "разнообразното",а щом е част от него е по-маловажно от него(да речем)
Последна промяна от Skullcollector` на ср юли 09, 2008 4:02 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от sifon »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 9 2008, 15:30) А ако имам последен модел Нокиa за 1,5к лева, това значи ли, че мога да извадя и 300к за Ферари, според теб? Айде като си такъв иконом сметни сам разликата каква е

Извън темата - щом липсата на ферари за тебе е немотия, то значи ти си пълен клошар (освен ако нямаш ферари де).
А щом си клошар, то най вероятно си мангал, така че престани с неадекватните си изказвания! Като не ти харесва темата ми, просто не я чети.
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

sifon, много си изпускаш нервите... Дай си малко релакс, а?! ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от sifon »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jul 9 2008, 17:21) sifon, много си изпускаш нервите... Дай си малко релакс, а?! ;)
Еми като най-близкия комшия е на 25 системи как да релаксира човек... а и в тва движение в тия задръствания е 3 дена път с камили да го навестиш.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Има до нас една градинка. Много малка и спретната и винаги е пълна с разни старчоци. По средата има и едно фонтанче. Събират се гълъбчета около него. Много приятна гледка. А градинката е заобиколена от няколко огромни дървета. Хубава сянка правят и в горештините е приятно да си почиваш под тях....
Последна промяна от skorpionbg на ср юли 09, 2008 5:00 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

...Ах! ... Колко изкушаващо... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 9 2008, 17:53) ЛоуД,не.Имах предвид,че ако и Вселена 2 премине към новите правила,се губи разнообразието.Ако си остане така става следното:промените са навлезли в 75% от вселените,НО все пак остава една "стара" вселена за желаещите.Това имах предвид под "разнообразие" ;)
Тъй де, ама ти играеш там и знаеш к'во гробище за акаунти представлява. Въпреки че много хора искахме "ретро рунд" (е то ние друго имахме предвид под "ретро рунд" тогава де, ама явно това се разбра само...)... ей го резултата. Иначе промените са навлезли и в по-голям процент от вселените, те са 7 на брой (включително 4-те български) и само 1 се пада "ретро".
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”