вие сте болни .. наливане друг път ,
нямало било рециклатори .. ами нормално пич , представи си че си отишал някаде за 20 30 минути , връщаш се и виждаш флота която идва към теб. взимаш решение дали ще посрещнеш (браво на анчето за това

) след което разбирасе следва пускането на рециклаторите които трябва да саберат рециклажа. бтв тя сама каза че рециклажа е стоял много време и аз го видях даже.
аиде сега да посмятаме малко.
анчето започва битката с
130 кръстосвача 20 унищожитела 33 транса и някакви си сонди.
остава след битката.
82 кръстосвача и 11 унищожитела.
демек... загуба има 48 кръста ( 960k метал 336k кристал) и 9 унищожитела ( 540к метал , 450к кристал 135к газ)
960+540=1500 (демек 1,000.000 метал) 450+336=786,000 кристал 135к газ
и какво се случва при положение че е сабрала целия рециклаж. което ми се струва невъзможно.
Дори и да го е сабрала сама това означава че е било на 2 или 3 пъти което говори лошо за чакалите които дебнат да земат на някои чарколите.
печели.
276к метал
490к кристал
503к газ
и какво излиза в краина сметка ? 1/3 от кръстовете и 1/2 от унищожителите заради някакви си 1000 точки и незнам си там колко боини точки.
самнявам се човек на неините точки да има рециклатори да сабера целия рециклаж сама. ако и е помогнал някои евала огранизирана работа. обаче да казвате че било наливане и така нататък е супер глупаво. освен да пусна атака към някои от вас . да ме разбие и да кажа че съм го нялал така ли ? ами аи осъзнаите се малко тва са пълни глупости ако беше наливане както каза и радкос щеше да е на няколко атаки да може да има по малко загуби. кво само ругаете гледаите си ващта игра. решили са да си мерят флотите -> премерили са ги , радкос се отказал да играе . е не е наливане......
а ся си задаите вапроса някои от вас ще посрешне ли тая флота ? как ще я рециклира ? как ще се възтанови ?
и дали няма да си каже... ееиии там на няколко си системи има един дето ще спечеля повече ако го одаря и да офеика....