Матурите
Ба*. Добре станало (тя че беше лесна - беше де, но мене от тъпи грешки най ме е страх). 1 грешка и 1 въпрос неотговорен, тъй като уж да помисля по него, след като излезнах от даскало се усетих, че съм го забравил ... само резюмето ме притеснява, че като че ли дълго го изкарах (до последния ред), после се усетих какво още можеше да съкратя и перифразирам, ама...
Само ме е яд, че не грабнах някой и друг пищов специално за Йовков, че той и Вазов са ми малко зор (заради обема), а можеше да се препише перфектно ...
дет рече един съученик - можех си извадя **** на чина, егати. И да се беше паднала 3-тата (розовата) част, щеше да е още по-добре, пууу
. Ама тая матура малко като на майтап я възприемам, не знам у мен ли е проблема... с такава нагласа и се явих де.
А кви бяха тия глупости, дето баща ми ги бил слушал по радиото или по ТВ (поне той така твърди), 7:30 задължително трябвало да сме там, 8 без 15 заключвали училищата, дрън-дрън и прочие? Имало ли е такова нещо
. Забелязал съм, че има некъв идиот (може и да са повече), който при всеки изпит си измисля и пуска някакви слуxове, от които подскача цялата рода и ме плаши само ... аман. =]
A, и Fallen... ти какви задълбочени анализи вкара филми тука бре... забелязал съм (и в УНСС), че има една далавера ... може да си нямаш хал хабер от литературни понятия, просто ако си чел всички произведения едно 80% от отговорите ще ги направиш без да се замисляш дори ... :> щот да речем и аз не ги чаткам много-много, ама 40тия въпроc ако го погледна с метафората/сравнение/градация както и тия преди него от същия тип са просто жалки
тва и в 7ми клас можех да го отговоря ... ма да речем пък и че тогава още си сядах на гъза и учех, преди да се шматкам из града, та кат да е :>
и ко мрънкате, че хората неграмотни. ми я, няма всички да са нотариуси и стоматолози, я? кой ше ми оправи мивката, като протече после, а ? :> нищо лично към хорицата, просто бизнес :S
Само ме е яд, че не грабнах някой и друг пищов специално за Йовков, че той и Вазов са ми малко зор (заради обема), а можеше да се препише перфектно ...
А кви бяха тия глупости, дето баща ми ги бил слушал по радиото или по ТВ (поне той така твърди), 7:30 задължително трябвало да сме там, 8 без 15 заключвали училищата, дрън-дрън и прочие? Имало ли е такова нещо
A, и Fallen... ти какви задълбочени анализи вкара филми тука бре... забелязал съм (и в УНСС), че има една далавера ... може да си нямаш хал хабер от литературни понятия, просто ако си чел всички произведения едно 80% от отговорите ще ги направиш без да се замисляш дори ... :> щот да речем и аз не ги чаткам много-много, ама 40тия въпроc ако го погледна с метафората/сравнение/градация както и тия преди него от същия тип са просто жалки
и ко мрънкате, че хората неграмотни. ми я, няма всички да са нотариуси и стоматолози, я? кой ше ми оправи мивката, като протече после, а ? :> нищо лично към хорицата, просто бизнес :S
Последна промяна от LoaD на нед юни 01, 2008 10:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Какво да ви кажа, матурата беше лесна. Поне на мен ми беше лесно. Но пък ... много ме беше яд за темата. По-тъпа не можаха да я дадат ... Аз лично предпочитах за "Хаджи Димитър" А то ... "Шибил" ... бива ли такава дивотъ ....
П.П. Предполагам, доста ще имаме като цяло добри оценки, аз за мен лично не мога да гарантирам, защото всеки прави технически грешки /нека поясня какво имам в предвид под техническа грешка - просто да съм объркал и вместо да пиша "б", да съм писал "в" .... Понякога и така става/
П.П. Предполагам, доста ще имаме като цяло добри оценки, аз за мен лично не мога да гарантирам, защото всеки прави технически грешки /нека поясня какво имам в предвид под техническа грешка - просто да съм объркал и вместо да пиша "б", да съм писал "в" .... Понякога и така става/
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
АУУУУУ дано догодина ми се напдне подобна матура тя е уау подиграващо елементарна аз съм посредствен ученик .... не съм отличник (естествено все пак съм играл булфлийт
) чел съм произведения, някои съм учил, някои не съм ги нито чел нито учил и се справих доста добре е сега темичката ако трябва седна да я пише ще ми се опъне,но за нея имам време за доизкусоряване
Победата Ще Бъде Наша
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Точно за нея дано грешиш. Има възможности, има потенциал има и много малко доверие в себе си. Спомням си веднъж как се разплака на дъската по физика в 9/10 клас. А пък миналото лято заедно бяхме на курсове от някаква национална школа по мениджмън и туризъм или нещо от сорта / в различни специалности/ и до колкото слушах за нея, хич не оправда притесненията ми... Както и да е съгласен съм с идеята за розовия вариант и в частност „Хаджи Димитър". А на първия вариант от къде беше откъса, че го забравих? Относно грешките: за момента си открих три с прочитане на примависта /без двата с текстописане/ още на втори въпрос, където се върнах да поправя верния отговорSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 1 2008, 21:44) Само да вметна...
Такива като Емилийка и в обществото не се котират(и на мене ми е кофти да го казвам,ама е факт)
Тези с изчервявания като ощипана ученичка в 4-ти клас,не вървят![]()
Кофти е,ама или ставаш Oправен,или оставаш тъпкан...
За справка, да не говоря за безлики люде, Емилия е на първия ред последната /със синята блуза/, а Мила е от другата страна четвъртата /с бяло горнище и ръка на оня дългия дръвник/.
На младежа по-преди мен /чийто пост го нямаше, като започвах таоя
Последна промяна от ????? ?????? на нед юни 01, 2008 10:51 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Считай ме за безгрешен.Аз бих го нарекъл амбиция.Щом ти си ограничен дотам да изкараш само колкото ти е нужно(че той и 3ка те устройва - правиш си 5-6 задачки си фащай пътя, какво те засяга останалото?) ти пожелавам МНОГО КЪСМЕТ, защото за напред само късмета може да те спаси.Ама той е до време.И ако мислиш, че ще ми стане гузно, че аз имам амбициите и желанието да съм повече - не, сгрешил си адреса.Защото желанието за себеусъвършенстване и прогрес са довели хората до тук.Иначе можеше и да сме по дърветата и да не знаем какво е колело още.Ама ти си дерзай на 3ката.С нея ти пожелавам успешна реализация като зидаро-мазач.free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Jun 1 2008, 18:58) Хах ... Това колко искаш да покажеш си е изцяло твой проблем ! Ако всички бяхме тоооолкова умни като теб, то май от оценките 2, 3 и 4 нямаше да имаме нужда ! Айде стига, па и ти ... В крайна сметка всеки изкарва колкото му е нужно, за да продължи в областта, в която се е насочил ! На някой хора не им пука стига да вържат тройката ! Сега евала ... 6-ца, браво ама ти изкара, че какво всички трябва да имат толкова ли ?
Като се замислиш е така ... Обаче едни изкарват по-малко други повече ! Не исках да го казвам, ама е напълно безсмислено ако мога примерно да мина по някой предмет, който не ме вълнува с по-ниска оценка (изобщо не ме интересува каква ще е тя - стига да е достатъчна, за да не ми огрнаичава възжможностите) ! Виж отделно, ако се появят двама за интервю за работа в една фирма и двмата имат добри показатели по съответния отрасъл - вече си е проблем на работодателя дали ще избере този с по-висока диплома !
Ама извнявай все пак - ти имаш 6-ца и си безгрешен ... Ако поста ми не те удоволетворява, считай го за безумен и не си прави труда да ми отговаряш ! Моля те !
П.П.А да, аз съм един от 5мата, влезли с ПЪЛЕН бал от 30.00 в моя факултет миналата година.И да, фукам се.Проблем?!
Последна промяна от Fallen_angel на нед юни 01, 2008 11:04 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Не съм вярвал, че ще съм на едно становище с Fallen_angel, но в случая е прав. За това говори и наш'та директорка в петък, когато ни събира за инструктаж [присъствие на класа: 6/24; голямо присъствие от другите паралелки]. Точните и' думи, ако не ми изневерява паметта бяха:
„И така, ученици, в момента на държавата са и' нужни работници, не висшисти. Приемете тези матури като не сито, а като възможност да защитите себе си и правото си на бъдеще. По начало от нашата гимазия излизат умни, можещи хора, повечето от които продължавата образованието си. При така стеклите се обстоятелства може би някои от вас няма да получат диплома на този етап, но това не означава да се отказват.
Вие сте достатъчно умни и от вас зависи сами да се защитите на тези матури. Ние, учителите, винаги сме били отворени към вас, учениците, но за напред няма да е така - всеки ще трябва да разчта на себе си. Единственото, което ми остана да кажа е да ви пожелая успех."
Така че една тройка на матурата може и да е изход, но не е решение: тройката ограничава възможността за бъдеща реализация, понижава конкурентна /бах, мразя чуждите, ама до такава степен са налжени, че.../ състезателна способност било за работно място, било за продължение на обучението... Самият аз, срамувайки се, си признавам, че по време на средното си образование страшно много си свалих нивото. Оправдания имам много, но след когато си подавам документите за кандидатстване, те няма да игаят. Ще е важно какво е записано черно на бяло. И тогава ще проличи кой какво е правил: учил ли е, спал ли е, запивал ли е където трябва и нетрябва,трошил ли е флоти в булфа, газил ли капиталисти в сърцата от желязо, разхождал ли е герои из подземни пещери, усъвършенствал ли е някоя специална способност на свое виртуално въплъщение или е блял, докато времето неусетно се ниже...
Ааааа, не какво ми става? Нямам навик да се разписвам чак толкова: явно това че вискито и бирата се доближаваха по цвят явно не трябваше да ми позволява да ги пия от една чаша... ама пусто когато човек /или човекопроизводно/ е изправен стреса на поредната отминала година малко мисленето му се обърква. Още повече в такъв ден, когато майка ти почти те е удавла в опит да ти умие очите сутринта... и странното усещане, когато точно на 01.06.2007 за пръв път се появих на училище с телефон, точно една година по-късно за пръв път да го посещавам без вярното СЕ на кръста... Дам, определено трябва да спра да пиша, преди и въпрешното ми чувство за правилно писане да ми е изневерило...
„И така, ученици, в момента на държавата са и' нужни работници, не висшисти. Приемете тези матури като не сито, а като възможност да защитите себе си и правото си на бъдеще. По начало от нашата гимазия излизат умни, можещи хора, повечето от които продължавата образованието си. При така стеклите се обстоятелства може би някои от вас няма да получат диплома на този етап, но това не означава да се отказват.
Вие сте достатъчно умни и от вас зависи сами да се защитите на тези матури. Ние, учителите, винаги сме били отворени към вас, учениците, но за напред няма да е така - всеки ще трябва да разчта на себе си. Единственото, което ми остана да кажа е да ви пожелая успех."
Така че една тройка на матурата може и да е изход, но не е решение: тройката ограничава възможността за бъдеща реализация, понижава конкурентна /бах, мразя чуждите, ама до такава степен са налжени, че.../ състезателна способност било за работно място, било за продължение на обучението... Самият аз, срамувайки се, си признавам, че по време на средното си образование страшно много си свалих нивото. Оправдания имам много, но след когато си подавам документите за кандидатстване, те няма да игаят. Ще е важно какво е записано черно на бяло. И тогава ще проличи кой какво е правил: учил ли е, спал ли е, запивал ли е където трябва и нетрябва,трошил ли е флоти в булфа, газил ли капиталисти в сърцата от желязо, разхождал ли е герои из подземни пещери, усъвършенствал ли е някоя специална способност на свое виртуално въплъщение или е блял, докато времето неусетно се ниже...
Ааааа, не какво ми става? Нямам навик да се разписвам чак толкова: явно това че вискито и бирата се доближаваха по цвят явно не трябваше да ми позволява да ги пия от една чаша... ама пусто когато човек /или човекопроизводно/ е изправен стреса на поредната отминала година малко мисленето му се обърква. Още повече в такъв ден, когато майка ти почти те е удавла в опит да ти умие очите сутринта... и странното усещане, когато точно на 01.06.2007 за пръв път се появих на училище с телефон, точно една година по-късно за пръв път да го посещавам без вярното СЕ на кръста... Дам, определено трябва да спра да пиша, преди и въпрешното ми чувство за правилно писане да ми е изневерило...
Последна промяна от ????? ?????? на нед юни 01, 2008 11:30 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]