В грешка си тралчо 48 саКалашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ May 16 2008, 07:39) Роялка реца от борсата пада баце след 65-тия час на планетата тва с 48-мия час са фантастични филми![]()
Колкото до грабежа мене лично много ме кефи тва си е ресурса за 1 знс от 1 атака евала![]()
![]()
Как се краде търговец ... :)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Тц, 48 часа + времето до следващия рефреш на сървъра.Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ May 16 2008, 07:39) Роялка реца от борсата пада баце след 65-тия час на планетата тва с 48-мия час са фантастични филми![]()
Колкото до грабежа мене лично много ме кефи тва си е ресурса за 1 знс от 1 атака евала![]()
![]()
Който пък е в 04:00 сутринта.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
-
Keri
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
- Контакти:
Чак сега виждам тая тема
Какво има да пишете толкова - то е ясно като бял ден - рефреша в 4 понякога не минава в 4, а по-късно и реса е паднал. Пал е литнал, а аз си забраих тела в нас... И докато си цъкам хановете най-безгрижно той ме е обрал. Голяма работа! Този ресурс е нищо за моята фирма и не съм усетила липсата му. Поздравления за куража и се надявам да пробваш пак
Пък тогава я трансовете, я нещо повече 
Какво има да пишете толкова - то е ясно като бял ден - рефреша в 4 понякога не минава в 4, а по-късно и реса е паднал. Пал е литнал, а аз си забраих тела в нас... И докато си цъкам хановете най-безгрижно той ме е обрал. Голяма работа! Този ресурс е нищо за моята фирма и не съм усетила липсата му. Поздравления за куража и се надявам да пробваш пак