Retro_fen.vs.iuda

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Ей това ми стана много смешно като знам за какво е битката :) Не е хванало целия ник на Юда :)

LoaD Наистина, не се гледа всеки ден някой да лети по i... Today, 14:39
iuda Наистина, не се гледа всеки ден някой да лети по i... Today, 14:52

Айде със здраве и от мен. И няма да се ядосвате, игра е :a055:
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ May 9 2008, 14:45) Ти винаги даваш първата позиция на свойте приятели както направи миналият рунд със Диос цял рунд момчето се криеше и пишеше с накрая на рунда го мина и последният ден когато слагаха класацията ти се истри !
Данте трия се не за да подарявам на някого място в класацията. Трия се защото, ако не си забелязал, всеки рунд последния месец е белязан от драми и интриги в които аз не желая да участвам. Аз се чувствам прекрасно само първите два месеца в тая игра. След това вече само участвам за бройка. Първите два месеца бия наред и по много. На никого не пожелавам да получава ЛС. каквито съм получавал аз. Съжалявам, че не пазя най- култовото от тях което получих преди около два месеца. Във въпросното ЛС. ме уведомяваха как ме наблюдават мен и семейството ми и как ще утрепят дъщеричката ми която е на 3 год. (повярваи ми беше доста образно написано).
Виждам, че Коруин беше наоколо (КРАСКА АКО СЛУЧАЙНО ГО ПАЗИШ ДАЙ ДА ГО ПУСНА ДА ВИДЯТ СИМПАТЯГИТЕ КАКВИ ГОТИНИ МОМЧЕНЦА СЕ
ПОДВИЗАВАТ НАОКОЛО В ИГРАТА). Та това е и причината да гледам да ме няма в края на рунда защото тогава става направо нетърпимо да се играе, а и ако трябва да съм напълно честен не мисля, че класацията в Булфлийт ще подобри стандарта ми на живот.
Последна промяна от iuda на пет май 09, 2008 3:51 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

ванка ванка що се нервиш е луд :) цакваи си ханчетата кво зобиш пред този бф не знам . . . . . . . даже се чудя как те ядосват тези нях нях а са както ти каза просто едни МУХИ и то какви КОНСКИ блахахаха

за ретрото побелеи на Юда и на Каос мини 150 к и пак ела в форума и постни битка КАПИШ ?

Значи тва да летиш по някои които не може да ти отвърне хммммммм то малко тва нали а ам е оп а а а а а ам мммммммммм ми тва малко Женско ми се гледа едно такову .......бе нямам думи просто

Битката е Юда не плачи ........... не плачи юда защото са те върнали на зад половин ден мини блахахахха тва баси голямото героиство разбираш ли начи.

А наздраве и НЕ ПРАВИ тва дето одеве ми каза че ще видя не си струва :a055:
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

iuda написа:QUOTE(iuda @ May 9 2008, 15:17) .. (съкратено от crab)... В хановете...

да не става дълго го съкратих - та Юда за ханчетата - адски спокойна игра, прав си за нея - готена е, няма как някой да те флуди с смс-и защото няма такава опция, трудно някой ти бяга от коефициента защото е голям, дори да си първи винаги топ 50 или 100 не съм обръщал внимание може да те напада както и ти тях, а не както тука в момента да са ти бели само керът и неро, без изглас някой друг да побелее и да се чудиш за какво играеш вече, освен за 'да свърши рунда'.

п.п: хубаво че хановете е продукт на XS че инак щяха да ни баннат за реклама на други онлайн игри :a013:
ето как се дига опита там
"След рунда атакуващия получава 4377920 опит. Защитника получава 3355713 опит."

4 на 3М и хората се бухат без да им пука и винаги са си в коефициент :)
Последна промяна от crab на пет май 09, 2008 2:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

е това вече е прекалено да те заплашват вьпреки че и ти ми пита каде живея и щеше да дойдеш некви такива
но както каза мачо това е игра все пак
нека си правим кефа и тва е :a055:
аре стига с обидите и заплахите че до гуша ми дойде
iuda все пак всички сме хора полза от кавги няма
разбирам моите грешки особено за СМС-сите през ноща сорка брат
ьре си играем за кеф и СТОП на Обидите и Другите Глупости :a055:
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

Retro_fen написа:QUOTE(Retro_fen @ May 9 2008, 15:14) е това вече е прекалено да те заплашват вьпреки че и ти ми пита каде живея и щеше да дойдеш некви такива
но както каза мачо това е игра все пак
нека си правим кефа и тва е :a055:
аре стига с обидите и заплахите че до гуша ми дойде
iuda все пак всички сме хора полза от кавги няма
разбирам моите грешки особено за СМС-сите през ноща сорка брат
ьре си играем за кеф и СТОП на Обидите и Другите Глупости :a055:
:a013:

както вече казах няколко пъти евала за изтребителите подцених те. :a055:

но мисля да коригирам тая несправедливост :)
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

ак47 с удоволствие ще им побелея но вече няма как да играя поради лични причини и аз на тяхо място бих попитал админа за какво е направена тая граница 80 к
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ May 9 2008, 15:58) LoaD Наистина, не се гледа всеки ден някой да лети по i... Today, 14:39
Мухахахах, не беше нарочно, че съм го нацелил така :) .

iuda, не че е нелогично, но всичко си има граници. Във всяка тема като направи един такъв спор, едно и също следва. После ще дойде реч и за точките, за на кой не му били удряли кораб от 2 години, накрая пак и за СССР ще се отвори приказка. Същото, каквото прави varkulak из повечето теми, а разликата между интелекта на двамата е огромна, в полза на Ангела... така че не е никак приятна гледка просто и някак не му пасва ;) .
Keep space clean, it's not yours.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Стрелецът (знае за кого се отнася ;) ) няма да остане безучастен до края на рунда ...
Успех и на двамата в бъдещите закачки :)
Дори и най - добрите правят грешки, независимо от какво естество са те :)
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

знам юда че ме подцени беше логично да модна се едно ме е шубе от демижа но всащност строях 1600 звездни и се получи добра изненада
осзнах грешките си как те тормозех и аз нз за кво
виждам че саи разбран човек и сорка още неднаж
сащо така сажалявам че няма да мога да играя повече ;(
успех на всички и пр игра :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”