Забранено за жени Only 18-или повече годишни

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ваца, остави го фърки.Боли го, че е обикновен бачкатор.Зидаро-мазач, може би домато-берач.Не се заяждай - шопската ти салата може да е набрана от него :)

Върки, само щи кажа, че нито си ми на училището(завършеното вече), нито на това, в което уча(а и Вацата, и Ендер, арти и прочие).И ако знаеш колко много ме е страх ако се видим....умирам направо :) Умирам от смях обаче :) И чакам да ми намериш мястото ;)

П.П.Много приказваш за ТВУ-та и какво е в тях.Явно си запознат доста отблизо ;) Сигурно са ти показвали как се ползва вазелина ;) Разширили са КРЪГОзора ти ;)
Последна промяна от Fallen_angel на чет май 08, 2008 1:23 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 8 2008, 03:22) ...
е в тая тема за жени, която пак беше отплесната ;) е по - нормално да се говори за вазелин хахаха :Д

П.П. деейба 50к газ изодзадзе ... тъъъпия рефрееешшшш 10мин след като ми стана склада не му се искаше да ми покачи капацитета ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ваца, 'апни бобец и пръцни - 100к на тяга :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 8 2008, 04:07) Ваца, 'апни бобец и пръцни - 100к на тяга :)
Ааа... Фалене нали се сещаш, че училището не може да те направи много умен :) то квото си го има си го има :)
Ам тва е малко тъпо да кажеш кой какво работил мога да ти дам пример. Един прост работник както казваш ти зидаро мазач зема около 1000 кинта, а една счетоводителка колко зема според тебе? ти ми кажи се пак имаш се за много умен :)
И ми кажи после до колко важи тва образование в Бг. И не се дразня да не земеш да почнеш пак да растягаш локуми.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Le6oqt1 написа:Цитат(Le6oqt1 @ May 8 2008, 09:57) И ми кажи после до колко важи тва образование в Бг.
Достатъчно, за да е една от малкото останали страни, въобще в света, където има шанс да пробиеш и само с образование. Въпреки управлението :) .

P.S.: И аз да са обадим у темо, гледам, че й загрята хот-лайна вече.
Последна промяна от LoaD на чет май 08, 2008 3:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Върколак - голям си простак!
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

Pexos написа:QUOTE(Pexos @ May 8 2008, 18:23) Върколак - голям си простак!
върки ли??? аз тук виждам много простеещи...
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Pexos написа:QUOTE(Pexos @ May 8 2008, 18:23) Върколак - голям си простак!
По добре простак със собствен стил,отколкото олигофренче чудещо се как да се покаже оригинално по всякакъв начин :p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ May 8 2008, 18:50) По добре простак със собствен стил,отколкото олигофренче чудещо се как да се покаже оригинално по всякакъв начин :p140:
За съжаление, в определени ситуации, няма особена разлика между двете.
Последна промяна от LoaD на чет май 08, 2008 4:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ May 8 2008, 18:55) За съжаление, в определени ситуации, няма особена разлика между двете.
Имаш в предвид в момента ли,че едновременно требва да си и двете,щото на това ми бие!!!Или имаш в предвид че 99 процента смятат,че да са оригинални като всички е собствен стил.Я помисли пак и ми кажи отново,че нещо ме бие по мозъка тва изказване,некак няма логика!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”