Набит Тамплиер

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Shady имам 200 транса свръхзвукови ела се пробвай :p019:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

е нема кво повече да пиша.Напрао после ше си лафиме в следващата тема, която ще е "Набит мафиот "

П.П. а трансите си ги пази нали си крадеш и-тата с тях нема за кфо да ти ги троша само да ти спирам играта :lol: :lol:
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ May 7 2008, 00:58) е нема кво повече да пиша.Напрао после ше си лафиме в следващата тема, която ще е "Набит мафиот "
П.П. а трансите си ги пази нали си крадеш и-тата с тях нема за кфо да ти ги троша само да ти спирам играта :lol: :lol:

ъъ еми аз да пускам вечния мод освен :dizzy: и ти не се мисли за много силен защото освен трансове имам и меги така че леко с :girl_witch:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”