Моето аквариумче
-
shyshkovec
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 30, 2008 6:57 pm
- Контакти:
втория път когато си взехме рибки (след като баща ми канализира предишните) сами си направихме аквариума, имахме един голям и един по-малък за бременни рибки и за моментите на хигиенизация на големия ( малко брутално изглеждаше да ги оставим в някоя тенджера
). бяхме взели гупи, скаларии, трифугастери (за тези риби вече не съм сигурна дали това беше името, по пирцип са месоядни но тези бяха... знам ли вегетарианци) и някакъв мн странен охлюв, който ми изяде една скалария по необясними причини. иначе един от най - важните моменти е подходящите озеленяване и осветлиние
има специално пригодени за целта пури за водни растения и рибки ( иначе има опаснаст да засупиш по някое време) не че съм чак такъв акварист, но работя в магазин за електро
наскоро даже един човек си взе прожектор (метал-халоген) за рибките, но просто не си представям що за аквариум ще да е та да има нужда чак от такова осветяване 
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Е ти сега за 4 вата ли си
Вземи един черпак и извади малко от водата и говотво
Преди време при леля ми имаше една мания за риби... 1 аквариум 100 литра, 3 аквариума по 70 литра и един 40 литра,който беше яслата. Рибоците бяха гупи,хелери,даниота имаше и 1 балонка(неможеха да й намерят 2-ро другарче след като първото умря). Мина година,мина 2-ра, а сега в аквариумите има морски свинчета и на тях им се радвам повече
Преди време при леля ми имаше една мания за риби... 1 аквариум 100 литра, 3 аквариума по 70 литра и един 40 литра,който беше яслата. Рибоците бяха гупи,хелери,даниота имаше и 1 балонка(неможеха да й намерят 2-ро другарче след като първото умря). Мина година,мина 2-ра, а сега в аквариумите има морски свинчета и на тях им се радвам повече
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Аз рибоци съм си нямал у нас, но имах в аквариуми мини хамстери и след това морски прасета... Малко квичене? МАЛКО? Лол та аз не спях със седмици, но поне цъках булфийт 
Into the darkness I command my soul
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
риби варени.риби пържени.квичащи моски прасета.сомчета по пиянски ей спрете се че ме уморихте от смях бе така не съм се смял от 1987 година лятото тогава един съученик си беше забравил хамстерите в хола целата мебел беше на дупки
Последна промяна от corpusdelikti на съб май 03, 2008 6:32 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )