Съюз Пургатори

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

Фараон ама с стил и с класа на играч на като тербе на полски с****ч :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Каква класа виждаме в тези думи ...
So we crawl.
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Faraona »

нямам веме да се занимавам с тористи и хора които не играят а само лаят в форума и се мислят за големите играчи
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

абе росен ли си незнам ама ако мислиш че си много силен заповядаи съгласен съм на дуел ама да е утре че след мача смятам да си лягам освен ако не те е страх аз на повече от 100к нема да ставам че да има интрига че те гледам 127к :a013: заповядаи на дуел ако искаш утре сладур :lol:
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Apr 3 2008, 09:33 PM) годе научи се да ги биеш онлаин както миналия рунд правех аз и тогава трагваи да се хвалиш с битките си над останалите ама като опре ножа до кърлото и бягаш като дявол от тамян както багаха всички миналия рунд от мене така че стои си в мишата дупка и си кротуваи че и твоя ред все някогга ще доиде и тогава ще те питам какво ще правиш каот те омажат а иначе отев и весо са класни играчи и винаги могат да ти свият сармите ако са свободни и имат време за игра

наиииии-големииия ... като сичко е бягало от тебе що не си зел рунда? ... а за отев и веско и да има време и да няма сеивани и модове има ...ама отев 3 пъти са го пернали (поне толко доклада има) и 1 път сам се бил разбил
а веско 2 пъти самичак (поне толко доклади има) и тои се хвали че са го и ударили или просто казано
ударили са ги поне по 1 път и те са се разбили поне по 1 път ... истински професионалисти
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Faraona »

научете се да ги биете онлаин защото тая техника освен аз друг не я владее до сега както гледам това че дигате точки каот бутате забравени флоти нее хвалба научете се онлаин и тогава пишете така че по моя адрес да не чувам критики за да не вадя битки от миналия рунд
jadai написа:Цитат(jadai @ Apr 3 2008, 09:44 PM) наиииии-големииия ... като сичко е бягало от тебе що не си зел рунда? ... а за отев и веско и да има време и да няма сеивани и модове има ...ама отев 3 пъти са го пернали (поне толко доклада има) и 1 път сам се бил разбил
а веско 2 пъти самичак (поне толко доклади има) и тои се хвали че са го и ударили или просто казано
ударили са ги поне по 1 път и те са се разбили поне по 1 път ... истински професионалисти
ам аз почнах да играя сега а с другия ник имаше хора които от тоя сауз летяха по мене и се отказваха щото знаеха че нямат шанс така че тоя сауз осен да се хвали в форума друго не може така че аиде разотиваите са по леглата си и гледаите да не ядете пердах докато спите :P :P :P :P

питаи колегата тон от миналия рунд защо се олакваше от мене щото където го добарах само пердах ядеше иначе беше добър играч признавам го

misterya: Сливането на коментарите е мое. Моля използвайте бутон Редакция под създаденият от вас коментар.
Последна промяна от Faraona на чет апр 03, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

весо и отев се разбиха в мене онлайн. това брои ли се :) :) :)

а иначе имам достатъчно битки и много от тях са срещу играчи онлайн...

обещавам на края на рунда да постна всички мои битки които съм запазил и да разкажа каквото помня по тях.

ПС: а тия дето лаят по форума... ми като ти пречат не ги слушай! и аз съм лаял доста по форума и си е много гот да качваш на някой отворко като тебе кръвното :)
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Ох Фараоне, Фараоне, жалък си ми ! Дечковци на по 10 дет се мислят за ЪНБИЙТЪБЪЛС. Убил си ми има нема 300 кръста бойна флота. 2 пъти онлайн ме джасна - единия си ме прасна, защото нета ми беше ужасен и не можех да се дигна, а другия вече бях се отказал. А я кажи миличък като седнах 3 дни да играя, защо си делна колонията. Нали беше много як и накрая като имах по-як флот от теб бягаше като антолопа кога я гони тигър.
Иначе за битката, тоя Года какъв е не го знам ама факта да го накажат с редуцирана флота трябва само да си говори какъв играч е и как постига играта. Ай лека нощ !
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Apr 3 2008, 09:45 PM) научете се да ги биете онлаин защото тая техника освен аз друг не я владее до сега както гледам това че дигате точки каот бутате забравени флоти нее хвалба научете се онлаин и тогава пишете така че по моя адрес да не чувам критики за да не вадя битки от миналия рунд
Не играя в спийда, ама момче я се съвземи малко и ако не друго поне разгледай трибуните! Разбирам, че имаш голямо чуство за професионализъм, но да си мислиш,че само ти да владееш "техниката" на онлаин атаки и никой друг ми се струва малко глупаво. :c022: :dizzy:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Фараоне знаем че си велик но недей да го натрапваш и не пиши 50 поста повечето със спам - има си бутон едит ...
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”