Съюз Пургатори
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Apr 3 2008, 09:33 PM) годе научи се да ги биеш онлаин както миналия рунд правех аз и тогава трагваи да се хвалиш с битките си над останалите ама като опре ножа до кърлото и бягаш като дявол от тамян както багаха всички миналия рунд от мене така че стои си в мишата дупка и си кротуваи че и твоя ред все някогга ще доиде и тогава ще те питам какво ще правиш каот те омажат а иначе отев и весо са класни играчи и винаги могат да ти свият сармите ако са свободни и имат време за игра
наиииии-големииия ... като сичко е бягало от тебе що не си зел рунда? ... а за отев и веско и да има време и да няма сеивани и модове има ...ама отев 3 пъти са го пернали (поне толко доклада има) и 1 път сам се бил разбил
а веско 2 пъти самичак (поне толко доклади има) и тои се хвали че са го и ударили или просто казано
ударили са ги поне по 1 път и те са се разбили поне по 1 път ... истински професионалисти
научете се да ги биете онлаин защото тая техника освен аз друг не я владее до сега както гледам това че дигате точки каот бутате забравени флоти нее хвалба научете се онлаин и тогава пишете така че по моя адрес да не чувам критики за да не вадя битки от миналия рунд
питаи колегата тон от миналия рунд защо се олакваше от мене щото където го добарах само пердах ядеше иначе беше добър играч признавам го
misterya: Сливането на коментарите е мое. Моля използвайте бутон Редакция под създаденият от вас коментар.
ам аз почнах да играя сега а с другия ник имаше хора които от тоя сауз летяха по мене и се отказваха щото знаеха че нямат шанс така че тоя сауз осен да се хвали в форума друго не може така че аиде разотиваите са по леглата си и гледаите да не ядете пердах докато спитеjadai написа:Цитат(jadai @ Apr 3 2008, 09:44 PM) наиииии-големииия ... като сичко е бягало от тебе що не си зел рунда? ... а за отев и веско и да има време и да няма сеивани и модове има ...ама отев 3 пъти са го пернали (поне толко доклада има) и 1 път сам се бил разбил
а веско 2 пъти самичак (поне толко доклади има) и тои се хвали че са го и ударили или просто казано
ударили са ги поне по 1 път и те са се разбили поне по 1 път ... истински професионалисти
питаи колегата тон от миналия рунд защо се олакваше от мене щото където го добарах само пердах ядеше иначе беше добър играч признавам го
misterya: Сливането на коментарите е мое. Моля използвайте бутон Редакция под създаденият от вас коментар.
Последна промяна от Faraona на чет апр 03, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
- Blood_God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
- Контакти:
весо и отев се разбиха в мене онлайн. това брои ли се
а иначе имам достатъчно битки и много от тях са срещу играчи онлайн...
обещавам на края на рунда да постна всички мои битки които съм запазил и да разкажа каквото помня по тях.
ПС: а тия дето лаят по форума... ми като ти пречат не ги слушай! и аз съм лаял доста по форума и си е много гот да качваш на някой отворко като тебе кръвното
а иначе имам достатъчно битки и много от тях са срещу играчи онлайн...
обещавам на края на рунда да постна всички мои битки които съм запазил и да разкажа каквото помня по тях.
ПС: а тия дето лаят по форума... ми като ти пречат не ги слушай! и аз съм лаял доста по форума и си е много гот да качваш на някой отворко като тебе кръвното
Ох Фараоне, Фараоне, жалък си ми ! Дечковци на по 10 дет се мислят за ЪНБИЙТЪБЪЛС. Убил си ми има нема 300 кръста бойна флота. 2 пъти онлайн ме джасна - единия си ме прасна, защото нета ми беше ужасен и не можех да се дигна, а другия вече бях се отказал. А я кажи миличък като седнах 3 дни да играя, защо си делна колонията. Нали беше много як и накрая като имах по-як флот от теб бягаше като антолопа кога я гони тигър.
Иначе за битката, тоя Года какъв е не го знам ама факта да го накажат с редуцирана флота трябва само да си говори какъв играч е и как постига играта. Ай лека нощ !
Иначе за битката, тоя Года какъв е не го знам ама факта да го накажат с редуцирана флота трябва само да си говори какъв играч е и как постига играта. Ай лека нощ !
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Не играя в спийда, ама момче я се съвземи малко и ако не друго поне разгледай трибуните! Разбирам, че имаш голямо чуство за професионализъм, но да си мислиш,че само ти да владееш "техниката" на онлаин атаки и никой друг ми се струва малко глупаво.Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Apr 3 2008, 09:45 PM) научете се да ги биете онлаин защото тая техника освен аз друг не я владее до сега както гледам това че дигате точки каот бутате забравени флоти нее хвалба научете се онлаин и тогава пишете така че по моя адрес да не чувам критики за да не вадя битки от миналия рунд
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm