Bulfleet / cstrike 1.6
1.5 и аз по го харесвах, пък и като хванех АК47 трябваше да ми излизат по трима наведнъж, за да ме убият. Пък с awp... стрелбата беше супер. Аз съм фен и на версия 1.1 де, дето като скачаш, падаш или те стрелят, не те забавя. Обаче преди 4 години, капитана на кланчето ми вика - не, край, по турнирите сега най се играе 1.6, трий това 1.5 и не ме дразни повече... и е факт, че въобще не съм толкова добър на 1.6, щото и до ден днешен не съм му свикнал, ама ко да прайш. Съдбъ ;DPicaroon написа:Цитат(Picaroon @ Mar 11 2008, 02:19 PM) Защо точно 1.6,като 1.5 е по добрата версия. Поне аз имам предпочитания към нея де![]()
P.S.: Rumpi, нямаме толкоз души за отбори... 2-3 отбора максимум може да сглобим и туй то
АЕ, ФОРУМНАТА МАХАЛА - СЪБИРАЙТЕ СЕ, СЛЕД МАЛКО СЕ ПОЧВА!!
До 19:00 живи/умрели, със сейвън, без сейвън - тука да сте и се записвайте ;D сървъра е пуснат, ще дам IP само като се съберем :>
койт' не хване влака, да чака утрешния автобус.
Последна промяна от LoaD на вт мар 11, 2008 5:26 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Чт. Който ще играе след малко, да пише тук, да му пратя IP. По-добре не ми пишете ЛС-та, щото ми е на 95% запълнена пощата.. :>
Последна промяна от LoaD на вт мар 11, 2008 5:28 pm, променено общо 1 път.
Най-ме радва прота да пуцам. Я тука "ваща банда" да вземе да се обяви веднага!
чакаме адрес
чакаме адрес
Последна промяна от Dimorese на вт мар 11, 2008 5:29 pm, променено общо 1 път.
77.70.61.106:27016
в 19:00 гледайте да се вътре вече, щото като се съберем четен брой, толкоз - койт зел билет, взел ;D аз влизам след малко да подгрявам..
в 19:00 гледайте да се вътре вече, щото като се съберем четен брой, толкоз - койт зел билет, взел ;D аз влизам след малко да подгрявам..
Последна промяна от LoaD на вт мар 11, 2008 5:31 pm, променено общо 1 път.
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
Count me in...
Може да съм позагубил малко форма,че не съм цъкал от лятото насам(с ламерите от моя клас изобщо не го броя за игра). Мп5-цата ми ръжда ще хване още малко ако не я потренирам
Може да съм позагубил малко форма,че не съм цъкал от лятото насам(с ламерите от моя клас изобщо не го броя за игра). Мп5-цата ми ръжда ще хване още малко ако не я потренирам
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die