ти дай коорднати..... и ще се чуеniki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 7 2008, 09:16 AM) Краси,ти въобще играеш ли?. И въобще защо продължавате да се чудите,решил ли си да играеш в топа тъй то - протекция до първи рец и колониал,после протекции за мини и тъй
Целия топ 100 в протекция :P
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Хмм, нека продължават да ми се падат такива обаятелни красавици, пък ще го видим този грозноват рециклатор. Комшията излиза от протекция чак утре, значи има време да се покопа още ден, преди Камиона за смет. А, пардон - Камионче, защото гледам, че има и Камиони по-надолу в менюто... но не знам как ще се разберем с тая плазма, дето искат...niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Mar 7 2008, 10:16 AM) Краси,ти въобще играеш ли?. И въобще защо продължавате да се чудите,решил ли си да играеш в топа тъй то - протекция до първи рец и колониал,после протекции за мини и тъй
http://www.bulfleet.com/planets/t17.jpg
Полета: 3 / 212 (Увеличи полетата)
Температура: -13 - 33 градуса
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
449 HeavyMetal niki_god 0 99 - Ето ме,ето ме удари ме,накажи ме,бъди груббббббб плийззззззззCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Mar 7 2008, 10:30 AM) ти дай коорднати..... и ще се чуе![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти: