Целия топ 100 в протекция :P

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 7 2008, 09:16 AM) Краси,ти въобще играеш ли? :P . И въобще защо продължавате да се чудите,решил ли си да играеш в топа тъй то - протекция до първи рец и колониал,после протекции за мини и тъй
ти дай коорднати..... и ще се чуе ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Копание, копание... и тия ми ти три работи... :a086:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Всички освен съседа са в протекция. Жалко ... за съседа :c022:
The Deejay's an Alien
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

има ли рециклаж при съседа ти ама така по солииден да е че при мене суша и си дира място за колонкате
Hell was full so...
i came back!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Mar 7 2008, 10:16 AM) Краси,ти въобще играеш ли? :P . И въобще защо продължавате да се чудите,решил ли си да играеш в топа тъй то - протекция до първи рец и колониал,после протекции за мини и тъй
Хмм, нека продължават да ми се падат такива обаятелни красавици, пък ще го видим този грозноват рециклатор. Комшията излиза от протекция чак утре, значи има време да се покопа още ден, преди Камиона за смет. А, пардон - Камионче, защото гледам, че има и Камиони по-надолу в менюто... но не знам как ще се разберем с тая плазма, дето искат...

http://www.bulfleet.com/planets/t17.jpg
Полета: 3 / 212 (Увеличи полетата)
Температура: -13 - 33 градуса
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Mar 7 2008, 10:30 AM) ти дай коорднати..... и ще се чуе ;)
449 HeavyMetal niki_god 0 99 - Ето ме,ето ме удари ме,накажи ме,бъди груббббббб плийзззззззз :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Всяко чудо за 3 дни ;)
So we crawl.
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

И кво копаме ли с големите кирки? :lol:

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

и малките вършат добра работа
Hell was full so...
i came back!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

MightyOne написа:QUOTE(MightyOne @ Mar 7 2008, 02:45 PM) и малките вършат добра работа
Хехе. Напоследък чувам едни интересни лафчета, които те опровергават малко... Размерът няма значение, стига да е голям! :lol:
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Отговори

Върни се в “Off Topic”