Войната по пътищата!
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Jack много си прав, най-вече за отнемането на книжката. Миналата седмица вдигнаха голям шум по новините за тая от Перник, дето уби трима, че и дали 14 години, при максимална присъда по закон 13. И 140 да и дадат ще върнат ли мъртвите? А след 14 години каква е гаранцията че няма пак да се натряска като свиня и да убие още някой? Има и хора, които като знаят че са пили (пили, а не пияни) карат супер бавно и внимателно.
И въпреки това пил без нарушение - поне за 10 години книжката, а пък пил и с нарушение (дори да е да си спрял на педя пред маркировката на кръстовището) - книжката доживот!!!
П.С: Майка ми наскоро вика фирма, която идва и те прибира със собствената ти кола (на отиване си караш ти), и наистина беше нещо от сорта на 2-3 лв на км.
И въпреки това пил без нарушение - поне за 10 години книжката, а пък пил и с нарушение (дори да е да си спрял на педя пред маркировката на кръстовището) - книжката доживот!!!
П.С: Майка ми наскоро вика фирма, която идва и те прибира със собствената ти кола (на отиване си караш ти), и наистина беше нещо от сорта на 2-3 лв на км.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ловелес, няма значение колко са пили, дали са разумни или не, просто колкото и да е внимателен човек дори и една бира да е пил не трябва да кара, защото след тежък ден, няма нищо по-приспиващо и уморително от една бира. Вднъж си бях пийнал и разбира се реших да оставя колата там където си пийнах, само че трябваше да я вкарам в гаража на тогавашната приятелка, много внимателно се опитах да го направя но не съобразих, че в дясно има стълб а аз се опитвам да вляза с десен завой, та одрасках дясната врата и странички спойлери, което после ми струваше няколко пропиляни каси бира в кит ..., така че просто не се качва на кола колкото и добър внимателен шофьор да си, когато си пил. А за наказанието, единственото решение на проблема с пияниците по пътя е отнемане на книжката завинаги при над 1 промил алкохол в кръвта, тогава човекът напълно съзнателно се е напил съзнавайки че след това е опасен, 0.5 промила при някой хора които не са яли или жени е една/две бири, за толкова солена парична глоба, но за над 1 промил ...
Фирмата си е напълно реална и истинска, който иска да се разрови в нета и да се увери и наистина са евтини ...
Фирмата си е напълно реална и истинска, който иска да се разрови в нета и да се увери и наистина са евтини ...
Последна промяна от JackDaniels на вт мар 04, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
бая се чудех дали да пиша ... че има ебати и битките по пътищата има ... че има много жертви всеки ден - има ...
Амаа то това не е само до шоферите. Скоро да сте карали курс ? Аз да. В края на 2006та година го изкарах. Взех си кормуването без нито 1 наказателна точка. Мислите ли, че се чувствах подготвен след този ми успех? Да, в началото се чувствах, всеедно пътя е лично мой. Случи ми се една случка, която хмм не е имало опасност за нищо, освен да жулна на 2 паркирани коли броните. В смисъл не съм бил пил, не съм се бил надрусал или такива ми ти работи. Просто попаднах в ситуация, в която хммм ами дори не бяхме правили на тези "курсове" и се панирах. Примерно учих се да паркирам 20мин преди да отида на изпит :О Факт. Часовете бяха малко :О ФАКТ. Нямах полигон :О ФАКТ. Толкова глупости и това е 2006та в края ... сега не ми се мисли какво е. Не ми се говори за купуването на книжки, защото и това е факт и то не за много пари.
Амаа то това не е само до шоферите. Скоро да сте карали курс ? Аз да. В края на 2006та година го изкарах. Взех си кормуването без нито 1 наказателна точка. Мислите ли, че се чувствах подготвен след този ми успех? Да, в началото се чувствах, всеедно пътя е лично мой. Случи ми се една случка, която хмм не е имало опасност за нищо, освен да жулна на 2 паркирани коли броните. В смисъл не съм бил пил, не съм се бил надрусал или такива ми ти работи. Просто попаднах в ситуация, в която хммм ами дори не бяхме правили на тези "курсове" и се панирах. Примерно учих се да паркирам 20мин преди да отида на изпит :О Факт. Часовете бяха малко :О ФАКТ. Нямах полигон :О ФАКТ. Толкова глупости и това е 2006та в края ... сега не ми се мисли какво е. Не ми се говори за купуването на книжки, защото и това е факт и то не за много пари.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]