Който иска да ме атакува - уни2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

некой навитак около 150-200к точки? може да варира и от 90к до 360к; газта и полета от мен ;) . че нема ко да праа тая вечер, покрай филмите.. и те така :>
Последна промяна от LoaD на ср фев 27, 2008 11:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Feb 27 2008, 10:28 PM) То,които имаха да се бият,се избиха ...
вие още тръпнете над защитните установки :lol:
viva лек лазер,viva малък щит :c022:
Ем връщам се от училище и вселена няма.Очаквах масова организация да ме съборят с 17к лазери и 1к щитове и 6к скаути на 10 ниво.Ама никои не дойде :girl_witch:
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

blademaster_rado написа:QUOTE(blademaster_rado @ Feb 28 2008, 12:12 PM) Ем връщам се от училище и вселена няма.Очаквах масова организация да ме съборят с 17к лазери и 1к щитове и 6к скаути на 10 ниво.Ама никои не дойде :girl_witch:
аз почнах още от вчера да се готвя даже днес пуснах още 20-тина бомбера за строеж, ама времето не стигна, а и ти беше минал 100к точки, което още повече ме затрудни, тъй като не ми достигаха точки да ми станеш бял. както и да е. успех през новия рунд :)
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

ето каква масова организация с/у такава свинска защита, то не си заслужава да разбиваш кораби в нея... хем малко рециклаж, хем битката е неква жалка... дано през новия рунд решиш да смениш тактиката ;)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Лети ми се,но нямам време.Наистина е красиво да полетиш,но предпочитам да не го правя.Някои ден да се върна от училище,тъй като съм забравил че имам 2 допълнителни физическо или да се успя и троп.Рециклаж на координатите ми.Ще получа нервна криза.
Отговори

Върни се в “Off Topic”