BUGfleet
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Абе точно подръжката куца ... няма как да е. Една Хера на няколко игри, почти без никаква помощ. Трябва си да се хванат още 2-3 човека, и сериозно всеки да си поеме вселена. Не може сървъра да лагва на 10 минути, или детмача да закъснява от предварително обявената дата, за наказания и каквото и да е общуване с потребителя - също липсва такова. Недопустимо е за игра на ... 3 години и нещо 
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Точно така радваш ли се? Кефиш ли се?Аз още не разбирам на ко се кефиш,като труда,за едното нищо си не струва,да не добавям,колко пъти си ме карал да се откажа от играта,колко пъти мнението ти се мени,моито мнение си е винаги едно и също,винаги съм целял като карбанкал да упорствам и да искам играта да е по честна,твоите мнение се мени като на 18 годишна разгонена девоика,JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Feb 24 2008, 09:09 PM) Така или иначе си говорехме за цветя и ти не пропусна да кажеш нещо по темата.
кво искаш да кажа играта е супер играта е идялна,не е била по хубава от сега,потребите се радват ама всичките до един,добре бе илианбе добре,ти командваш,прав си прав си,боготворя играта,и живота си давам за нея,бубубубуухахахахах
така по ли те радва или кажи какво да направя е да те зарадвам,да замълча нема да стане,кво толко,ми искам и аз мнение да пусна,не обида,мнение бре Илиане,ДО СЕГА СИ оставам на мнение че в подобните теми един грешен пост не съм видял на карбанкал,и ше го защитавам докато е на тва мнение,щото и аз съм на него,труда не и бих дал за едното нищо,аз докато не можех да си спра мода кои помогна никои пффф,изостанах и се едосах,същевременно след като минаха 2 дена спрех мода и 2 часа мините му не бачкаха,ма мене ми беше през фингера да казвам и за тва,тръкнах акаунта,за да нема туд от моя страна,след като икои не уважава труда,а от мини само можех да права по 60 кръста на ден,в самото начало на играта за ониа фингер детоси не заслужава пффффффффффф,и престани да защитаваш тези бъгове и наливачи в играта,дето със всеки потребител се държи неадекватно и се мисли за бог,мнението ми го бех променил зарад тебе ама се оказа че човека си е муле и муле си остана в моите очи,пффф
коплекс според мене е тва да дадеш на некои наказание че от 20 годичен да стне 55 годишен преди да може да пише и тва само заради лс в които няма обида,а начин по които са му обеснили че си е такъв човека,а когато комплексар го заболи тои избива на комплекс,говора ти за летален изход които неправилно е наказан досега
които получи бан от Каос за 35 години,нема кво да пиша,защитаваи които щеш,ма не мисли че аз в неква игра нема да зема отношение,неправдата си е неправда,и мкар да ми е враг леталния това не може да ме накара дса не го защитя,о ми пречи да се ебавам с хората докато играя и да се заплашваме да се нулираме,през кое ми е на мене че ше ме мислат за неграмотен и тем подобни,ама в чат по скаипа си се държа дори с повечето врагове причично и не се заяждам до толкоз с тех че да ги обидя,аз имам стил илиане не ми требва грамотнос на писаниата в един форум,стил стил да имаш не е лесно пффф ма ми е презчашата бира с пръс пяна кято в момнта си допивам хъхъ пффф ббууухаха
играите тама и се кефете,на наливаниа
важното е че рунда ето измина си прекарах много добре,и за което поздравявам администрациата,изклиучителен рунд беше,имаше тръпка
е сега нема и мене ме нема кво още искате ,ми нека поспамим тогава,хъхъхъъх и бира да залее кът водопад наи ше е добре
Последна промяна от varkulak на нед фев 24, 2008 8:34 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
seal
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 23, 2008 11:34 pm
- Контакти:
kaos: Пъдари сме. Вкарваме добитъка в пътя. Ая. Ъсс. Ррррт.GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 24 2008, 10:03 PM) А аз се чудя кога ли ще го последваш ...
Довиждане.
за това би било редно да му резнат пръстите да не мойе да пише повече ама не мунчо бил леталния тука каос бие без конкуренция за тази награда
- kotara4ko
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
- Контакти:
От това изказване на каос, ми идва само едно на ум - скоро няма да остане добитък, ако всичко е напреде с рогата.seal написа:Цитат(seal @ Feb 24 2008, 10:24 PM) kaos: Пъдари сме. Вкарваме добитъка в пътя. Ая. Ъсс. Ррррт.
Довиждане.
Мен лично ме е яд за леталния, но какво да се прави, за някои хора истината боли
От третия път може и да ме заболи
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
00:15 часа.....
и тази тема остаря
и тази тема остаря
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]