kireto написа:QUOTE(kireto @ Feb 9 2008, 05:16 PM) еьеье Ван луд си кога си летqл по мен ве ааа ангела що като миналиq рунд го поммолих да са сбием и тои неискаше и само ми се милише да му продавам унита затва Мучи ЦЦЦПец ......а Фараоне ти,зн те куф си нали щеше да ме удрqш минлqи рунд 6то се отказа .
Много си се разприказвал в последно време,Ван и ангела не са в твоита класа така че не бъркаи в контакта,най-вече с мене,незнам поради каква причина започна да се заяждаш с мен по ЛС но си пролича че си хлапе.
Какво беше тва върки ше сме приятели или врагове,ти на мене ултиматом ли ми поставяш,хлапе получи си игнора в играта,ше си го получиш и в форума,много ти знае устата,нито един от тези с коите се заядаш не е хлапе което да спами по ЛС тъи че обмисли малко постъпките си,щото зе да ме нервиш наи много да те ошушкам ако рекъ,не си вижал терор какво значи,атаки през 10 минути че да не можеш дъх да си поемеш.Играй си тама с лапетата и не се бутаи покраи ламерите,че случаино може да ти бодне неко чушката кЪ си посака