Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Maat написа:Цитат(Maat @ Jan 27 2008, 05:19 PM) Ами за ресурсния топ говоря уж Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно ))
А не , повече не, всеки рунд с тея дини и не мога нищо да бутна, а на мен ми бутат планета с една диня купена от борса и използвана от човек който дори не знае как, урочасан съм. Нека си копат, ако искат и 2 милиона р.т да станат, не ме засягат, тоя рунд да ми се освободи време за игра след 2 седмици и ще чупя рекорди по б.т. Мисля, че топа по ресурсни рано ще си изпее песента.
Ваца, малки точки с много скорости и много мини, тва не ми звучи реално, ама всеки има право а мнение
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Keri написа:QUOTE(Keri @ Jan 27 2008, 07:24 PM) итата няма да дават бойни точки, това ще бъде оправено
това е добре, за биткаджиите.
Джак, издрънках глупости преди да се замисля как всъщност се определят точките във 1ва(все пак не играя там)
П.П. Кери, здравей
П.П.П. иначе, говорейки за кораби си мисля, че бомберите и полеваците, ще вървят най - много. И като стратегия ми се струва най - добра. Ако пък е и конфедерат да си има танкери просто пееесеен Та според мен Confederaton will rule the galaxy!
Последна промяна от VaCaTa на нед яну 27, 2008 6:30 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Maat написа:Цитат(Maat @ Jan 27 2008, 07:19 PM) Ами за ресурсния топ говоря уж Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно ))
винаги съм имал кошмари от ниско летящи бойни кирки
вмъкване: опааааааа - грешен цитат:
Цитат(VaCaTa @ Jan 27 2008, 07:19 PM) *
Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките ![/quote]
верния е този
Последна промяна от CORWIN на нед яну 27, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Ваца тоя рунд ще рулират миопите (не заради друго, ами има много добри играчи с тая раса) и ноксите, достатъно е да погледнеш топ 100, където броя на ноксите с всеки един ден се увеличава, в момента е близо 50% , преди 3 дни бяха по малко от 40%, преди седмица 30%, а ако погледнете статистиката на расите, ноксите са едва 1/6 от общия брой
Цитатв момента разпределението по раси е:
1530 конфедерати
1170 нокса
1380 тертета
2370 миопа[/quote]
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 27, 2008 6:38 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Keri написа:QUOTE(Keri @ Jan 27 2008, 07:36 PM) След промените в системата на битките във Вселена 1 става много интересен въпросът на каква комбинация от кораби ще се залага най-много. До сега схемата беше ясна - кръстове или бойни, или комбинация от двете. Сега, обаче, дали пак ще е най-добрата и използвана стратегия? Дали ще има и повече расови кораби?
Схемата никога не е била ясна Със всеки един кораб можеш да си направиш достатъчно добър флот ,да си конкурентно способен ако щеш и само скаути прави Зависи как си свикнал
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Според мен безсмислена тема. Никои няма да си признае стратегията тука, само така да си напра им вятър на ръцет,е друго нищо не правим в момента, а и да поспамим малко
едит: CSKA Moscow 1-2 (1-2) Shakhtar Donetsk В момента това ме вълнува най много. Трябва да завърши х МАЧА и имате всичките ПО една бира от вен
ПП: Мача свърши 1-3
Последна промяна от petar1981 на нед яну 27, 2008 8:11 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
а брееее...... колко пъти все до един извод ще стигаме ..... от транспортьора .... по УБАВА ЛОДКА НЕМА
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]