Стратегия за битки във ВС 1

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Maat написа:Цитат(Maat @ Jan 27 2008, 05:19 PM) Ами за ресурсния топ говоря уж :) Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно :) ))

А не :) , повече не, всеки рунд с тея дини и не мога нищо да бутна, а на мен ми бутат планета с една диня купена от борса и използвана от човек който дори не знае как, урочасан съм. Нека си копат, ако искат и 2 милиона р.т да станат, не ме засягат, тоя рунд да ми се освободи време за игра след 2 седмици и ще чупя рекорди по б.т. Мисля, че топа по ресурсни рано ще си изпее песента.

Ваца, малки точки с много скорости и много мини, тва не ми звучи реално, ама всеки има право а мнение ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

итата няма да дават бойни точки, това ще бъде оправено
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Keri написа:Цитат(Keri @ Jan 27 2008, 05:24 PM) итата няма да дават бойни точки, това ще бъде оправено

Много неща станаха за оправяне и дано някой скоро се заеме :)
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Keri написа:QUOTE(Keri @ Jan 27 2008, 07:24 PM) итата няма да дават бойни точки, това ще бъде оправено
това е добре, за биткаджиите.
Джак, издрънках глупости преди да се замисля как всъщност се определят точките във 1ва(все пак не играя там) :)

П.П. Кери, здравей :)

П.П.П. иначе, говорейки за кораби си мисля, че бомберите и полеваците, ще вървят най - много. И като стратегия ми се струва най - добра. Ако пък е и конфедерат да си има танкери просто пееесеен :) Та според мен Confederaton will rule the galaxy!
Последна промяна от VaCaTa на нед яну 27, 2008 6:30 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Maat написа:Цитат(Maat @ Jan 27 2008, 07:19 PM) Ами за ресурсния топ говоря уж :) Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно :) ))
винаги съм имал кошмари от ниско летящи бойни кирки :lol:

вмъкване: опааааааа - грешен цитат:
Цитат(VaCaTa @ Jan 27 2008, 07:19 PM) *
Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките ![/quote]
верния е този
Последна промяна от CORWIN на нед яну 27, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Тоя рунд, много миньори ще ревът, не зная дали го усещат :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ваца тоя рунд ще рулират миопите (не заради друго, ами има много добри играчи с тая раса) и ноксите, достатъно е да погледнеш топ 100, където броя на ноксите с всеки един ден се увеличава, в момента е близо 50% ;) , преди 3 дни бяха по малко от 40%, преди седмица 30%, а ако погледнете статистиката на расите, ноксите са едва 1/6 от общия брой ;)

Цитатв момента разпределението по раси е:
1530 конфедерати
1170 нокса
1380 тертета
2370 миопа[/quote]
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 27, 2008 6:38 pm, променено общо 1 път.
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Keri написа:QUOTE(Keri @ Jan 27 2008, 07:36 PM) След промените в системата на битките във Вселена 1 става много интересен въпросът на каква комбинация от кораби ще се залага най-много. До сега схемата беше ясна - кръстове или бойни, или комбинация от двете. Сега, обаче, дали пак ще е най-добрата и използвана стратегия? Дали ще има и повече расови кораби?
Схемата никога не е била ясна :) Със всеки един кораб можеш да си направиш достатъчно добър флот ,да си конкурентно способен :) ако щеш и само скаути прави :) Зависи как си свикнал ;)
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Според мен безсмислена тема. Никои няма да си признае стратегията тука, само така да си напра им вятър на ръцет,е друго нищо не правим в момента, а и да поспамим малко :p013:

едит: CSKA Moscow 1-2 (1-2) Shakhtar Donetsk В момента това ме вълнува най много. Трябва да завърши х МАЧА и имате всичките ПО една бира от вен :)

ПП: Мача свърши 1-3 :(
Последна промяна от petar1981 на нед яну 27, 2008 8:11 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

а брееее...... колко пъти все до един извод ще стигаме ..... от транспортьора .... по УБАВА ЛОДКА НЕМА :girl_witch:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”