а ако си погледнал ще забележиш и кавичките в "weekly"-то...f_alonso написа:QUOTE(f_alonso @ Jan 25 2008, 08:04 PM) гледам че вестника се води "weekly" значи излиза всяка седмица нали така ? тогава защо днес няма вестник (предният брой е от 18ти) ?
bulfleet weekly ?
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
@thuglife, чух от доверени източници, че ти било скучно.Може да направиш нещо ?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Окей, нека направим равносметката -
правдоподобни оправдания - налице;
добра защитна реч - налице;
активност на журналистите (поне в офтопика) - налице;
на абсолютно всеки нападателен пост - засада - налице;
проява на разбиране към журналистите, все пак (или поне от моя страна
) - налице;
Ето, всичко е налице
. А, чакай малко... а вестник ???
Е, къв е извода... за чий спорите, кат хартия нема. Ако всеки (и от двете страни) вместо да спами в тая тема, беше измислил 2-3 изречения за вестника, цяла нощ щях да чета сигурно !
...
проява на разбиране към журналистите, все пак (или поне от моя страна
Ето, всичко е налице
Е, къв е извода... за чий спорите, кат хартия нема. Ако всеки (и от двете страни) вместо да спами в тая тема, беше измислил 2-3 изречения за вестника, цяла нощ щях да чета сигурно !
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 11:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
skorpionbg
-
The.Devils.Own
Бива те да драскаш критики..... бъди критичен и в Булфлийт официоаза... Щом имаш енергия да пишеш против вестника, бъди така учтив да пишеш и ЗА вестника... бива те поне в общите изводи...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 26 2008, 12:18 AM) Окей, нека направим равносметката -
проява на разбиране към журналистите, все пак (или поне от моя страна) - налице;
Ето, всичко е налице. А, чакай малко... а вестник ???
Е, къв е извода... за чий спорите, кат хартия нема. Ако всеки (и от двете страни) вместо да спами в тая тема, беше измислил 2-3 изречения за вестника, цяла нощ щях да чета сигурно !...
В интерес на истината пишех, но ме разкараха
Тей че дотук с моето писане.
Не критикувах само вестника, между другото, както очевидно не си забелязал или аз не съм бил съвсем изчерпателен. Но само толкова предлагам в 1:30 a.m. ;}
И наистина смятам, че ако всеки, който плюе в темата по едните или другите, а даже и страничните наблюдатели - се хване, па да драсне нещо... ей ти вестник.
Спомням си за 2 случая - веднъж как amnesty цъфна изведнъж (направи тема в раздела) и от него явно като тръгна една инициатива - до вечерта имаше вестник. Втория беше - така Кристин ме потърси - и за половин-един час направихме вестника... А сега гледам, че синия заек се опитва максимално.
Мисълта ми е, че един да подеме инициатива, работата е готова :> Ама хем - "ти и ти не ставате за журналисти", хем вестник няма...? Кой к'во прави в крайна сметка? Ни критиците - критици, ни журналистите - журналисти... поне някой собствен материал да изготви и да го даде на журналист, та да им блесне в очите... - т'ва пък съвсем не...
Освен това, за вестника се пита веднъж месечно (е, айде, последната седмица само има две теми)... еми... няма вестник, щот никой се не сеща за такъв
. Дали журналист или не... всички са си нормални хора все пак ;>
Не критикувах само вестника, между другото, както очевидно не си забелязал или аз не съм бил съвсем изчерпателен. Но само толкова предлагам в 1:30 a.m. ;}
И наистина смятам, че ако всеки, който плюе в темата по едните или другите, а даже и страничните наблюдатели - се хване, па да драсне нещо... ей ти вестник.
Спомням си за 2 случая - веднъж как amnesty цъфна изведнъж (направи тема в раздела) и от него явно като тръгна една инициатива - до вечерта имаше вестник. Втория беше - така Кристин ме потърси - и за половин-един час направихме вестника... А сега гледам, че синия заек се опитва максимално.
Мисълта ми е, че един да подеме инициатива, работата е готова :> Ама хем - "ти и ти не ставате за журналисти", хем вестник няма...? Кой к'во прави в крайна сметка? Ни критиците - критици, ни журналистите - журналисти... поне някой собствен материал да изготви и да го даде на журналист, та да им блесне в очите... - т'ва пък съвсем не...
Освен това, за вестника се пита веднъж месечно (е, айде, последната седмица само има две теми)... еми... няма вестник, щот никой се не сеща за такъв
Keep space clean, it's not yours.
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Абе той "живота" е в кавички, пък ти за някакъв вестник говориш, дето даже не е вестник, пък да не говорим за "уйкли".
И в крайна сметка, кога да очаквам края на света? Да съ подготва, така да се каже. Че нали няма вестник, сиреч иде края на света? Нали така беше- няма вестник, няма свят.
Край. Финито. Конец.
Без вестника играта не е играта, кафето горчи, шоколада е кисел, бирата е топла, жената е в мйензессссс, леглото е твърдо, шефа ми е мрачен... Бах и тоя вестник, разказва ми играта на живота. Без него как ше живея. Как ще отида на работа, без да съм прочел кой-кого-как бил ударил и колко рециклаж е оставил? Кой-кого напсувал, щото му е крив света (и флотата).
Как да кажа на колегите "добър ден" като няма веееестниииик.
Толкова е важен за мен вестника, че обявявам - ако не ми дадете вестника до 5 минути, щсъ съмоубиям! Първо шсъ застрелям, а после ши съ убйеса, мятайки се от дванаесети итаж на кууперацията, за да мога да попадна под гумите на ТИР-а. За по-сигурно
Затова, ако не искате да ви тижъ на съвистта (да предположим, че имате тъквас) - сядаите си на високоплатените задни части и почваите да драската вестнику!
И в крайна сметка, кога да очаквам края на света? Да съ подготва, така да се каже. Че нали няма вестник, сиреч иде края на света? Нали така беше- няма вестник, няма свят.
Край. Финито. Конец.
Без вестника играта не е играта, кафето горчи, шоколада е кисел, бирата е топла, жената е в мйензессссс, леглото е твърдо, шефа ми е мрачен... Бах и тоя вестник, разказва ми играта на живота. Без него как ше живея. Как ще отида на работа, без да съм прочел кой-кого-как бил ударил и колко рециклаж е оставил? Кой-кого напсувал, щото му е крив света (и флотата).
Как да кажа на колегите "добър ден" като няма веееестниииик.
Толкова е важен за мен вестника, че обявявам - ако не ми дадете вестника до 5 минути, щсъ съмоубиям! Първо шсъ застрелям, а после ши съ убйеса, мятайки се от дванаесети итаж на кууперацията, за да мога да попадна под гумите на ТИР-а. За по-сигурно
Затова, ако не искате да ви тижъ на съвистта (да предположим, че имате тъквас) - сядаите си на високоплатените задни части и почваите да драската вестнику!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
на тяхно място не бих седнал да пиша, а бих дошъл пред вас, за да гледам шоутоKamen_G написа:QUOTE(Kamen_G @ Jan 26 2008, 08:57 AM) ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]