Последващия рунд във вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

АЗ МИСЛЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ ! А ТИ КАКВО МИСЛИШ :lol:
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пиян съм, ама прочетох първия пост...абе Касолино, света и Булфлийт не се въртят около тебе.Ако още не си го разбрал живота е несправедлив и никой няма да ти цепи басма, па камо ли да се съобразява как ти е удобно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 20 2008, 07:09 AM) Пиян съм, ама прочетох първия пост...абе Касолино, света и Булфлийт не се въртят около тебе.Ако още не си го разбрал живота е несправедлив и никой няма да ти цепи басма, па камо ли да се съобразява как ти е удобно :)
Туй то адаш,човек кат са напие и не знае в кои теми влиза :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

летален изход не си ме обидил споко :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе хора излагате се...С това предложение не олеснявам само себе си и всички които имат възможност да играят лятото,ами и хората които могат да играят до лятната ваканция.Никой необича да не може да не доиграе рунда.Рунда свършва когато ви почва ваканцията и си заминавате на морето,а иначе пропускате супер много време от рунда...Помислете малко...Искам намесата на админ тука...
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 20 2008, 11:35 AM) Туй то адаш,човек кат са напие и не знае в кои теми влиза :c022:
Знам аз, знам...видя ли автора и знам даже кво тряа да напиша :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
srudli4ka
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 04, 2005 3:37 pm
Контакти:

Мнение от srudli4ka »

хмм ами за всички работещи през деня не може ли да се направи един вечерен рунд примерно само от 19ч. до 5ч. :b010:
сега сериозно лично мнение всеки играе, колкото и когато може не би трябвало всеки да иска играта да се съобразява с него както и останалите, които играят ... :c022:

пп: в рамките на шегата може да направят един рунд (или няколко) "bulfleet-child" ("bulfleet-teens") само за през ваканциите :p050:
[b][color=#006400]Животът е песен стига да можеш да пееш !!![/color][/b]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Само да те светна, че тогава почва и новия рунд на първа вселена ... ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ще ви помоля всичките да вложите поне 1% от мисловната си дейност за да стоплите за какво говоря.Моляви се ако не стигнете до съществен отговор-непишете,във първия ми пост има дълбок замисъл.Представете си следното какво е сега

Следващия рунд на спеед почва на 1ви февруари и свършва на 1ви май,т.е. за работещите и за учениците със свободно време-удобно.Аз няма да играя във следващия рунд така,че не ме касае.Та другия рунд почва на 1ви май и свършва на 1ви август,което е 1 месец от ваканцията.Тука се изредиха 1милион "запознати" които твърдят че лятото е за море,а не за зомбясване.Е ако искате да играете тогавашния рунд няма ли да ви отнеме 1 месец от почивката?Никой необича да неможе да доиграе рунд.Затова предложих по някакъв начин да се направи рунд във спееда до началото на лятната ваканция,т.е. всички които няма да ги има цяло лято да са си приключили рунда и да започва рунда на зомбитата,които ще са си във тях през повечето време и ще имат такова за свободна игра.Моляви се пак-помислете малко.Станка,колега,брат не ме интересува рунда във 1ва,нит във 2ра,нит във 3та нит във 5-та...Става на въпрос за вселена СПЕЕД...АЙде пак вложете мисловна дейност...РУнд от 1ви юли до 1ви октомври е един перфектен рунд...Сръдличке като посещаваш вече 1 път на 1 година форума не е много уместно да се изцепваш така да не ти се изцепи някой друг някъде,нали?Айде със здраве,малко повече мислене във следващите ви постове,моляви се... :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Какво мислене Румпи?

Цитатда се направи рунд във спееда до началото на лятната ваканция,т.е. всички които няма да ги има цяло лято да са си приключили рунда и да започва рунда на зомбитата,които ще са си във тях през повечето време и ще имат такова за свободна игра.Моляви се пак-помислете малко.[/quote]

Има хора, които си почиват юли месец.Честно казано август по морето става ситуация "консерва риба" и не може да се диша.Юли също е така, ама август е адЪТ.Не щеш ли да пуснат едно допитване - абе на вас кога ви е удобно да има рунд, кога ви се прибира сейвъна, та ако не сте онлайн да имате автоматично включен мод...? Който може играе, който не може - нито е 1вият, нито е последният рунд, без БФ няма да свърши света.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”