All > [ PITBULLS ]tatanos

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Горкичкия,какво стана,да не би аматьорските ти умения да ти изневериха,мхм,аз съм ботак и затова така умело те изиграх,има го в играта,правим го,10х на Рояла :a013:
А той ако иска,да каже,да пусне битката :p140:
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Та да внеса и аз малко яснота по въпроса за битката срещу Петър
състояла се късно снощи.Но първо да отговоря на въпроса на
Въркито кой е кокуто???
Еми аз съм кокуто и въркито за едно е прав за първи път играя във
спийда и затова нарочно сложих друг ник за да си направя играта по
интерестна както и стана разбира се :a013:
Някои ме познават други не-не искам да раздувам моята скромна личност затова направо на битката.
Така снощи бях във мод бях задръстил корабострителниците и мислех да си дам
почивка 48 часа.Е да ама не явно съм бил много послушен него ден щом получих
съобщение по скайпа от Ферата че Петър не е влизал от известно време и не е реагирал
на пробния смс който му е бил изпратен.Веднага махнах мода,другите двама вече
летяха,по нататък всичко ви е ясно.
Не знам какъв е бил проблема на Петър за да не влезе,но наистина имаше много
яка флота и заслужава уважението на всички ни.Винаги съм го смятал за много
добър играч и мнението ми не се е променило.Просто ние бяхме сплотени и реагирахме
бързо показахме оборна игра и бяхме на правилното място във правилното време.
Последна промяна от Newromancer на чет яну 17, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

ьеьеьеьеь браво на сички Деде Попе много големи грешници са тези Палета : (,а наи големиq Грешник е Дом3н3а там както се пишеше така и не се научи да пише на Кирлица :a046:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Лошо е за играта когато падне истински боец като танас - той беше един от много малкото играчи със стил на игра който ми допада .

Фера евала ман ,ти си изнесъл основната тежест на битката
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jan 17 2008, 12:59 PM) Лошо е за играта когато падне истински боец като танас - той беше един от много малкото играчи със стил на игра който ми допада .

Фера евала ман ,ти си изнесъл основната тежест на битката

Истина е колкото да мразq ПИТБУЛС, оважавам много Петар :)
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

po dobre na latinica otkolkoto kato tebe na latino kirilica i dosta po negramotno ot men,i mi nau4i nicka smeshnik ,prai6 bitki i si gi komentira6 ,naprao izbi ribata,jalko no se zaklevam 4e bqh gotov da posre6tna celiq suioz hewings i da gi izqm kat bani4ki
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 17 2008, 12:25 PM) Горкичкия,какво стана,да не би аматьорските ти умения да ти изневериха,мхм,аз съм ботак и затова така умело те изиграх,има го в играта,правим го,10х на Рояла :a013:
А той ако иска,да каже,да пусне битката :p140:

amatiorski ama imah pove4e armiq na po malko to4ki,i 3 puti pove4e wp ,nqma ko da govorq ,ti si pro i si velik,ina4e se prae6e na dobyr fr ama ina4e si licemernik
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Jan 17 2008, 01:17 PM) amatiorski ama imah pove4e armiq na po malko to4ki,i 3 puti pove4e wp ,nqma ko da govorq ,ti si pro i si velik,ina4e se prae6e na dobyr fr ama ina4e si licemernik
Приятелите си ги знам,и те мен,от къде разбра че съм ти фр бре?познат не е = фр...
Иначе,дамз армия може да си имал,но флота не :lol:
Ходи играй хановете,да те научат на обноски,и да различаваш флота от армия,иначе wp,ми браво ама те тея wp са много тъпички,щото от тази ми битка съм вдигнал 2 к,явно те се правят с кланета в 2/3 рунда,е аз такива битки подминавам :a055:
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Jan 17 2008, 01:14 PM) po dobre na latinica otkolkoto kato tebe na latino kirilica i dosta po negramotno ot men,i mi nau4i nicka smeshnik ,prai6 bitki i si gi komentira6 ,naprao izbi ribata,jalko no se zaklevam 4e bqh gotov da posre6tna celiq suioz hewings i da gi izqm kat bani4ki

хахахахаха само лемби да ти беше влqзул щеше да те савали пиша на латнски тапак,и пиша тека неграмотно шото пиша от програма а не от кирлица ти и това не прави дано вече некои модератор ти даде 4итателски за дулго муьаьа ьа смешник :oh_kotiooo:
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

и кво си коментирам битките аз не играq колко си ..... :dizzy:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”