hafte написа:Цитат(hafte @ Jan 8 2008, 10:37 AM) привет PLAYBOY аз съм интриганта![]()
не разбирам какво толкова те тормози![]()
саседка си ми от повече от два месеца и не сам се занимавал никога с теб (просто не исках)
един ден те спаинах и видях че си държиш бая корабчета до мене разменихме си по няколко лични казахти че продължавам да не се интересувам от теб и ако реша да те тормозя ще ти е пределно ясно това както му стана ясно на merlin, обаче едно твое съобщение ме издразни "ако ме литнеш и аз ще те литна" гласеше то. При положение че не съм те летял а и нищо не можеш да ми направиш защо ти беше да ми го пишеш?
Та както и да е вчера гледам няма те 2 часа как да не те спайна и литна в последствие?
Не баламосвай хората с това какво имам и какво нямам защотот това го знаят само съюзниците ми!!
И последно относно рециклажа не го събра thug![]()
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
0 метал
1606784 кристали
1001696 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
това е второто ми минаване първото за жалост съм го изтрил но си събрах всичко така че спри да се тормозиш по този въпрос.
P.S.
Аз ще го поздравя - Браво Интригант
Спомням си за един скорошен разговор с теб, когато хиените на съюза ти ме шпионираха постоянно, щото тебе сигурно ти е стискало или ти е бил малък
Дали ми е малък едва ли ще можеш да провериш но те уверявам че не е![]()
Интриганте, за какъв тормоз говориш? какво ми направихте двамата с Инсане Шайди? Единствено ти ми разби танкерите, товарна флота и малко кръстове.... и ми разби малко сгради - е това ако е тормоз......
После какво направи - хммм нека се сетя - избяга в мод... - хммм защо го направи - амииии дааааа - защото Кало литна по теб.... и така си стоя в мод доста дълго време....
Преди да кажеш нещо от сорта на "хахаха и ти избяга в мод" - не че съм избягал - просто вече не ми се занимава с тази вселена.... Както виждаш не съм си изтрил акаунта - така, че може по някое време да се пусна....
"ако ме литнеш и аз ще те литна" - и това е заплаха....
още малко ще ми кажеш, че ако някой литне по теб и ти няма да литнеш по него....